Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε εαν μπορω να την φορτισω μεσω atm; Μεσω e-banking; Εαν μπορω να κανω αναληψη τα λεφτα μεσω atm;

Ξερετε εαν μπορω να πληρωνω την δοση απο την πιστωτικη στο atm; ( ετσι μου ειπε ενας ταμιας )

Ξερετε πως ακριβως λειτουργει το μηχανημα της πειραως για τις πληρωμες λογαριασμων; Υπαρχει καποιο οδηγος; Εξοικονομει χρονο απο την αναμονη στο ταμειο.

Δημοσ.

Μπορεις αλλα τα ατμς δεν ειναι για τετοιες δουλειες, φτιαξε ενα banking και καντα απο το σπιτι σου

"Εαν μπορω να κανω αναληψη τα λεφτα μεσω atm;" Ποα λεφτα εννοείς απο την προπληρωμένη, δηλαδη να την φορτίσεις και μετα να τα πάρεις πισω ?

Δημοσ.

Παντως απο e-banking της πειραιως που εχω δε γινεται να φορτισω με καποιο τροπο την προπληρωμενη καρτα.. Γινεται σε e-banking απο αλλες τραπεζες;

Ναι αυτο εννοω, οπως τωρα που εχει λεφτα η καρτα και δε μπορω να κανω αγορες απο το εξωτερικο. Οποτε καθονται εκει τζαμπα.

Δημοσ.

Βασικα οντως γινεται. Τωρα το ειδα. Καλη μαγκια.

Για να κανω e-banking και στην alpha bank θελει χαρτι μισθοδοσιας και E9,Ε1; Στην alpha με βολευει το e-banking, καθως απο εκει πληρωνομαι.

Δημοσ.

Βασικα οντως γινεται. Τωρα το ειδα. Καλη μαγκια.

Για να κανω e-banking και στην alpha bank θελει χαρτι μισθοδοσιας και E9,Ε1; Στην alpha με βολευει το e-banking, καθως απο εκει πληρωνομαι.

Νομίζω πως πηγαίνεις μέσα ένα κατάστημα, κάνεις μια αίτηση και είναι έτοιμο (μπορεί να πάρει μερικές μέρες για αποστολή κωδικών και token ανάλογα με την τράπεζά σου). Αλλά φορολογικές δηλώσεις, χαρτιά μισθοδοσίας και τα συναφή κανονικά δεν χρειάζονται. Ρώτα την τράπεζά σου για σιγουριά.

Το e-banking είναι δωρεάν. Όμως έχε υπόψη ότι συγκεκριμές εντολές μέσω e-banking όπως μεταφορές χρημάτων απαιτούν κωδικό από ένα (προαιρετικό) token που σου έρχεται με χρέωση €8. Μπορείς αργότερα να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου η τον υπολογιστή σου για τους κωδικούς αυτούς αντί του token, αλλά και πάλι δεν το γλιτώνεις το οκτάευρω αν θέλεις να ενεργοποιήσεις την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Δημοσ.

Ειναι 8 ευρω για μια φορα μονο; Αναφερεσαι σε συγκεκριμενη τραπεζα ή σε ολες γινεται το ιδιο;

Δημοσ.

Αναφέρομαι στην Alpha Bank. Δεν σε χρεώνουν για αντικατάσταση του token όταν τελειώσει η μπαταρία (αρκεί να το έχεις και να τους δώσεις τη παλιά συσκευή). Σε χρεώνουν όμως €8 για να ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες που απαιτούν το συγκεκριμένο token (κυρίως τα εμβάσματα) καθώς και την αντικατάστασή του αν χαθεί ή καταστραφεί. Μπορείς, όπως ανέφερα, να κάνεις εγγραφή και να χρησιμοποιήσεις το web banking της Alpha Bank δωρεάν αν δεν χρειάζεσαι υπηρεσίες που απαιτούν το token.

Απ' όσο γνωρίζω, μόνο η Alpha Bank χρεώνει για τέτοιες υπηρεσίες. Η Eurobank, η Πειραιώς και τώρα πρόσφατα η Εθνική Τράπεζα στέλνουν δωρεάν γραπτό μήνυμα στο κινητό έναν κωδικό για χρήση αντίστοιχων υπηρεσιών. Επίσης, από αυτές τις 4 τράπεζες μόνο η Πειραιώς χρεώνει (€5) για εγγραφή στο internet banking, οι υπόλοιπες το κάνουν δωρεάν.

Δημοσ.

Καλα θυμαμαι οτι ειχα δωσει καποια λεφτα στην Πειραως.. Και αυτο το γραπτο μηνυμα ειναι το extra pin.. Χαζομαρα που το χρεωνει η Alpha Bank, καθως εκει ειναι η μισθοδοσια μου και θα το χρειαζομαι..

Τι εννοεις σχετικα με την μπαταρια; Ποια μπαταρια και πως τελειωνει;

Δημοσ.

Τη μπαταρία του token εννοώ (τη συσκευή που βγάζει έναν 6ψήφιο αριθμό όταν πατάς το κουμπί της), όπως το παρακάτω.

pic2.jpg

Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα app για smartphones ή για το desktop για τον 6ψήφιο κωδικό αντί για τη συσκευή. Είτε πάρεις τη συσκευή όμως, είτε χρησιμοποιήσεις το app χωρίς να πάρεις συσκευή θα χρεώσουν €8 για ενεργοποίηση των υπηρεσιών που το χρειάζονται.

Δημοσ.

Πηγα σημερα στην alpha bank για να κανω e-banking και μου λενε θελουν εκκαθαριστικο, ε9, και δεκο. Τα ζητανε 1 φορα καθε 3 χρονια.. Μου φανηκε οτι βαριοταν παρα πολυ. Ηταν και η ωρα περασμενη.

Οταν ερχομαι σπιτι ειδα οτι ειχε ερθει ενας φακελος που ειχα κανει ηλεκτρονικα αιτηση για e-banking και εχει μεσα εναν κωδικο. Λεει να παω στην τραπεζα για να μου δωσουν και εναν δευτερο κωδικο..

Μας δουλευει ο υπαλληλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...