kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα , εκανα πριν δυο μερες μια αγορα μεσα απο ενα app (In game purchase) κοστους 10 ευρω. δεν μου ηρθε ποτε μειλ απο το app store που συνηθως ερχεται , δεν ασχοληθηκα παραπανω λεγοντας οτι ετυχε. σημερα , μπαινοντας να τσεκαρω των λογαριασμο μου βλεπω οτι δεν εχουν αφαιρεθει χρηματα. (μαλιστα δεν ειχα προσεξει οτι ειχα λιγοτερα χρηματα στο λογαριασμου μου απ οσο κοστιζε η αγορα) Ξανακανω την ιδια αγορα μεσα απο το app , βλεπω μεσα στην εφαρμογη το content που αγορασα , τσεκαρω παλι το λογαριασμο και παλι καμια αλλαγη. Επισης παλι δεν εχω λαβει μειλ για την αγορα που εκανα... Το app ειναι το hearthstone και το in game purchase ειναι 7 + 7 packs = 10 + 10 ευρω καθε φορα... Μπα και να το κανω abuse? Πλακα. Επισης οταν κανω την αγορα μου πεταει το pop up της apple "purchase completed" αλλα μεσα στο παιχνιδι συνεχιζει να γραφει waiting confirmation και πατώντας σε ενα αλλο σημειο φευγει χωρις να εχει ολοκληρωθει...
basilis5 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Προσεξε μην στα χρεωσει ολα μαζι φιλε, εχει συμβει τωρα με τα cc</p>
kuzko21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μα τι να μου χρεώσει η κάρτα δεν εχει ούτε 10 ευρώ μέσα... Να μου τα ζητήσουν ? Θα τους πω εφόσον δεν είχε χρήματα γιατι προχωρήσατε? πάρτε τα πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα