ouzo-power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους μια ερωτηση ηθελα να κανω,τωρα με τo capital control και την περιπτωση που επικρατει υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω αγορες απο ebay μονο με την απλη χρεωστικη καρτα απο την alfa bank απ οτι ξερω οι αγορες μεσω paypal πρεπει να εχουν κοπει γνωριζει καποιος κατι για το θεμα δεκτη καθε γνωμη,ευχαριστω!
Kostasspil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μπορείς να κάνεις κανονικά με χρεωστική.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να υποστηρίζει ο πωλητής αγορές με κάρτα, αλλα και να το υποστηρίζει κατα 90% η συναλλαγή θα αποτύχει Περισσοτερα εδω http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-325?do=findComment&comment=54246223
ouzo-power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Big Boss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς αλλά δε νομίζω να πετύχει εγω έχω δοκιμάσει πολλά και δε κατάφερα τίποτα,ούτε με το κόλπο του paypal Μόνο το amazon δουλεύει για εμένα
ouzo-power Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς αλλά δε νομίζω να πετύχει εγω έχω δοκιμάσει πολλά και δε κατάφερα τίποτα,ούτε με το κόλπο του paypal Μόνο το amazon δουλεύει για εμένα το amazon δουλευει με απλη χρεωστικη?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ...και το amazon θεμα τυχης ειναι, σε αλλους περναει σε αλλους οχι
ouzo-power Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ενταξει παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας! ηταν ολες χρησιμες! καλη συνεχεια σε ολους Aν τυχαινει να γνωριζετε κατι νεοτερο παρακαλω ενημερωστε με! ευχαριστω και παλι!
ouzo-power Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα σας, ακουσα οτι ανοιξαν οι αγορες με paypal γνωριζει κανεις που να εχει κανει καποια αγορα προσφατα αν ισχυει αν ναι μπορω να κανω αγορες με την χρεωστικη την εθνικης τραπεζας ευχαριστω για τον χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα