Mr_Proper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα βάζεις μάστορα μιλάμε για site που υπάρχει χρόνια Εγώ δεν θα διακρίνω με ποιους ταυτίζομαι και με ποιους όχι αλλά ποιους θεωρώ καλά παιδιά (μπορεί να συμφωνώ μαζί τους άλλες φορές να διαφωνώ αλλα αναμφισβήτητα δεν είναι ζηλιάρηδες/μπαστουνοβλαχοι JR, να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, κομπλεξικοί, κακοήθεις ξεροκέφαλοι, με πάρα πολύ μεγαλύτερη ιδέα απο για τον εαυτό τους συγκριτικά με το τί φαίνεται να είναι, troll, π***άκια κτλ -χαρακτηριστικά που κάποια "μέλη" έχουν είτε μεμονωμένα είτε και όλα μαζί - και προσφέρουν ή προσφέρανε θετικά στο forum του μπλαπλά ή και αλλού -αν και θα δώσω βαρύτητα στο μπλαπλά γιατι είναι πάρα πολοι αλλιώς- και αν μην τι άλλο θα ήταν και καλή παρέα RL)Τα καλά παιδιά του insomnia κατα την ταπεινή μου προσωπική άποψη (με τυχαία σειρά -επίσης κάποια username μπορεί να μην τα θυμάμαι ακριβώς όπως γράφονται... ενα μυαλό είναι αυτό...- ): DrLo, Menippos, insomniaK, luxx, LL_NEO, Gi0, Lucifer, aledjo,zio, Physics_Rulez, Narayan, paylidis, Toufas, kage (απο τους λίγους πραγματικά ψαγμένους εδώ μέσα εφεξής * ) , ZAKKWYLDE, Ntinaras (αν και κάνει που και που τσατσιές ), zeniath, status, SpirtouLisS, Mirlogria, Apoll, MJBulls23,ο μάνθος,o homer ο laser*, ο linux και ο "Αρχαίοι παλεστές" (τα avatar δεν θυμάμαι τα username υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια αλλά πιστεύω ξεχωρίζουν ), parsifal, stormrain, NikosKallithea, Pantelwolf, kfyros, Muchacho, giorgos147,*nenya* (δεν έχω παρακολουθήσει πολλά ποστ της αλλά είναι ωραίο μωρό οπότε μπαίνει και αυτή μέσα ), ThReSh,Porg (πουτανίτσες και κόκα ), Cossutius.black_widow, BLuE_PaNtHeR (all time classic), washcloud,Haldol,poulinos (πολύ καλό παιδί), FilipposMD, deesniderΚαι σίγουρα υπάρχουν κάνα 2 ντουζίνες ακόμη να με συγχωράνε όσοι τους ξέχασα (και πολλούς είναι η αλήθεια με δυσκολία θυμόμουν ακριβώς το username απλά βοήθησε το search σε συνδυασμό με την γνώση μου για το πως περίπου πήγαινέ σημασία έχει ότι "μετρήθηκαν" απο εμενα στις διάφορες πάλες του φόρουμ και καλαμπούρια -που είτε συμμετείχα/ξεκίνησα είτε απλά παρατήρησα- και βγήκαν καλά παιδιά )Τα κακά παιδιά απο την άλλη άλλαξα γνώμη δεν θα τα ονοματίσω γιατι θα κλειδώσει το topic αλλά δυστυχώς είναι κάμποσοι και αυτοί ευτυχώς λιγότεροι απο τα καλά (είναι και μια χούφτα mods που οι μεταξύ μας διαφωνίες ή η αντιπαλότητα απέναντι μου είναι τό κύριο πρόβλημα της insomnia ζωής μου οπότε άστο δεν τους φοβάμαι βέβαια αυτό έχει αποδειχτεί απο τις συνέπειες που επωμίζομαι κατα καιρούς αλλά δεν θέλω να ανοίγω τέτοια θέματα ξανά βασικά δεν ενδείκνυται στο συγκεκριμένο τοπικ)αυτά 1
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι εννοώ πως τον περίμενες τον αλλο με βάση αυτά που γράφει. Δεν εχεις μπει στο thread με τις φωτογραφίες και να εκπλαγεις με κάποιον που διαβαζες καιρο;
Mr_Proper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Lucifer με εξέπληξε απο εκει και πέρα δεν μπαίνω πολύ στο συγκεκριμένο τοπικ (αλλα υπάρχει φωτό μου μέσα )
Mikeasdf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα βάζεις μάστορα μιλάμε για site που υπάρχει χρόνια Εγώ δεν θα διακρίνω με ποιους ταυτίζομαι και με ποιους όχι αλλά ποιους θεωρώ καλά παιδιά (μπορεί να συμφωνώ μαζί τους άλλες φορές να διαφωνώ αλλα αναμφισβήτητα δεν είναι ζηλιάρηδες/μπαστουνοβλαχοι JR, να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, κομπλεξικοί, κακοήθεις ξεροκέφαλοι, με πάρα πολύ μεγαλύτερη ιδέα απο για τον εαυτό τους συγκριτικά με το τί φαίνεται να είναι, troll, π***άκια κτλ -χαρακτηριστικά που κάποια "μέλη" έχουν είτε μεμονωμένα είτε και όλα μαζί - και προσφέρουν ή προσφέρανε θετικά στο forum του μπλαπλά ή και αλλού -αν και θα δώσω βαρύτητα στο μπλαπλά γιατι είναι πάρα πολοι αλλιώς- και αν μην τι άλλο θα ήταν και καλή παρέα RL) Τα καλά παιδιά του insomnia κατα την ταπεινή μου προσωπική άποψη (με τυχαία σειρά -επίσης κάποια username μπορεί να μην τα θυμάμαι ακριβώς όπως γράφονται... ενα μυαλό είναι αυτό...- ): DrLo, Menippos, insomniaK, luxx, LL_NEO, Gi0, Lucifer, aledjo,zio, Physics_Rulez, Narayan, paylidis, Toufas, kage (απο τους λίγους πραγματικά ψαγμένους εδώ μέσα εφεξής * ) , ZAKKWYLDE, Ntinaras (αν και κάνει που και που τσατσιές ), zeniath, status, SpirtouLisS, Mirlogria, Apoll, MJBulls23,ο μάνθος,o homer ο laser*, ο linux και ο "Αρχαίοι παλεστές" (τα avatar δεν θυμάμαι τα username υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια αλλά πιστεύω ξεχωρίζουν ), parsifal, stormrain, NikosKallithea, Pantelwolf, kfyros, Muchacho, giorgos147,*nenya* (δεν έχω παρακολουθήσει πολλά ποστ της αλλά είναι ωραίο μωρό οπότε μπαίνει και αυτή μέσα ), ThReSh,Porg (πουτανίτσες και κόκα ), Cossutius.black_widow, BLuE_PaNtHeR (all time classic), washcloud,Haldol,poulinos (πολύ καλό παιδί), FilipposMD, deesnider Και σίγουρα υπάρχουν κάνα 2 ντουζίνες ακόμη να με συγχωράνε όσοι τους ξέχασα (και πολλούς είναι η αλήθεια με δυσκολία θυμόμουν ακριβώς το username απλά βοήθησε το search σε συνδυασμό με την γνώση μου για το πως περίπου πήγαινέ σημασία έχει ότι "μετρήθηκαν" απο εμενα στις διάφορες πάλες του φόρουμ και καλαμπούρια -που είτε συμμετείχα/ξεκίνησα είτε απλά παρατήρησα- και βγήκαν καλά παιδιά ) Τα κακά παιδιά απο την άλλη άλλαξα γνώμη δεν θα τα ονοματίσω γιατι θα κλειδώσει το topic αλλά δυστυχώς είναι κάμποσοι και αυτοί ευτυχώς λιγότεροι απο τα καλά (είναι και μια χούφτα mods που οι μεταξύ μας διαφωνίες ή η αντιπαλότητα απέναντι μου είναι τό κύριο πρόβλημα της insomnia ζωής μου οπότε άστο δεν τους φοβάμαι βέβαια αυτό έχει αποδειχτεί απο τις συνέπειες που επωμίζομαι κατα καιρούς αλλά δεν θέλω να ανοίγω τέτοια θέματα ξανά βασικά δεν ενδείκνυται στο συγκεκριμένο τοπικ) αυτά So many emoticons in 1 post.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις