capoelo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα : κάποια πατάτα έκανε μάλλον κάποιος απο τους συναδέλφους στο γραφείο και δεν μου εμφανίζει κανένα site απο αυτά που έχουμε φτιάξει. Επίσης, δεν μπορώ να μπω ούτε στο phpMyadmin (cPanel) για να δω τις βάσεις δεδομένων. Τι μπορεί να φταίει; Πως διορθώνεται; Υ.Γ. Πρέπει να έχω site έτοιμο τη Δευτέρα!!!!! Παρακαλώ όσο πιο γρήγορα γίνεται η απάντηση!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
exarhis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μια επανεκκίνηση συνήθως λύνει τα προβλήματα. Δε νομίζω να πείραξαν τα πακέτα του Server για να απορρυθμίστηκε.
Websitepro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το βασικό είναι να μπείς στο webhost να δείς τι γίνετε. Υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδωθεί η IP σου από τον Server μετά από αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου των (συναδέλφων). Ζήτα από τον διαχειριστή του Hosting να ελέγξει και να απεμπλοκάρει την IP σου για να μπεις. Εναλλακτικά κάνε επανεκκίνηση στο router για να πάρει νέα IP.
capoelo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα το κολπάκι με το router για αλλαγή ip (δεν δούλεψε) αλλά το θέμα δεν είναι μόνο δικό μου - κανείς δεν μπορεί να δει αυτά τα site. Μπήκα στο cPanel αλλά δεν με αφήνει να μπω στο PHPMyAdmin να δω αν φταίει κάτι στην βάση. Τι να κάνω;
groot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπες ως root, και δώσε ps -A | grep mysql για να δεις εάν λειτουργεί η βάση. Εάν σου βγάλει πολλά processes, σκότωσέ τα και ξανά-ξεκίνα την mysql σου. Εάν δεν έχεις root access, contact your provider. 1
capoelo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Problem solved. Επικοινώνησα επιτέλους με τον provider (Σάββατο γαρ) και βρήκαμε λύση. Είχε ξεπεραστεί το όριο της μνήμης. Βέβαια, η λύση που μου έδωσε είναι βραχυπρόθεσμη (αύξησε ολίγον τι το όριο). Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μακροπρόθεσμα για να μη μου ξαναεμφανιστεί παρόμοιο πρόβλημα (εκτός απ'το να προσέχω τι μεγέθη ανεβάζω); Ευχαριστώ.
exarhis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Επικοινώνησε και ρώτα τον provider σου καλύτερα
opoiosdipote Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Απλή απορία και αν θέλεις απαντάς. Τα site αυτά τα πουλάτε σε κάποιους γιατί βλέπω γενικά ότι έχεις απορίες σε πολύ βασικά πράγματα? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα