epp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 λεφτα , καλο και το ρολοι και τα υπολοιπα αλλα πχ. εγω δεν φοραω ρολοι δεν μου αρεσει. τωρα για το μελλον ως χρηματιστης στην Ελλαδα μου πηρε 2-3 λεπτα να σταματησω να γελαω.Αν ειναι για εξωτερικο και παλι λεφτα να παρει κανα κουστουμακι.
thephotoshoped Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά μάλλον ρολόι. Είναι κάτι που του αρέσει και φοράει. Τα χρήματα είναι κάτι πολύ απρόσωπο και ταιριάζουν μόνο σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Στα μυστήρια που δουλεύω ως φωτογράφος (γάμοι-βαπτίσεις) είναι πολύ συχνό φαινόμενο αλλά τα ζευγάρια λένε ότι το κάνουν κυρίως μακρινοί συγγενείς. Εν πάσει περιπτώσει κάτι πιο personalised είναι του γούστου μου.
WorldOfGlass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα φορτηγο τσιγαρα για να αντεξει οταν θα γινει φανταρος 1
eddie1996 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ άμα ήμουν στην θέση σου ούτε για ρολόγια ούτε για ταμπλετ θα έπαιρνα. Πεταμένα λεφτά για εμένα προσωπικά. Εάν έχεις παρέα τότε μοιραστείτε τα έξοδα και να πάτε κάπου. Σε κανένα νησί η κάπου αλλού. Η εμπειρία από το ταξίδι αυτό θα είναι αξέχαστη για πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα