AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τι υποννοείς TS? Οτι δεν είμαστε τέλειοι? Ε?
WorldOfGlass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γαμάτος ειμαι. Ακόμα να με κάνετε πρωθυπουργό?
forgotten Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έλεγα αρκετά ,αν και δεν έπιασα τους παιδικούς μου στόχους,το πάλεψα έφαγα τα μούτρα μου ,συνηρθα και κατάλαβα οτι εαν συνεχίσω να δίνω βαρος σε οτι μου λένε οι αλλοι ποτε δεν θα κάνω οτι θέλω εγώ .και έτσι υποθέτω είμαι μάλλον σε ήρεμια. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (Μπα. Κωλοψαρο είμαι. ) Δε θα το καταλάβει, πες του Pisces.
manzah80 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καθολου εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου σε ολα.Ωφειλεις να γινεσε καλυτερος σε ολα κατα την διαρκεια ολης της ζωης σου το βολεμα ειναι αργος πνευματικος θανατος. 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι μικρή ακόμα Έχω στόχους τους οποίους έχω εκπληρώσει ή θα εκπληρώσω σε 2 εβδομάδες περίπου Κάποιοι άλλοι θα πραγματοποιηθούν σε λίγα χρόνια από τώρα. Οπότε σε μερικές γραμμές είμαι οκ.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θα θελα να μαθω πολυ πως αποτυπωνομαι στα ματια τριτων. 1
king2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θα θελα να μαθω πολυ πως αποτυπωνομαι στα ματια τριτων. Εισαι η Μις squat για το fitness thread.
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.slang.gr/lemma/10525-den-mpogo-na-balo-pano-apo-tgia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα