H2Ogr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, ψαχνω συνεχως στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο πράγμα αλλα δεν βρίσκω τίποτα και αποφάσισα να ζητησω εδω την βοηθεια σας, θελω να βαλω στο blog μου facebook pop up για να κανουν Like με το που μπαινουν στην σελιδα με timer αλλα να μην υπάρχει exit option δηλαδη ή θα πρεπει να κάνει like η να περιμένει 10 δευτερολεπτα. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατι απο κώδικα δεν σκαμπάζω παρα μονο τα βασικα; Υ.Γ. Το μόνο που δεν μπορω να βρω ειναι πως να αφαιρεσω κάθε exit option απο το pop up μου.
opoiosdipote Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω κανείς να θέλει να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι τόσο σπαστικό. Πιστεύω πάντως ότι δεν γίνεται λόγω του javascript popup να κάνεις αυτό που θέλεις.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πλέον δε δίνει το facebook την πληροφορία αν έχει κάνει κάποιος like (για να μην τον αναγκάζεις να κάνει like με το ζόρι) οπότε δε γίνεται μόλις κάνει like να κλείνει αυτόματα και θα πρέπει να περιμένει αναγκαστικά. Το μόνο που δεν μπορω να βρω ειναι πως να αφαιρεσω κάθε exit option απο το pop up μου. Λογικά αλλάζοντας το αντίστοιχο κομμάτι στον κώδικα HTML του widget μπορείς να το απενεργοποιήσεις, Η γνώμη μου είναι να μην το κάνεις καν. Είναι από τα πιο σπαστικά πράγματα στο Internet.
Giorgos65ert Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το μόνο που θα καταφέρεις να κάνεις με αυτήν την κίνηση είναι να διώξεις κοσμο από την σελίδα σου... 1
H2Ogr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το είχα δει σε μερικες σελίδες αλλα ο σκοπός μου ηταν να το κρατησω το πολυ κανα μηνα ωστε να αυξησω τα Like της σελιδας μου στο fb για να υπάρχει περισσότερος κόσμος εν τελη να βλεπει τα άρθρα μου στην αρχικη του.
thiva7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 το είχα δει σε μερικες σελίδες αλλα ο σκοπός μου ηταν να το κρατησω το πολυ κανα μηνα ωστε να αυξησω τα Like της σελιδας μου στο fb για να υπάρχει περισσότερος κόσμος εν τελη να βλεπει τα άρθρα μου στην αρχικη του. Δεν θα βλέπουν τίποτα. Εαν η σελίδα σου στο φβ δεν έχει 500κ λικε η δεν πληρώνεις διαφήμιση κάνεις δεν θα βλέπει τα ποστ σου.απλα όπως είπε και ο από πάνω. ...το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διώξεις κόσμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα