Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για το ΠΜΣ στο τμήμα Μηχανολόγων κ Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω σκαλώσει λίγο για το αν έχω πιθανότητες να με δεχτούν όμως... 

Έχω τελειώσει τμήμα μηχανικών με βαθμό 7,01, η διπλωματική μου ήταν πάνω σε μοντελοποίηση αξιοπιστίας μηχανολογικών συστημάτων και έχω και μια δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό. Είχα και 3 πολύ καλές συστατικές απο καθηγητές μου. 

Τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο για να γίνεις δεκτός σε ένα ΠΜΣ? Έχω καμια πιθανότητα λέτε?

Δηλαδη τι αλλο θα μπορουσες να κανεις και δεν το εχεις κανει ηδη?

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Αν ειναι δωρεάν θα υπάρχει ανταγωνισμος. Κάποια στιγμη ειχα ταλαιπωρηθει πολυ με ενα επιδοτουμενο μεταπτυχιακό στην Αθήνα που ειχε καλη φημη. Δε με πηραν. Πρεπει να επεσε μαγειρεμα γιατί η γραμματέας εδινε ανεπισημα σε στυλ "μάλλον δεν ειστε στους επιτυχοντες εκτος...". Την ιδια χρονια εκανα αίτηση για μεταπτυχιακο στο ιδιο αντικειμενο στην Ολλανδια. Το πανεπιστήμιο στα 20 καλυτερα στον κοσμο. Μαντεψτε αν με πήραν.

Επισης σημαντικό οτι είναι προεκλογική περίοδος (;).

Δημοσ.

Την ιδια χρονια εκανα αίτηση για μεταπτυχιακο στο ιδιο αντικειμενο στην Ολλανδια. Το πανεπιστήμιο στα 20 καλυτερα στον κοσμο. Μαντεψτε αν με πήραν.

Όχι, ε; :P

Δημοσ.

επειδή δεν παει κ πολυς κοσμος πλεον λογω χρηματων (ζητουν περιπου 6.000 με 8.000 τα ΜΠΣ) εχεις πολλες πιθανότητες...τα πανεπιστημια πως θα ζησουν ?

Με τόσα λεφτά που ζητάνε εγώ θα χαρώ να μην πατήσει και κανένας.

Δημοσ.

Έχουν κάνει και σελίδα με απόφοιτους που βρήκαν δουλειά... http://www.ds.unipi.gr/epaggelmatiki_apokatastasi_msc_dps/

Απλά γελάμε. Σε κάθε σχολή και σε κάθε μεταπτυχιακό πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό αποφοίτων που θα εργάζεται κάπου.

Δημοσ.

Αυτες οι ραδιο αρβυλα καλα κρατουν

Εχεις δικιο. Στο ίντερνετ ποτέ δε ξέρεις με ποιόν μιλάς. Και παντα θα πεταχτεί ο τυπος που θα το παίξει εξπερτ.

Δημοσ.

Εχεις δικιο. Στο ίντερνετ ποτέ δε ξέρεις με ποιόν μιλάς. Και παντα θα πεταχτεί ο τυπος που θα το παίξει εξπερτ.

Δεν το ειπα για να σε θιξω , αλλα 99% απλα ετυχε να μη σε παρουν διοτι θα υπηρχε ανταγωνισμος σε αυτο το ετος κι ας ειχες καλες πιθανοτητες. Τωρα να μιλαμε για σκευωριες κλπ ειναι αστειο. Ατυχος ησουν απλα , το επομενο ετος αν ξαναεκανες μπορει να σε επερναν. Πχ εμενα με πηραν σε 2 δωρεαν στην Ελλαδα το ιδιο ετος (κι ειμαι κι απο ΤΕΙ , βυσμα δεν εβαλα παντως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...