Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αυτό που θέλω να κάνω : να δημιουργήσω μία Intro σελίδα με μία fullscreen page και ένα button και πατώντας το button να μπαίνει στην αρχική. Πως το κάνω (μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να είμαι σίγουρος);

Επίσης, ξέρει κανείς απο που μπορώ να "πειράξω" το μενού στο template Iva;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έκδοση wordpress : 4.3 / Θέμα : Iva

Δημοσ.

Λογικά θα φτιάξεις μια page την οποία θα την έχεις ορισμένη ως αρχική και εκεί θα κάνει το fullscreen page σου με το button.
Το οποίο όταν θα το πατάς θα πηγαίνει σε μια δεύτερη page η οποία θα έχει το "κανονικό" site.
Με τα menu κλπ.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο extension γιαυτό αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να το χρησιμοποιήσεις αν υπάρχει.

Δημοσ.

Λογικά θα φτιάξεις μια page την οποία θα την έχεις ορισμένη ως αρχική και εκεί θα κάνει το fullscreen page σου με το button.

Το οποίο όταν θα το πατάς θα πηγαίνει σε μια δεύτερη page η οποία θα έχει το "κανονικό" site.

Με τα menu κλπ.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο extension γιαυτό αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να το χρησιμοποιήσεις αν υπάρχει.

Με ποιον τρόπο μπορώ να εξαφανίσω τον τίτλο και το footer:

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο μπορώ να εξαφανίσω τον τίτλο και το footer:

Θα ανοίξει με δεξί κλικ -> έλεγχος αντικειμένου στον browser που χρησιμοποιείς την σελίδα σου και θα βρεις τα id's των αντικειμένων που θες να κρυψεις. Μετά θα ανοίξει από ftp ή από τον editor του wordpress το αρχείο κάτι.css του theme που χρησιμοποιείς και θα τα βρεις εκεί μέσα (πχ: #menu). Στο τέλος της σελίδας αυτής (κάτι.css) θα προσθέσεις (πχ για να κρυψεις το κομμάτι που έχει ως id το menu: #menu { display: none; }. Αν θες να το κρυψεις σε μια συγκεκριμένη μόνο σελίδα, θα βρεις το page id από το διαχειριστικό και στο .css θα δηλώσεις και την σελίδα (πχ για την σελια 777: .page-id-777 #menu { display: none; }.

Δεν είμαι και pro, πάρε κι άλλη γνώμη. Εμένα όμως μου κάνει μια χαρά δουλειά.

Δημοσ.

Λογικά μέσα στον φάκελο του θέματος θα πρέπει να έχει κάπου έναν φάκελο ή χύμα αρχεία τα οποία λειτουργούν ως microtemplates.
Συνήθως βρίσκονται μέσα σε κάποιο φάκελο layouts.
Εκεί κάνε copy ένα από αυτά και άνοιξε το, σβήσε ότι δεν χρειάζεται στην ουσία άσε το σχεδόν άδειο.
Έπειτα όταν κάνεις σελίδα μέσα στο wordpress έχεις στα δεξιά την επιλογή template, εκεί θα βρεις το δικό σου, αυτό που έκανες copy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...