sargus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι οι Άγγλοι είναι τόσο κρύοι που αν πέσεις κάτω και ψοφάς θα σε αφήσουν να πας στον παράδεισο, ΔΕΝ ισχύει Συμφωνώ σε όλα που έχεις γράψει εκτός από αυτό. Το έχω δει με τα μάτια μου για αυτό το λέω (κέντρο Λονδίνου).
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ σε όλα που έχεις γράψει εκτός από αυτό. Το έχω δει με τα μάτια μου για αυτό το λέω (κέντρο Λονδίνου). Δεν το έχω δει ποτέ μου. Έχω δει άστεγους και κομπιναδόρους beggars Εσύ είδες κάποιον που να είχε σημαντικό πρόβλημα υγείας (aka να ψοφάει) και δεν ήρθε ασθενοφόρο ή κάποια άλλη βοήθεια;
D3v Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάζομαι θα το έχεις στα υπόψιν σου αλλά θα πω ότι αγγλικό νούμερο με mobile internet είναι must για Λονδίνο. Όλες οι πληροφορίες στο κινητό σου, όποτε και όπου θέλεις (εκτός στο tube που δεν πιάνει σήμα). Από εστιατόρια, ρουχάδικα, ώρες καταστημάτων, γιορτές μέχρι και το πότε αλλάζει φρουρά το buckinghum palace! Να ρωτήσω ποια εταιρία είναι πιο συμφέρουσα; Υπάρχουν φοιτητικά πακέτα επαρκή, οπότε να πάω αφού έχω πάσο; Και όσον αφορά τις συγκοινωνίες, μπορώ να βγάλω φοιτική κάρτα για τα μέσα με μισά λεφτά ή πρέπει να βγάλω αυτή που έχει 140(δε θυμάμαι ακριβως) λίρες;
fsbmaniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλει κάποιος Έλληνας να πετύχει στο εξωτερικό, θα αφήσει πίσω την... Ελληνική νοοτροπία. Οι παρέες με Έλληνες σε πάνε πίσω, σε ρίχνουν..Αν θες να πας μπροστά, άνοιξε το μυαλό σου και μην ασχολείσαι με το τι λένε άλλοι. Άλλη οπτική γωνία αυτοί, άλλο εσύ. Αν πας προκατειλημμένος, τελείωσες. Απλά και κατανοητά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. 2) Φιλε μην φοβασε τιποτα ολα θα πανε καλα , επισης η καλυτερη αγορα που εχεις να κανεις αλλα και επενδυση ειναι ενα ΚΑΛΟ ποιοτικο GORETEX σε οτι styl επιθυμεις... θα σε γλυτωσει απο βροχη αλλα και κρυωματα. Αξιζει. Επισης σου ευχομαι να πετυχεις και να βρεις εργασια εκει. Μετα τα 3-4 χρονια αν θελεις να κατσεις εκει...θα μεινεις μαλλον για παντα. Γενικα οι 6 στους 10 ΔΕΝ αντεχουν, πολλα πραγματα που εδω τα υποτιμας εκει δεν θα τα βρεις...θα δεις τον πλουτο και την πραγματικη φτωχεια...οπου τετοια φτωχεια η Ελλαδα ακομα και σημερα ΔΕΝ την εχει. Να προσεχεις.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ποια εταιρία είναι πιο συμφέρουσα; Υπάρχουν φοιτητικά πακέτα επαρκή, οπότε να πάω αφού έχω πάσο; Και όσον αφορά τις συγκοινωνίες, μπορώ να βγάλω φοιτική κάρτα για τα μέσα με μισά λεφτά ή πρέπει να βγάλω αυτή που έχει 140(δε θυμάμαι ακριβως) λίρες; Η Three είναι φθηνότερη αλλά από ότι βλέπω έχει χειρότερο σήμα. Οι άλλες εταιρίες πρέπει να έχουν πάνω κάτω ίδιες τιμές. Έχω την εντύπωση ότι η Ο2 είναι λίγο πιο ακριβή αλλά θα σε γελάσω. Από σήμα η O2 θυμάμαι ήταν εντάξει, αλλά πάει καιρός. Γενικά οι τιμές ψιλοαλλάζουν όπως και τα πακέτα που προσφέρουν (είτε pay monthly δλδ ανα μήνα, είτε pay as you go δλδ καρτοκινητή) Κάποιες εταιρίες (υπάρχουν κι άλλες πιο μικρές αλλά δεν έχω ιδέα τι προσφέρουν) Orange EE O2 Three Vodafone Όπως είπα νομίζω κάνουν μικροαλλαγές σε πακέτα τιμών κάθε τριμηνο. Δεν τις θυμάμαι και δεν με πολυενδιαφέρει οι 1-2 λίρες διαφορά. Στο Λονδίνο έχουν αυξήσει το coverage για 4G (ενώ όπου δεν πιάνει, γυρίζει σε 3G/H++. Πρέπει να είναι ο ίδιος τρόπος και στην Ελλάδα) Κάτι άλλο που πρόσεξα, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα (εκτός απο το μετρό) δεν πιάνει σήμα. Εκεί όμως συνήθως έχουν δωρεάν wi-fi για μέσα στο κτήριο. Υποτίθεται θέλει ένα e-mail register αλλά ποτέ μου δεν έχω βάλει δικό μου Για τα ΜΜΕ, υπάρχει oyster student, νομίζω 30% έκπτωση στην μηνιαία (το 140 που λες). Θέλει κάποιες προϋποθέσεις νομίζω. Ψάξε στο tfl.gov.uk
Unabomber Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα εχω monthly σε Τhree και Voda, και ειμαι ικανοποιημενος και με τις 2….. Ειδικα με την Τhree, που μου δινει την δυνατοτητα να εχω ενεργοποιημενο τον αριθμο μου στο US and A που ειμαι τωρα, χωρις καμια εξτρα επιβαρυνση…. Oσο για την Οyster τσεκαρε εδω https://tfl.gov.uk/fares-and-payments/adult-discounts-and-concessions/18-student
D3v Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 2) Φιλε μην φοβασε τιποτα ολα θα πανε καλα , επισης η καλυτερη αγορα που εχεις να κανεις αλλα και επενδυση ειναι ενα ΚΑΛΟ ποιοτικο GORETEX σε οτι styl επιθυμεις... θα σε γλυτωσει απο βροχη αλλα και κρυωματα. Αξιζει. Επισης σου ευχομαι να πετυχεις και να βρεις εργασια εκει. Μετα τα 3-4 χρονια αν θελεις να κατσεις εκει...θα μεινεις μαλλον για παντα. Γενικα οι 6 στους 10 ΔΕΝ αντεχουν, πολλα πραγματα που εδω τα υποτιμας εκει δεν θα τα βρεις...θα δεις τον πλουτο και την πραγματικη φτωχεια...οπου τετοια φτωχεια η Ελλαδα ακομα και σημερα ΔΕΝ την εχει. Να προσεχεις.. Ευχαριστώ πολύ φίλε να'σαι καλά, εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!! Τα ίδια εύχομαι και σε όλους σας είτε είστε εδώ, είτε είστε UK να περνάτε και να είστε καλά!!!
sargus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έχω δει ποτέ μου. Έχω δει άστεγους και κομπιναδόρους beggars Εσύ είδες κάποιον που να είχε σημαντικό πρόβλημα υγείας (aka να ψοφάει) και δεν ήρθε ασθενοφόρο ή κάποια άλλη βοήθεια; Βρε συ, τι σχέση έχει το ασθενοφόρο; Είπε κανείς ότι δε δουλεύουν σωστά οι υπηρεσίες τους; Είδα άνθρωπο μέρα μεσημέρι σε μια παράλληλη της oxford street να σφαδάζει κάτω (τον είχε πατήσει αυτοκίνητο) και γινόταν το εξής: Τα μεν αυτοκίνητα απλά έκαναν κύκλο γύρω του και συνέχιζαν την πορεία τους, οι δε πεζοί (χιλιάδες) και από τα 2 πεζοδρόμια ούτε καν ελάττωσαν το βηματισμό τους για να δουν τι συμβαίνει. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τον άνθρωπο κανείς δεν πήγε κοντά του (ούτε κατσαρίδα να ήταν). Αργότερα ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε συ, τι σχέση έχει το ασθενοφόρο; Είπε κανείς ότι δε δουλεύουν σωστά οι υπηρεσίες τους; Είδα άνθρωπο μέρα μεσημέρι σε μια παράλληλη της oxford street να σφαδάζει κάτω (τον είχε πατήσει αυτοκίνητο) και γινόταν το εξής: Τα μεν αυτοκίνητα απλά έκαναν κύκλο γύρω του και συνέχιζαν την πορεία τους, οι δε πεζοί (χιλιάδες) και από τα 2 πεζοδρόμια ούτε καν ελάττωσαν το βηματισμό τους για να δουν τι συμβαίνει. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τον άνθρωπο κανείς δεν πήγε κοντά του (ούτε κατσαρίδα να ήταν). Αργότερα ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Το θέμα είναι αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας να πάρει βοήθεια, first aid ή το φιλί της ζωής. Όχι να τον περικυκλώσουν 50-100 άτομα για να τον βοηθήσουν με την σκέψη Από τη στιγμή που ήρθε ασθενοφόρο σημαίνει ότι κάποιος το κάλεσε, άρα κάποιος ενδιαφέρθηκε. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο σε αυτό. Πες ότι τον βοηθήσει κάποιος ο οποίος δεν έχει ιδέα από πρώτες βοήθειες και του κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Σκέψου μετά τι θα τραβήξει ο καλός σαμαρείτης και ο τραυματίας!
sargus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας να πάρει βοήθεια, first aid ή το φιλί της ζωής. Όχι να τον περικυκλώσουν 50-100 άτομα για να τον βοηθήσουν με την σκέψη Από τη στιγμή που ήρθε ασθενοφόρο σημαίνει ότι κάποιος το κάλεσε, άρα κάποιος ενδιαφέρθηκε. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ Φυσικά. Σωστά είναι αυτά που λες. Απλά το συγκεκριμένο περιστατικό (που δε θα συνέβαινε ποτέ σε μία Νότια χώρα) δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο κρύοι και πιο απαθείς στα δεινά του συνανθρώπου από από ότι είμαστε εμείς. Και μην το περιορίζεις στη συγκεκριμένη περίπτωση που (εκτός από κουράγιο-ενθάρρυνση) δε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, σκέψου το σε περιπτώσεις που όντως θα χρειαστεί κάποιος να σε βοηθήσει.
D3v Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Hello,Είμαι πλέον Λονδίνο (τρίτη μέρα μεικτά συναισθήματα) και θέλω να ρωτήσω για τηλεφωνικές εταιρίες. Μου προτείνουν giffgaff αλλά τι γίνεται με νούμερα εκτός UK πχ αν θέλουν να με καλέσουν οι γονείς μου;
cyberrobot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 σου κανουν αναπ και τους παιρνεις πίσω . Υ.Γ. όσο για τα αναμεικτα συναισθήματα και εδώ κωλόκαιρο έκανε σήμερα οπότε είσαι 2-2 στον καιρό. Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.
D3v Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς να τους πάρω πίσω?! θα πληρώσω πολλάΔεν είναι μόνο για τον καιρό, γενικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα