matrixtv1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μήπως ξέρετε αν έχει ανοίξει η paysafe για Ελλάδα αν όχι μήπως ξέρετε ποτέ περίπου θα ανοίξει
Iris_89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν γίνει άρση των cc. Όσο για το πότε θα γίνει... Τότε.
johnbond Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ζόρι τραβάνε και δεν πουλάνε κάρτες; Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα cc.. Λεφτά θα πάρουν.
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορούν να βγάλουν τα λεφτά εκτός Ελλάδος.. Τι να τα κάνουν εδω μέσα...
johnbond Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορούν να βγάλουν τα λεφτά εκτός Ελλάδος.. Τι να τα κάνουν εδω μέσα... Με αυτή τη λογική πρέπει να κλείσουν όλες οι πολυεθνικές που λειτουργούν στην Ελλάδα.. Τα κέρδη που χάνουν δεν τους ενδιαφέρουν;
Haris San Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι ναναι κανουν... Συμφωνια εγινε (οτι και ναναι αυτη), "τα βρηκαμε" με την ΕΕ τεςπα δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουν να υπαρχουν τα CC...
panos2171 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί με την άρση τους θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Όλοι θα τρέξουν να τα βγάλουν έξω/πάρουν στα σπίτια τους.
AlienTechGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί με την άρση τους θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Όλοι θα τρέξουν να τα βγάλουν έξω/πάρουν στα σπίτια τους.Ε ας έβαζαν ένα χαμηλό όριο τότε.
opera Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ο μικρός μου τσίμπησε μία από τον προσφάτως μετανάστη θείο στη γερμανία. (Σιγά μη βάλω κεφαλαίο το γ).
johnbond Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ο μικρός μου τσίμπησε μία από τον προσφάτως μετανάστη θείο στη γερμανία. (Σιγά μη βάλω κεφαλαίο το γ). Δουλεύει κανονικά,μιας και δεν είναι ελληνική;
opera Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλεύει κανονικά,μιας και δεν είναι ελληνική; yup! (ναι) Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. 1
Big Boss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 δεν έχει ανοίξει και κανείς δεν ξέρει πότε θα ανοίξει αμά θες να πάρεις κατι καλύτερα να βγάλεις μια χρεωστική και να κάνεις το κόλπο με το paypal ή να ψωνίζεις από ευρωπαικό amazon που τις δέχεται(τις πιο πολλές φορές)
charis.gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω αγορασμένες κάρτες προ capital control, 2 των 100 και μία των 25. Εάν ενδοιαφέρεται κανένας ας μου στείλει pm.
Nikos200 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 δεν έχει ανοίξει και κανείς δεν ξέρει πότε θα ανοίξει αμά θες να πάρεις κατι καλύτερα να βγάλεις μια χρεωστική και να κάνεις το κόλπο με το paypal ή να ψωνίζεις από ευρωπαικό amazon που τις δέχεται(τις πιο πολλές φορές) Ποιο ειναι το κολπο με την χρεωστικη και το paypal? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα