Προς το περιεχόμενο

Paysafe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ποιος ειπε οτι δεν κλεινουν οι πολυεθνικες.?δεν ειναι το προβλημα μονο τα φραγκα να τα βγαλουν εξω αλλα οτι δεν μπορουν να αγορασουν πρωτες υλες+ανταλακτικα με φραγκα απο gr και ταυτοχρονα εχει σταματησει η πιστωση μεταξυ εμπορων!!!

η λυση ειναι το κολπο με το send money to family στο paypal και η moneysafe...

paysafe εχω βρει 2-3 γερμανικα eshops που πουλανε paysafe...(not tested)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια αμα πω σε εναν θειο μου που μενει Ιταλια να μου αγορασει μια 20αρα paysafe και να μου στειλει τουσ κωδικους  θα μπορω να την βαλω στο steam?Επισης που πουλανε στην Ιταλια αν γνωριζει κανεις, γιατι ο θειος μου δεν το εχει πολυ με αυτα τα πραγματα.Πουλανε στα περιπτερα?

Δημοσ.

<p>παιδια αμα πω σε εναν θειο μου που μενει Ιταλια να μου αγορασει μια 20αρα paysafe και να μου στειλει τουσ κωδικους  θα μπορω να την βαλω στο steam?Επισης που πουλανε στην Ιταλια αν γνωριζει κανεις, γιατι ο θειος μου δεν το εχει πολυ με αυτα τα πραγματα.Πουλανε στα περιπτερα?</p>

Πλέον λειτουργούν κανονικά οι paysafe στην Ελλαδα εδώ και περίπου 4 μήνες

Δημοσ.

Λειτουργουν αλλα οχι για ολες τις αγορες ασ πουμε  sto steam δενν λειτουργουν γιαυτο λεω αν μια παυσαφε απο αλλη χωρα θα δουλεψει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λειτουργουν αλλα οχι για ολες τις αγορες ασ πουμε sto steam δενν λειτουργουν γιαυτο λεω αν μια παυσαφε απο αλλη χωρα θα δουλεψει?

Πάρε μια steam card.
Δημοσ.

υπαρχουν?Απο που τις περνω?

http://www.digitalstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=75&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8046&category_id=235&vmcchk=1&Itemid=75 αμα παρω απο εδω θα μου ερθει κανονικα?γιατι εδω στην πρεβεζα που μενω δεν γνωριζω αν εχει

Την παρηγγειλα απο εδω θα δουλεψει στο στεαμ για να παρω το cs go?

Επισκέπτης
Δημοσ.

υπαρχουν?Απο που τις περνω?

http://www.digitalstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=75&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8046&category_id=235&vmcchk=1&Itemid=75 αμα παρω απο εδω θα μου ερθει κανονικα?γιατι εδω στην πρεβεζα που μενω δεν γνωριζω αν εχει

Αν στέλνει εκεί, γιατί όχι;
Δημοσ.

Δεν εχει 7σποτ στην πρεβεζα τελικα παρηγγειλα απο το ιντερνετ.Θα δουλεψει αυτη η καρτα στο στεαμ για να παρω το cs go σηγουρα η τσαμπα την περνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...