Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Στις 25/08 είχα κάνει μια παραγγελία απ το εξωτερικό συγκεκριμένα από Αγγλία, η οποία αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Ο αποστολέας μου έδωσε τον κωδικό της παραγγελίας (reference number) και όταν το πληκτρολογώ στην σελίδα του Royal Mail για να δω την κατάσταση της εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου βγάζει αυτό:

Item: RN1969531**GB

Via: International Tracked & Signed

Status: Delivery attempted

A delivery was attempted for your item with reference RN1969531**GB in GREECE before 08:34 on 07/09/15.

Εγω όπως το καταλαβαίνω ειναι ότι προσπαθούν να μου παραδώσουν το δέμα και "δε με βρίσκουνε" στην διεύθυνση αποστολής μου; Κάθε φορά που μπαίνω να δω γράφει παράδειγμα την ημερομηνία που μπήκα, ώρα πρωινή και delivery attempted και τάδε τάδε εδώ και μια εβδομάδα. Είχε κανεις παρόμοιο τέτοιο πρόβλημα; Εγω συγκεκριμένα κάνω πάντα αγορές από 1-2 σελίδες. Έτυχε τώρα να έχω στο χέρι μου κωδικό παραγγελίας του δέματος μου. Που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιου είδους προβλήματα; Δεν γράφει και κανένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Γεια σας. Στις 25/08 είχα κάνει μια παραγγελία απ το εξωτερικό συγκεκριμένα από Αγγλία, η οποία αποστολή έγινε μέσω Royal Mail. Ο αποστολέας μου έδωσε τον κωδικό της παραγγελίας (reference number) και όταν το πληκτρολογώ στην σελίδα του Royal Mail για να δω την κατάσταση της εδώ και μια εβδομάδα περίπου μου βγάζει αυτό:

Item: RN1969531**GB

Via: International Tracked & Signed

Status: Delivery attempted

A delivery was attempted for your item with reference RN1969531**GB in GREECE before 08:34 on 07/09/15.

Εγω όπως το καταλαβαίνω ειναι ότι προσπαθούν να μου παραδώσουν το δέμα και "δε με βρίσκουνε" στην διεύθυνση αποστολής μου; Κάθε φορά που μπαίνω να δω γράφει παράδειγμα την ημερομηνία που μπήκα, ώρα πρωινή και delivery attempted και τάδε τάδε εδώ και μια εβδομάδα. Είχε κανεις παρόμοιο τέτοιο πρόβλημα; Εγω συγκεκριμένα κάνω πάντα αγορές από 1-2 σελίδες. Έτυχε τώρα να έχω στο χέρι μου κωδικό παραγγελίας του δέματος μου. Που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιου είδους προβλήματα; Δεν γράφει και κανένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ

θα βάλεις τον tracking number εδώ και θα δεις που ακριβώς βρίσκετε απλά τα συστημένα από Αγγλία έρχονται με την acs όχι με το απλό ταχυδρομείο 

• Like 1
Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες γράφει αυτό

07/09/2015 08:34 Not delivered because consignee not in Greece

δες στο site που σου έδωσα αλλιώς πάρε τηλέφωνο στην acs 

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο όλα εντάξει η παραγγελία ειναι στα γραφεία της acs. Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...