παυκο13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα στην αγορα των δυο συγκεκριμενων κινητων. Ειναι σχεδον τα ιδια κινητα απο θεμα χαρακτηριστικων με μικρες διαφορες.Απλα με ενδιαφερει ποιο απο τα 2 κινητα εχει καλυτερη καμερα!
mr ok21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 πιστευω το καλυτερο θα ητανε να πας σε ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικων που σιγουρα θα εχει τα κινητα εκει ωστε να μπορεσεις να τα δοκιμασεις και να διαπιστωσεις μονος σου.....ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη ως προς τι ειναι καλη καμερα...πχ ενας μετραει πιο πολυ σε μια καμερα την ζωντανια των χρωματων,δηλαδη την αποχρωση των χρωματων,αλλος μετραει την ευκρινια της εικονας,αλλος μετραει κατα ποσο καλη ειναι μια καμερα σε βραδινες ληψεις....εχοντας δει με μια προχειρη ματια τις δυο καμερες και των δυο κινητων εχω μπει σε διλημα για το ποια ειναι καλυτερη..γι αυτο η καλυτερη λυση ειναι η αρχικη πηγαινε καπου να τις δεις
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 1ον Κλτρη ποιότητα δεν θα βρεις σε κανένα είναι σχεδων ίδια! 2ον Λόγο μεγαλύτερου διαφραγνατος το g4 έχει λίγο κλτρη σε βραδινές λήψεις! 3ον το s6 έχει πιο κορεσμενα πιο έντονα χρώματα ενώ το g4 προσπαθεί να τα απεικονίσει πιο αληθινα! 4ον το g4 κάνε sharpening στις φωτογραφιες δλδ προσπαθεί να τις κάνει να φαίνονται πιο λεπτομερείς μέσο software πράγμα που μπορεί καμία φορά να νμζεις έχει παραπάνω λεπτομέρεια αλλά στην τλκη τις παραμορφωνει λίγο! Για βίντεο το s6 έχει κλτρη σταθερότητα φαίνεται πιο ομαλή η εικόνα αμα εισαι εν κίνηση αλλά το g4 κάνει πιο γρήγορο focus! Έχω δει άπειρα reviews (σχεδων ότι υπάρχει στο utube κ το συμπέρασμα ήταν αυτό!) Προσωπικά πήγα σε g4 και χαίρομαι για την επιλογή μου! Πλέον έχει μπει κ το z5 στο παιχνίδι κ είναι πολλα υποσχόμενο
leo06 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 πιστευω το καλυτερο θα ητανε να πας σε ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικων που σιγουρα θα εχει τα κινητα εκει ωστε να μπορεσεις να τα δοκιμασεις και να διαπιστωσεις μονος σου.....ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη ως προς τι ειναι καλη καμερα...πχ ενας μετραει πιο πολυ σε μια καμερα την ζωντανια των χρωματων,δηλαδη την αποχρωση των χρωματων,αλλος μετραει την ευκρινια της εικονας,αλλος μετραει κατα ποσο καλη ειναι μια καμερα σε βραδινες ληψεις....εχοντας δει με μια προχειρη ματια τις δυο καμερες και των δυο κινητων εχω μπει σε διλημα για το ποια ειναι καλυτερη..γι αυτο η καλυτερη λυση ειναι η αρχικη πηγαινε καπου να τις δεις αυτό που θα δει είναι ποιο έχει καλύτερη οθόνη οχι κάμερα
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω οτι το G4 εχει την καλυτερη καμερα(απο Android τουλαχιστον)αλλα και το S6 εχει παρα πολυ καλη καμερα. Κοινως οποιο απο τα 2 και να παρεις θα εισαι μια χαρα.
