titanforce Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, φιλος θελει να αγορασει κινητο απο σκρουτζ και ειναι αναμεσα σε αυτα τα 2. Ποιο προτεινετε και γιατι; Υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 230€; Ευχαριστω!
Stogianz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ (τα θεωρώ καλά τηλέφωνα κι σε πολύ καλή τιμούλα). Μπορείς πάντα να φέρεις κι κινητό απο κίνα πολυ δυνατό με αυτά τα χρήματα. Τώρα ανάμεσα στο Zenfone κι στο A3 το καθένα έχει τα θετικά του κι τ αρνητικά του.Αν θες ποιότητα κατασκευής πας για a3 αν θες λίγο καλύτερα specs(όχι κι μεγάλες διαφορές) πας στο Asus(εγώ προσωπικά μπορεί να έγερνα προς a3 μεριά ανάμεσα σε αυτά τα 2). Περίμενε βέβαια να σου προτείνου κι τα άλλα μέλη!
titanforce Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. Λοιπον, απο Κινα δεν γινεται λογω cc οπως και να 'χει οποτε στραφομαστε σε Ελλαδα μερια(επισης δεν εμπιστευεται κινεζικα τεχνολογικα προϊοντα ειναι λιγο ασχετος). Θελει ενα κινητο που να μην κολλαει. Asus ή samsung;
Stogianz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κι το Αsus Κινέζικο είναι Μπορείς να κάνεις αγορές απο Κίνα απο μερικά site Υπάρχουν κι άλλες επιλογές απο Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα. Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα πήγαινα στο Samsung καθώς μου αρέσει πολύ η σειρά Alpha.
titanforce Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κι το Αsus Κινέζικο είναι Μπορείς να κάνεις αγορές απο Κίνα απο μερικά site Υπάρχουν κι άλλες επιλογές απο Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα. Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα πήγαινα στο Samsung καθώς μου αρέσει πολύ η σειρά Alpha. Ταϊβανεζικο*:Ρ Δεν θελει κινα μερια... Προτιμαει "επωνυμες" εταιριες.. Εγω παντως λεω zenfone, μονο και μονο απο τα σπεκς. Ισως βγω και λαθος. Θα δουμε
maparios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πρωην κατοχος Note 3,τελειο κινητο απροβλιματιστο,αλλα πιστευω με αλλη ρομ θα ηταν κλασεις ανοτερο.δε θα ξαναπαρω σαμσουνγκ αν δεν βγαλει το touchwiz. Παρε asus. εκτως αν θες υποστιριξη σε software στο μελλον (updates κλπ)
titanforce Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πρωην κατοχος Note 3,τελειο κινητο απροβλιματιστο,αλλα πιστευω με αλλη ρομ θα ηταν κλασεις ανοτερο.δε θα ξαναπαρω σαμσουνγκ αν δεν βγαλει το touchwiz. Παρε asus. εκτως αν θες υποστιριξη σε software στο μελλον (updates κλπ)Ναι σκεφτομαι αυτο να του προτεινω. Με τα 2000mhz και 2Gb ram θα φυσαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα