Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα του insomnia.

Πολλοί θα ειχατε δει ενα θεμα που ειχα ανοίξει που μιλούσα για το λαπτοπ της γιαγιας μου οτι δεν την παλευε. Εβαλα ssd αλλα δουλειά δεν εγινε αρα και θα της το πουλήσω και θα της κανω δωρο εναν υπολογιστή αυστηρά μεχρι 600 ευρω. Οσο λιγότερο τοσο το καλύτερο.

Θελω να ειναι σε σχετικα μικρο κουτι, σκέφτομαι itx, και να μην κανει πολυ θόρυβο. Θα συνδεθεί σε μια 1080p samsung 40αρα τηλεόραση. Χρηση μονο για browsing, να βλεπει κατι σειρες και κανενα παιχνιδι με τουβλακια στο fb. Παραθετω και τη φορμα.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:<600

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : browsing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανενα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολογιο χρειαζεται μονο

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) the cheapest, the best.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το φτιαξω εγω.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Αν χρειαστει θα της κανω εγω κατι ελάχιστο.

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> Οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: εναν ssd chronos 120gb.

Δισκο για αποθηκη ΔΕΝ θα χρειαστεί.

Εχω κάποιες συνθέσεις στο μυαλό μου αλλα περιμενω και κάποιες προτάσεις !

Αν.. Λεω αν υπαρχει κατι καλο σε λαπτοπ μεχρι 600 ευπρόσδεκτη η πρόταση.

EDIT:

Άκυρο. Εχει γενεθλια σε 2 μήνες οπότε θα ξαναρωτησω τοτε.

Να κλειδωθεί!

Δημοσ.

Φίλε αφού θέλεις κάτι για να το συνδέσεις στην τηλεόραση και για τόσο βασική χρήση σου προτείνω να πάρεις ένα tv box.

Κάτι σαν αυτό εδώ:

http://www.geekbuying.com/item/PIPO-X7s-Dual-Boot-Smart-Media-Player-Mini-PC-Windows-8-1---Android-4-4-Intel-Z3736F-Quad-Core-2G-RAM-32G-ROM-WiFi-Bluetooth---Golden-343087.html

η αυτό

http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html

η αυτό

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_180548.html

Έχει windows 8.1 και android. Για σερφάρισμα, ταινίες και παιχνίδια του FB θα είναι μια χαρά.... και με κόστος κάτω από 100 ευρώ!!! (+πληκτρολόγιο και ποντίκι που θα χρειαστείς)

Δημοσ.

Φοβάμαι οτι θα πηγαινει χειρότερα και απο το λαπτοπ που εχει τωρα. Το ειχα σκεφτεί.

Μπα, μια χαρά θα πηγαίνει. Ειδικά αν δεν το φορτώσεις με σαβούρα. Τι λάπτοπ έχει τώρα;;;;

Δημοσ.

Ειναι ενα hp με amd. Απο τη μια ειναι καινούργιο αλλα απο την αλλη ειναι τερμα low end. Τελος παντων. Θα ξαναρωτησω σε κανα δυο μηνες που θα εχει γενεθλια! Ας κλειδωθει προσωρινά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...