doubtful Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Βρηκα μια καταλληλη για εμενα δουλεια στην Αγγλια (Λονδινο) ΑΛΛΑ η αγγελια λεει οτι πρεπει να εχω που να μεινω. Δεν εχω κανεναν Αγγλια. Δεν εχω ξαναπαει Αγγλια. Δεν εχω ιδεα τι χαρτια χρειαζομαι. Δεν εχω ιδεα ποσο παει το ενοικιο για μια γκαρσονιερα στο Λονδινο η ακομα και συγκατοικηση. Τι κανω λοιπον? Ειμαι ολος αυτιαΣΣ!
Pa0ki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πες πόσα σου δίνουν για να σου πουν αν συμφέρει να πας Είναι πολύ ακριβή η ζωή στο Λονδίνο 1
Mr_Proper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς "βρήκες" τα έχετε μιλημένα συμφωνημένα; ή απλά είδες μια αγγελία και είπες "α αυτό μου αρέσει και μπορώ να το κάνω"; γιατι στην πρώτη περίπτωση η υπόθεση ειναι απλή μένεις σε ξενοδοχείο μέχρι να βρεις σπίτι ζητάς μια προκαταβολή και το νοικιάζεις... Στην άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα... και να βρεις κάποιον εδώ μέσα να σε φιλοξενήσει δεν νομίζει να αναλάβει τέτοιο ρίσκο αν η δουλειά δεν είναι σιγουρη γιατι σου λέει και αν δεν το πάρουν θα το έχω εδώ μέχρι να βρει κάτι ή να φύγει μόνος του; τεσπα μια άλλη λύση ίσως ειναι το couchsurfing Αλλά απο εκεί και πέρα αν δεν είναι σίγουρη δουλειά νομίζω είναι τζάμπα κόπος και έξοδα γιατι υπάρχει και εκεί ανταγωνισμός και ανεργία εκτός αν θεωρείς πως είσαι ο πλέον κατάλληλος και δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την συγκεκριμένη θέση
Iris_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μίλησες με κάποιον απo HR που έχει αναλάβει την δουλειά ή έχεις μιλήσει με την εταιρεία? Ποιος είναι ο μισθός? Λονδίνο κέντρο ή προάστιο του? Έχεις στείλει καταρχάς cv ή απλά την κοίταξες..? Γιατί αν ζητάνε κάποιον που να μένει ήδη εκεί, τότε είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, ειδικά αν δεν έχεις κάποιον. Εκτός κι αν έχεις exceptional cv και κάνουν μια εξαίρεση.
doubtful Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 8 ευρω την ωρα και οπως τα λεει υποθετω 8ωρο το λιγοτερο. Περιοχη -> London SE1 1LB Για αυτο θελω να μαθω τιμες για ενοικιαση η για ξενοδοχεια. Να ξερω τι μου γινετε. Οχι δεν τα εχουμε συμφωνημενα και ναι ζητανε καποιον που να μενει ηδη εκει. Θα στειλω CV και βλεπουμε.
Mr_Proper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 8 ευρω την ωρα και οπως τα λεει υποθετω 8ωρο το λιγοτερο. Περιοχη -> London SE1 1LB Για αυτο θελω να μαθω τιμες για ενοικιαση η για ξενοδοχεια. Να ξερω τι μου γινετε. Οχι δεν τα εχουμε συμφωνημενα και ναι ζητανε καποιον που να μενει ηδη εκει. Θα στειλω CV και βλεπουμε. Με 1280 δεν σε βλέπω καλά στο Λονδίνο είναι σαν να είσαι εδώ με 500
Iris_89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 1280 για Λονδίνο?? Και ζητάνε κάποιον που να μένει εκεί... Αν είχες κάποιον και να έβαζες Αγγλική έστω διεύθυνση, πάει στο καλό. Απλά αν τύχει και σε επιλέξουν, να περιμένεις πως αναγκαστικά θα ζεις μαζί με άλλους, σε καμία περίπτωση μόνος σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 8 ευρω την ωρα και οπως τα λεει υποθετω 8ωρο το λιγοτερο. 8 ευρώ ή 8 λίρες;
NoExit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ευρώ 8 ευρω την ωρα για Λονδινο ειναι τραγικα χαμηλος μισθος. Ρωτα αν εχει τιποτα bonus, extra, ρωτα ποσες ωρες θα δουλευεις κλπ γιατι αλλιως παιζει να μπαινεις μεσα οικονομικα ακομα και με 40ωρο/week. Μιλαμε για μεγαλο κοστος ζωης. Αν ειναι να παιρνεις κατω απο 1.5κ ευρω το μηνα στο Λονδινο (και λιγα λεω), καλυτερα να μην μπεις στη διαδικασια εκτος αν ειναι καμια τρελη δουλεια με τρελες προοπτικες ή που να μετραει τρελα στο CV για το μελλον. Χλωμο ομως.
epp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ευρώ ουτε καν λιρες δηλαδη.. εισαι σιγουρος οτι εχει νοημα να το κανεις αυτο? μηπως ειναι πρακτικη κλπ?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 8 ευρω την ωρα για Λονδινο ειναι τραγικα χαμηλος μισθος. Ρωτα αν εχει τιποτα bonus, extra, ρωτα ποσες ωρες θα δουλευεις κλπ γιατι αλλιως παιζει να μπαινεις μεσα οικονομικα ακομα και με 40ωρο/week. Μιλαμε για μεγαλο κοστος ζωης. Αν ειναι να παιρνεις κατω απο 1.5κ ευρω το μηνα στο Λονδινο (και λιγα λεω), καλυτερα να μην μπεις στη διαδικασια εκτος αν ειναι καμια τρελη δουλεια με τρελες προοπτικες ή που να μετραει τρελα στο CV για το μελλον. Χλωμο ομως. Το ότι θα πληρώνεται στην Αγγλία σε ευρώ δεν σου κάνει εντύπωση;
hliastsek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δουλεια ειναι αυτη που πληρωνει με την ωρα? Επισης για Λονδινο τα χρηματα αυτα ειναι πολυ λιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα