sb89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά επειδή μόλις πέρασα αυτή τη διαδικασία αν δεν σας δεχτεί μόλις κάνετε αναβάθμιση μέσα από το πρόγραμμα της microsoft το serial και δεν ενεργοποιηθούν τα windows, τρέχτε command prompt ως admin και δώστε την παρακάτω εντολή "slmgr.vbs /ato" για να περάσει το serial αυτόματα. Διαφορετικά αν δεν ενεργοποιηθούν και περάσετε κατευθείαν στο βήμα να κάνετε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή, τότε πάλι δε θα τα δεχτεί. Γι' αυτό πρώτα update τα windows μέσα από το πρόγραμμα της ms και μετά format
lambros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παντως πολυ μπερδεμα ρε παιδια. ειχα βαλει τα win8 με το upgrade offer και μου ειχαν δωσει τοτε ενα Χ σεριαλ, πηρα την προσφορα με το media center δωρεαν τοτε μου Υ σεριαλ, και ειχα μεινει εκει, Προχ8ες εkαλα το find product και ειδα οτι εχει ενα Ζ σεριαλ.μαλλον λογω win8.1 Για να δουμε σημερα που θα βαλω τα win10 τη 8α δωσει. Τελικα αλλο σεριαλ number και σου λεει οτι μπορεις μεσα σε ενα μηνα να γυρισεις στα win8.1. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από lambros
modechristo_13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 παιδια καλησπερααα!!!ειχα περασει παλιοτερα τα windows 10 αλλα λογω των αρχικων bug επεστρεψα στα 7αρια που τα εχω μεχρι και τωρα!ε αν θυμαμαι τα εχω γραψει se dvd oποτε μπορω να κανω βοοτ απο εκει για clean install ,..αυτο που αναρωτιεμαι ειναι με τον κωδικο ενεργοποιησης τι θα κανω?
Grim Ripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Κατέβασέ τα πάλι γιατί μάλλον έχεις παλιά έκδοση και δεν νομίζω να παίρνει το product key για clean install.
rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τπτ δε θα κανεις απλα βαλτα και στο κωδικο πατα το skip. και κατεβασε και το καινουργιο iso που λεει ο φιλος αποπανωφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα