Lioner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Στις 25/08 είχα κάνει μια παραγγελία απ το εξωτερικό συγκεκριμένα από Αγγλία, η οποία αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Ο αποστολέας μου έδωσε τον κωδικό της παραγγελίας (reference number) και όταν το πληκτρολογώ στην σελίδα του Royal Mail για να δω την κατάσταση της εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου βγάζει αυτό: Item: RN1969531**GB Via: International Tracked & Signed Status: Delivery attempted A delivery was attempted for your item with reference RN1969531**GB in GREECE before 08:34 on 07/09/15. Εγω όπως το καταλαβαίνω ειναι ότι προσπαθούν να μου παραδώσουν το δέμα και "δε με βρίσκουνε" στην διεύθυνση αποστολής μου; Κάθε φορά που μπαίνω να δω γράφει παράδειγμα την ημερομηνία που μπήκα, ώρα πρωινή και delivery attempted και τάδε τάδε εδώ και μια εβδομάδα. Είχε κανεις παρόμοιο τέτοιο πρόβλημα; Εγω συγκεκριμένα κάνω πάντα αγορές από 1-2 σελίδες. Έτυχε τώρα να έχω στο χέρι μου κωδικό παραγγελίας του δέματος μου. Που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιου είδους προβλήματα; Δεν γράφει και κανένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ
corsair04 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Στις 25/08 είχα κάνει μια παραγγελία απ το εξωτερικό συγκεκριμένα από Αγγλία, η οποία αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Ο αποστολέας μου έδωσε τον κωδικό της παραγγελίας (reference number) και όταν το πληκτρολογώ στην σελίδα του Royal Mail για να δω την κατάσταση της εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου βγάζει αυτό: Item: RN1969531**GB Via: International Tracked & Signed Status: Delivery attempted A delivery was attempted for your item with reference RN1969531**GB in GREECE before 08:34 on 07/09/15. Εγω όπως το καταλαβαίνω ειναι ότι προσπαθούν να μου παραδώσουν το δέμα και "δε με βρίσκουνε" στην διεύθυνση αποστολής μου; Κάθε φορά που μπαίνω να δω γράφει παράδειγμα την ημερομηνία που μπήκα, ώρα πρωινή και delivery attempted και τάδε τάδε εδώ και μια εβδομάδα. Είχε κανεις παρόμοιο τέτοιο πρόβλημα; Εγω συγκεκριμένα κάνω πάντα αγορές από 1-2 σελίδες. Έτυχε τώρα να έχω στο χέρι μου κωδικό παραγγελίας του δέματος μου. Που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιου είδους προβλήματα; Δεν γράφει και κανένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ θα βάλεις τον tracking number εδώ και θα δεις που ακριβώς βρίσκετε απλά τα συστημένα από Αγγλία έρχονται με την acs όχι με το απλό ταχυδρομείο 1
Lioner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες γράφει αυτό 07/09/2015 08:34 Not delivered because consignee not in
corsair04 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες γράφει αυτό 07/09/2015 08:34 Not delivered because consignee not in Greece δες στο site που σου έδωσα αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην acs
Lioner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τους πήρα τηλέφωνο όλα εντάξει η παραγγελία ειναι στα γραφεία της acs. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα