Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

θέλω να κατεβάσω αρχεία από το site  www.depfile.com. Το πρόβλημά μου είναι πως για να κατεβάσω τα συγκεκριμένα αρχεία πρέπει ο λογαριασμός που έχω στο depfile.com να είναι premium. Εμένα ο δικός μου δεν είναι και για να γίνει πρέπει να πληρώσω στο site μέσω πιστωτικής κάρτας ή ηλεκτρονικού πορτοφολίου. Υπάρχει κάποιο κολπάκι για να γίνει ο λογαριασμός μου premium χωρίς να πληρώσω;;; Ξέρει κάποιος; Δε μπορώ να πετάω έτσι λεφτά στις εποχές που ζούμε και άσε που δεν εμπιστεύομαι τις πληρωμές μέσω διαδικτύου με πιστωτική. Που ξέρω σε ποιόν θα δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου και πώς θα τον χρησιμοποιήσει;;;;  Γιαυτό λέω! Μήπως υπάρχει κανενα κολπάκι;;;;;;; Το έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς;;;

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν κόλπα μονο να αγοράσεις premium να κατεβάζεις σαν άνθρωπος και να σε ενημερώσω οτι δεν επιτρέπονται τέτοιες ερωτήσεις , τώρα για το θέμα της πιστωτικής μπορείς να κάνεις και μέσω paypal το θέμα ειναι όμως οτι με τα capital controls δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για αγορές απο το εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...