lambros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλη βδομαδα, Εχω win8.1 pro γνησια και θελω να βαλω τα win 10. Το προβλημα ειναι οτι εχω πολλες αχρηστεσ εγκαταστασεις και θελω να κανω fresh install. Τι πρεπει να κανω? 1. να βαλω με upgrade ta win10 για να παρω το καινουργιο σεριαλ,και μετα να κανω φορματ και να τα ξαναβαλω? ή 2. να κανω νεα εγκατασταση με το σεριαλ τον win8.1??? Δευτερο προβλημα, Εχω πολλα αποθηκευμενα εμαιλ στο windows live mail των win8 που τωρα δεν υπαρχει στα win10, Πως μπορω να τα μεταφερω σε ποιο προγραμμα ( ακουω γνωμες) (thunderbird η καποιο αλλο που να μην αντιμετωπισω ξανα το ιδιο προβλημα) Ευχαριστω.
SwAToNeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγκατάσταση θα κάνεις με αυτό το tool https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Έχει clean install επιλογή και δε περνάει κανένα πρόγραμμα αλλά σου σβήνει και όλα τα αρχεία σου. Γιαυτό προσοχή. Πριν κάνεις την εγκατάσταση όμως για τα e-mail δες εδώ https://support.mozilla.org/en-US/kb/switching-thunderbird#w_switching-from-windows-mail-or-windows-live-mail-to-thunderbird Θα πρέπει να πάρεις και backup τα e-mail από το thunderbird πριν προχωρήσεις. 1
lambros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 οκ ευχαριστω. τα win10 θα εχουν το ιδιο σεριαλ με τα win8 ή καινουργιο????
SwAToNeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το ίδιο serial θα έχουν. Μετά από ένα μήνα όπως αναφέρουν γυρνάει το serial μόνιμα σε Windows 10. Δεν γνωρίζω ακόμα τι γίνεται αν θέλεις πχ σε 3 μήνες να κάνεις format και αν δέχεται το κλειδί. Αλλά λένε οτι γίνεται η ενεργοποίηση τηλεφωνικός. Δηλαδή κάνεις την εγκατάσταση με άλλο κλειδί (ίσως βρείς κάποιο στο internet) και μετά στην ενεργοποίηση που θα πετάξει σφάλμα έχει επιλογή για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Την πρώτη φορά θα κάνεις upgrade σε υπάρχουσα εγκατάσταση που δικαιούται τη δωρεάν αναβάθμιση μέσω του tool της Microsoft. Αφού ενεργοποιηθούν αυτόματα τα Windows 10 μετά την αναβάθμιση, θα μπορείς στον ίδιο υπολογιστή να κάνεις clean install χωρίς να χρειαστείς κανένα κλειδί (κάνεις skip όταν το ζητήσει και μετά την εγκατάσταση ενεργοποιούνται αυτόματα). Νομίζω επίσης ότι για να γίνει αυτό πρέπει να συνδέσεις και τον λογαριασμό Microsoft σου στα Windows.
lambros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 σας ευχαριστω , θα το δοκιμασω συντομα
La_MoRt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έκανα skip πήρα το καινούριο κλειδί από τα 10 και έκανε κανονικά εγκατάσταση. Ήταν διαφορετικό φυσικά από τις προηγούμενες εγκατάστασεις που ήταν windows 8.1. Πουθένα δεν έβαλα Microsoft account.
SwAToNeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ σε laptop της δουλειάς δεν έβαλα ms account. Αντιθέτως το σύνδεσα κατευθείαν στο domain. Δεν υπάρχει και η περίπτωση για MS Account λόγο εταιρικό.
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 σε λάπτοπ δεν γίνεται αναβάθμιση ακόμα των 10? Δοκίμασα σε netbook lg x120 αλλά δεν μπαίνουν.
SwAToNeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με 1GB Ram νομίζω δε παίζει. Ούτε 7 δε παίζουν καλά καλά.
modechristo_13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια για να καταλαβω αυτο που ισχυει ειναι πως αμα θες να κανεις clean install για να περασεις τα 10αρια πρεπει πρωτα να κανεις την αναβαθμιση μεσω του γνωστου tool και επειτα αφου εισαι ηδη στα 10αρια τοτε με τον γνωστο τροπο να τα bootαρεις απο το dvd αφου εχεις καψει το iso?τα λεω σωστα? Έχει clean install επιλογή και δε περνάει κανένα πρόγραμμα αλλά σου σβήνει και όλα τα αρχεία σου. Γιαυτό προσοχή. αυτο που λες εδω...??υπαρχει επιλογη τετοια που στην ουσια δεν χρειαζεται να κανεις την παραπανω διαδικασια?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστά τα λες. Αυτο που λέει ο SwAToNeR είναι η επιλογη 'να μην κρατηθεί τίποτα' και απλως κραταει το φακελο windows.old σε περιπτωση που θες να επιστρεψεις στο προηγούμενο λειτουργικο. Με το clean install απτο dvd δεν εχει αυτην την επιλογη.
modechristo_13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστά τα λες. Αυτο που λέει ο SwAToNeR είναι η επιλογη 'να μην κρατηθεί τίποτα' και απλως κραταει το φακελο windows.old σε περιπτωση που θες να επιστρεψεις στο προηγούμενο λειτουργικο. Με το clean install απτο dvd δεν εχει αυτην την επιλογη. εγω δεν θελω να κρατηθει τιποτα απο τα 7αρια που εχω... οποτε καμια απο τις επιλογες 1) keep personal files and apps 2) keep personal files only 3) nothing με ενδιαφερει εφοσον θα κανω clean install στο καπακι σωστα?
La_MoRt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι γιατί το κλειδί που έχεις είναι για windows 7 και όχι gia 10. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις αναβάθμιση σε 10 για να πάρεις καινούριο κλειδί και μετά να κάνει καθαρή εγκατάσταση με το γνωστό τρόπο.
modechristo_13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο ακριβως το βιντεο ειναι αναλυτικοτατο για οσους δεν ξερουν την διαδικασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα