BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν εχεις βγαλει ουλη δεν μπορεις να θεωρησε σωστος αντρας ουλή;
ikaruga24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το ήξερα ότι θα διάβαζα μαλακίες εδώ μέσα... 9
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι κάτι σαν το μήλο που λένε. Ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Προσωπικά όμως δεν το τηρώ αυτό...προτιμώ να μου κάνουν παρά να το κάνω μόνη μου :Ρ (Και ομως! Δεν ξέρω και τόσο καλά να αυτοικανοποιηθω! Δεν βρίσκω από μόνη μου τα κουμπιά μου, μου τα βρίσκει ο παρτενέρ πολύ καλύτερα χεχεχ) Εχω την ιδια αποψη με αμοιβαιες πραξεις.
bedazzled Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Τοξόμπαλος πρέπει να τον έχει κάνει σφεντόνα πάντως. 2
LiquidTroll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα έχω ρίξει ήδη τρεις. Μια το πρωί στον ντούζ , μια στο γραφείο , και μια τώρα που γύρισα για να χαλαρώσω. Παω να δω Μαυρα Μεσάνυχτα να την παίξω άλλη μια φορά με την Σιλβί 6
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω για να μη σε κακοχαρακτηρίσουν πρέπει να είσαι μέχρι 5 φορές τη μέρα (καλοκαίρι έφηβος χωρίς γυναίκα δικαιολογείται) ή πάνω από 50 (προφανώς προπόνηση για ρεκόρ Γκίνες). Έχει ενδιαφέρον πάντως η άποψη της νενυ (την έχω ακούσει κι από άλλες) γιατί το αντίθετο πολλές φορές δεν ισχύει. Ειδικά για handjob πολύ δύσκολα να στο κάνουν καλύτερα απ ότι το κάνεις μόνος. 3
Invader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Βάρα άφοβα.Πάντως καλή η μαλακία αλλά με το sex γνωρίζεις και κόσμο. 6
BlackDarkFlag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Βάρα άφοβα.Πάντως καλή η μαλακία αλλά με το sex γνωρίζεις και κόσμο. Εδώ που είμαι τώρα μόνο δέντρα μπορώ να γνωρίσω. Μ'εχει φάει η μαλακία
Invader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάξε τότε για καμιά κουφάλα.Τόσα δέντρα δε μπορεί...Αν πάλι σταθείς άτυχος πάρε κανα τηλέφωνο.Με επαγγελματία δε θα είναι και άσχημα.
g_alkis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει ακόμα αυτό το τραγελαφικό θρεντ; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Bλεπε να μαθαινεις….. Είσαι Θεός! Που το θυμήθηκες αυτό ρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις