Προς το περιεχόμενο

LG Rolly Keyboard. Το mobile keyboard που διπλώνει (Video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο περίπτερο της LG εντοπίσαμε το μικρό, φορητό πληκτρολόγιο της LG που έχει την ονομασία Rolly Keyboard. Αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι διπλώνει και τυλίγεται σε μία μπάρα που μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε στην τσάντα σας.

Μόλις ξεδιπλώσετε το πληκτρολόγιο, ενεργοποιείται αυτόματα για να συνδεθεί με έως και δύο συσκευές (συνδέεται σε tablets, smartphones κ.λπ) μέσω Bluetooth 3.0.

 

Το Rolly Keyboard διαθέτει -χάρη σε δύο βραχίονες που ξεδιπλώνουν- και βάση για το smartphone ή το tablet σας (μπορεί να συγκρατήσει συσκευή με οθόνη έως και 10,1 ιντσών.

 

Διαθέτει ανθεκτικά, και κατασκευασμένα από συμπαγές πλαστικό πλήκτρα, και τροφοδοτείται από μία μπαταρία ΑΑΑ, που σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία, του προσφέρει αυτονομία σχεδόν τριών μηνών.

 

 

Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα το δούμε και στην χώρα μας.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι 100% σίγουρος αν με ψέκασαν αλλά ωραίο είναι. Και στην Ελλάδα να μην "έρθει" μολις φύγουν τα capital controls πολύ που μας ένοιαξε. :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως παρπάει να βγένεις και να έχεις κινητό,τάμπλετ και ένα πληκτρολόγιο μαζί..Προσωπικά δεν έχει τύχει ποτέ να πάρω το τάμπλετ εκτός σπιτιού(εκτός τουαλέτας βασικά για να είμαι ειλικρινής)...Καταλαβαίνω πως μερικοί θα βρούν χρήση αλλά πιστεύω στο ευρύ κοινό είναι λίγο άχρηστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αίσθηση πληκτρολόγησης πρέπει να είναι λίγο θορυβώδης και clicky κρίνοντας από την ποιότητα του πλαστικού που χρησιμοποιήσαν. Νομίζω πως ξανασχολίασα σε άλλο άρθρο για το ίδιο προιον αν δεν κάνω λάθος,μπορεί όχι στο insomnia.Η όλη μαγκιά αυτού του πληκτρολογίου είναι το γεγονός ότι είναι foldable.Αρκετά καλό προιον κατά τη γνώμη μου πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...