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Με το να πάει να τα δεί από κοντά, αυτό που ουσιαστικά θα συγκρίνει είναι οι οθόνες και όχι οι κάμερες. Στα διάφορα συγκριτικά, η κάμερα του G4 φαίνεται να υπερτερεί αρκετά σε συνθήκες τεχνητού/χαμηλού φωτισμού. Κατα τα άλλα, δεν έχουν τρομερές διαφορές. http://www.phonearena.com/news/LG-G4-vs-Samsung-Galaxy-S6-blind-camera-comparison-vote-for-the-better-phone_id71390
Masma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για την συγκεκριμενη αγορα εγω πιστευω πρεπει να επιλεξεις αναλογα με μεγεθος και εξωτερικη εμφανιση. Κατα τα αλλα ειναι 2 τρομερα κινητα. Εγω θα επαιρνα s6
voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οι διαφορες στις καμερες εξαρτωνται απο τις συνθηκες φωτισμου και το θεμα. Προσωπικα ειναι 50-50.Η διαφορα στο διαφραγμα ειναι 0.1 και τα αποτελεσματα ειναι παραπλησια αρκετα. Εαν γκουγκλαρεις συγκριτικο θα δεις αυτο που σου λεω.Εαν θελεις καθαρες επιδοσεις σε φωτογραφιες πας σε μηχανη.Διαφορετικα αναλογως και της εφαρμογης για φωτογραφια τα αποτελεσματα μπορουνε να διαφοροποιηθουνε. Για την επιλογη του κινητου θα εβαζα και αλλες παραμετρους προσωπικα. 1
Grey29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Χαίρετε σαν κάτοχος του s6 (edge, αλλα είναι το ίδιο ακριβως) και έχοντας δει εκτεταμένα το g4, θα σου πω την γνώμη μου Αφού αναφέρεσαι στην κάμερα, υποθέτω ότι σε ενδιαφέρει και το video... 4K video στο Samsung δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Στο λέει κάποιος ο οποίος δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. To πρώτο video ου τράβηξα είχα μεινει άφωνος. Επίσης επειδή βλέπω εδώ που λέτε οτι στην ουσία δεν συγκρινουμε καμερες αλλά οθόνες, αυτό ισχύει. Και είναι παρα πολύ σημαντική η οθόνη. Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι ενδιαφέρεται κανεις να εκτυπώνει τις φωτογραφίες που τραβάει με το κινήτο, σεβαστή γνώμη αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να το κάνει αυτό. Τραβάμε και βλέπουμε φωτογραφίες με το κινητο μας οπότε η οθόνη ειναι 50% της εμπειρίας μας στα optics και με 570ppi στο samsung νομίζεις ότι κοιτάς χαρτί. Δίπλα δίπλα η οθόνη του g4 εμένα μου έδωσε την εντύπωση ξεθωριασμένου χωρίς τα μαύρα που φτάνει το samsung. Τα χρώματα βγαίνουν όντως εντονα, αλλά στο pro mode αν έχεις λίγη εμπειρία με καμερες, θα τραβάς εξαιρετικές φωτογραφίες υπό κάθε συνθήκη. Ακόμα και βράδυ που η κάμερες των κινητών συνήθως "τρελενονται" γιατί δεν έχουν φως, γυρνάς σε pro mode ρυθμίζεις f και exposure και εχεις τέλεια λήψη. Όλα αυτά με την επιφύλαξη οτι το g4 το έχω μόνο δοκιμάσει και δεν το έχω, όπως το s6. Αλλά και δεν ηταν τυχαίο που το απέκλεισα αμέσως οταν το είδα απο κοντά 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά τις διαφορές...κατά τα άλλα όμως και εγώ προτείνω G4 καθώς ως συσκευή γενικότερα είναι ένα κλίκ πάνω από το S6. Το S6 όμως είναι περισσότερο "premium" οπότε αν το σκέφτεται αυτό ίσως και να αξίζει.
voldemort Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ενα κινητο τα παντα περνανε απο την cpu. Ο exynos 7420 ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερος του snapdragon 808. Οθονη καμερα επεξεργαστης πολυ καλυτερα εναντι του G4. Το να παρεις ενα κινητο μονο ξερα για την καμερα δεν λεει τιποτε οταν μιλαμε για τις ιδιες επιδοσεις σε καμερα περιπου.Γι'αυτο και ειπα να δει ο φιλος και αλλες παραμετρους. Εαν π.χ τον νοιαζει περισσοτερο η sd και η αποσπωμενη παει σε G4 χανοντας καπου αλλου και το αντιστροφο.
panther_512 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Η παρέα μας εδώ πέρα είναι πολύ μικρή για να έχει κάποιος καλό feedback. Eγω προτείνω να τσεκάρετε σε διεθνή φόρουμ με πολλούς κατόχους των συσκευών να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Επίσης υπάρχουν άπειρα συγκριτικά για κάμερες, μπαταρίες κλπ κλπ. Εγώ ήμουν στο δίλημμα μεταξύ των δύο συσκευών για περίπου δύο μήνες πριν κάνω την αγορά μου. Η επιλογή δεν είναι εύκολη διότι η κάθε συσκευή προσφέρει διαφορετικά πράγματα. Εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα