jimisvog Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Αν το ανοίγω σε λάθος μέρος το θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί. Ψάχνω καρέκλα για το γραφείο εως 100€. Η αγορά της καρέκλας θα γίνει μεσω ιντερνετ καθώς βρίσκομαι στην Κέρκυρα και οι καρέκλες σε τοπικά μαγαζια είναι υπερτιμημένες και οχι καλής ποιότητας. Περνάω ΠΟΛΛΕΣ ωρες στην καρέκλα και οι μόνες απαιτήσεις μου είναι να ειναι στιβαρή κατασκευή (καθώς αυτη που εχω έσπασε σχεδόν ολο το κάθισμα) και να έχει ανάκλιση η πλάτη για ευνόητους λόγους . Ξέρω οτι θα έπρεπε να την δοκμάσω πρώτα αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και δεν έχω και τρελές απαιτήσεις πέρα απο τα παραπάνω. Η σωματοδομή μου είναι 1.74, 80 κιλά. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι απο προσωπική εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ παρήγγειλα την Ikea Markus η οποία ναι μεν ξεφεύγει από το budget σου αλλά είναι κορυφή σύμφωνα με τις κριτικές στο internet. Σε πιο φθηνή κοίτα εδώ αλλά το budget σου είναι χαμηλό και δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά. Με 50 € πάνω παίρνεις κλάσεις ανώτερη καρέκλα, οπότε περίμενε να μαζέψεις λίγα λεφτά ακόμα και θα με θυμηθείς. Η καρέκλα είναι μια επένδυση και όσο πιο πολύ κάθεσαι τόσο πιο πολύ αξίζει να πληρώσεις για να μην έχεις θέματα στο μέλλον
d_gkal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μεχρι 50-60 τι επιλογες εχω? θελω με ψηλη πλατη και μπρατσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα