kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ποιος ειπε οτι δεν κλεινουν οι πολυεθνικες.?δεν ειναι το προβλημα μονο τα φραγκα να τα βγαλουν εξω αλλα οτι δεν μπορουν να αγορασουν πρωτες υλες+ανταλακτικα με φραγκα απο gr και ταυτοχρονα εχει σταματησει η πιστωση μεταξυ εμπορων!!! η λυση ειναι το κολπο με το send money to family στο paypal και η moneysafe... paysafe εχω βρει 2-3 γερμανικα eshops που πουλανε paysafe...(not tested)
matrixtv1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 παιδια αμα πω σε εναν θειο μου που μενει Ιταλια να μου αγορασει μια 20αρα paysafe και να μου στειλει τουσ κωδικους θα μπορω να την βαλω στο steam?Επισης που πουλανε στην Ιταλια αν γνωριζει κανεις, γιατι ο θειος μου δεν το εχει πολυ με αυτα τα πραγματα.Πουλανε στα περιπτερα?
Stef_25 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 <p>παιδια αμα πω σε εναν θειο μου που μενει Ιταλια να μου αγορασει μια 20αρα paysafe και να μου στειλει τουσ κωδικους θα μπορω να την βαλω στο steam?Επισης που πουλανε στην Ιταλια αν γνωριζει κανεις, γιατι ο θειος μου δεν το εχει πολυ με αυτα τα πραγματα.Πουλανε στα περιπτερα?</p> Πλέον λειτουργούν κανονικά οι paysafe στην Ελλαδα εδώ και περίπου 4 μήνες
matrixtv1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λειτουργουν αλλα οχι για ολες τις αγορες ασ πουμε sto steam δενν λειτουργουν γιαυτο λεω αν μια παυσαφε απο αλλη χωρα θα δουλεψει?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λειτουργουν αλλα οχι για ολες τις αγορες ασ πουμε sto steam δενν λειτουργουν γιαυτο λεω αν μια παυσαφε απο αλλη χωρα θα δουλεψει?Πάρε μια steam card.
matrixtv1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 υπαρχουν?Απο που τις περνω? http://www.digitalstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=75&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8046&category_id=235&vmcchk=1&Itemid=75 αμα παρω απο εδω θα μου ερθει κανονικα?γιατι εδω στην πρεβεζα που μενω δεν γνωριζω αν εχει Την παρηγγειλα απο εδω θα δουλεψει στο στεαμ για να παρω το cs go?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 υπαρχουν?Απο που τις περνω? http://www.digitalstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=75&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8046&category_id=235&vmcchk=1&Itemid=75 αμα παρω απο εδω θα μου ερθει κανονικα?γιατι εδω στην πρεβεζα που μενω δεν γνωριζω αν εχει Αν στέλνει εκεί, γιατί όχι;
matrixtv1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν εχει 7σποτ στην πρεβεζα τελικα παρηγγειλα απο το ιντερνετ.Θα δουλεψει αυτη η καρτα στο στεαμ για να παρω το cs go σηγουρα η τσαμπα την περνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα