rouxlas86 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά υπολογιστή. Η μια επιλογή είναι να πάω σε σταθερό 6 πύρινο κτλ και η άλλη σε macbook pro 13 inch. Φυσικά πιο βολικό για μένα είναι το laptop γιατί μπορεί να εκτελεί και χρέη σταθερού υπολογιστή με μια εξωτερική οθόνη. Τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι το lightroom, photoshop και επειδή είχα μείνει με πολύ παλιό μηχάνημα, να ξανα ασχοληθώ με video editing με premiere και after effects. Τα video θα είναι timelapse η βίντεο 1080 ανάλυση διάρκειας το πολύ 10 λεπτών. Το θέμα μου δεν είναι πόση ώρα θα κάνει export ένα αρχείο βίντεο, αλλά να μην κολάει την ώρα που κάνω το edit. Αυτά, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jimmakosapple Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά υπολογιστή. Η μια επιλογή είναι να πάω σε σταθερό 6 πύρινο κτλ και η άλλη σε macbook pro 13 inch. Φυσικά πιο βολικό για μένα είναι το laptop γιατί μπορεί να εκτελεί και χρέη σταθερού υπολογιστή με μια εξωτερική οθόνη. Τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι το lightroom, photoshop και επειδή είχα μείνει με πολύ παλιό μηχάνημα, να ξανα ασχοληθώ με video editing με premiere και after effects. Τα video θα είναι timelapse η βίντεο 1080 ανάλυση διάρκειας το πολύ 10 λεπτών. Το θέμα μου δεν είναι πόση ώρα θα κάνει export ένα αρχείο βίντεο, αλλά να μην κολάει την ώρα που κάνω το edit. Αυτά, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για την δουλειά που το θες, καλύτερο θα ήταν να πας σε 15άρι που έχει καλύτερα specs. Ξέρω ανεβαίνεις αρκετά σε τιμή, αλλά θα το χαρείς πραγματικά. 1
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα να πας σε ένα δυνατό σταθερό. Θα έχεις και τη δυνατότητα αναβάθμισης και θα σου κρατήσει για περισσότερα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα