BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε πότε το κάνετε; Και θέλω να ρωτήσω-επισημάνω κάτι: παλιά θεωρούταν αμαρτία ή ότι θα τύφλωνε κτλ.. στις μέρες μας μήπως υπάρχει ένα κατώφλι ας πούμε, που αν το κάνει κάποιος πολύ συχνά χαρακτηρίζεται δυσμενώς; Και πόση ώρα σας παίρνει;
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι κάτι σαν το μήλο που λένε. Ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Προσωπικά όμως δεν το τηρώ αυτό...προτιμώ να μου κάνουν παρά να το κάνω μόνη μου :Ρ (Και ομως! Δεν ξέρω και τόσο καλά να αυτοικανοποιηθω! Δεν βρίσκω από μόνη μου τα κουμπιά μου, μου τα βρίσκει ο παρτενέρ πολύ καλύτερα χεχεχ) 2
pitogiro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Και έλεγα τι ξέχασα να κάνω σήμερα. Ευχαριστώ τον OP για την υπενθύμιση. 11
tritonas00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (Και ομως! Δεν ξέρω και τόσο καλά να αυτοικανοποιηθω! Δεν βρίσκω από μόνη μου τα κουμπιά μου, μου τα βρίσκει ο παρτενέρ πολύ καλύτερα χεχεχ) Σα να ακουω τη δικια μου...
thomasG4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεξε μόνο μην καταλήξεις σαν τον Don Jon απο τη πολλή τη μαλακία
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεξε μόνο μην καταλήξεις σαν τον Don Jon απο τη πολλή τη μαλακία Τι μου τη θύμισες αυτή την ταινία.. ήταν από τις χειρότερες που έχω δει
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ πάντως πρέπει να το ελαττώσεις εγώ; γιατί;
Pa0ki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για να σταματήσεις να ανοίγεις το ένα θέμα πίσω από το άλλο
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για να σταματήσεις να ανοίγεις το ένα θέμα πίσω από το άλλο άρα είναι η δικιά μου αυτοϊκανοποίηση τα ποστ εδώ ε; χαχαχα 1
noFEARgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν εχεις βγαλει ουλη δεν μπορεις να θεωρησε σωστος αντρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις