margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια περιμενω ενα πακετακι μικρο απο αμερικη(η αγορα εγινε μεσω etsy ) και εχει σταλθει απο 21/08...με usps first class μου το εστειλε και ο κωδικος ειναι LC792410034US αλλα οταν το βαζω δεν μου βγαζει τιποτα !!!ρωτησα αν εκανε λαθος τον κωδικο και μου ειπε οχι!η πωλητρια ειναι εμπιστη οσοι ειχαν αγορασει κανεις δεν ειχε παραπονα(βεβαια κανενας απο ελλαδα)...τι πρεπει να κανω;πως μπορω να δω που βρισκεται;
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ουσιαστικά σου βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο το usps tracking για Ελλάδα το συγκεκριμένο δέμα. Έχω την εντύπωση πως τα δέματα από usps καταλήγουν στα Ελτα. Πήγαινε εκεί να ρωτήσεις.
margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το αναζητησουν ...λες να περιμενω μεχρι παρασκευη και να παω απο εκει;
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πλήρωσες express mail usps ή αυτό το 1st class? Μήπως έπεσες είτε σε καθυστερήσεις είτε σε κάνα τελωνείο.. Πάντως όπου κι αν έχω ψάξει για εντοπισμό, δεν το βρίσκουν καν. Επικοινώνησε με τον πωλητή για την περίπτωση refund..
margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ηταν δωρεαν η αποστολη και μου ειπε οτι το εστειλε με first class international Τελωνιο δεν νομιζω το κοστος Του αντικειμενου ηταν 20 ευρω....συνηθως ξερουμε Ποσες μερες κανει;
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαρτάται.. Άλλοι έχουν αναφέρει από 2 εβδομάδες μέχρι 40 φεύγα. Αλλά από τη στιγμή που όπου και να ψάξεις με τον TN δε σου βγάζει κανένα αποτέλεσμα... Δεν είναι λογικό. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το τελωνείο στο αεροδρόμιο να μάθεις. Μήπως έχεις κάνει λάθος σε κάποιο νούμερο του number..?
margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι της ξαναεστειλα μηνυμα και θα το ξανατσεκαρει..πηρα στα ελτα του αεροδρομιου γιατι το τελωνειο δεν απαντα απο το πρωι..και μου εδωσαν ενα τηλ των διανομων να παρω αυριο να το αναζητησουν με το ονομα μου
kostas83 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπαρχει τετοιος κωδικος. Δεν εχει σταλει κανενα δεμα με τετοιον κωδικο κ αν οντως στο ειχε στειλει την ημερομηνια που αναφερεις θα ηταν Ελλαδα τωρα ετοιμο για παραδοση.
margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μου εστειλε φωτογραφια με το χαρτακι και οντως αυτος ειναι ο κωδικος!!!θα περιμενω οποτε ποτε θα ερθει αν δεν παρω απαντηση και αυριο απο το τηλ των διανομεων που μου εδωσαν!
kostas83 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input Τι να σου πω ρε φιλε. Επαναλαμβανω παλι πως ο κωδικος δεν λειτουργει.. Αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει δεμα να μεταφερεται με τετοιο κωδικο. Θα κανω και μια παρενθεση. Υπαρχει περιπτωση να ειναι απλο το δεματακι κ οχι συστημενο. Να μην ειναι ανιχνευσιμο παρολο που εχει barcode. Το lc αν θυμαμαι καλα ειναι φτηνη αποστολη οποτε παιζει και να στην εχει κανει την αποστολη
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πες της να στείλει email στην usps μέσα από την ιστοσελίδα τους συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, ζητώντας από την εταιρεία να ανανεώσει το σκανάρισμα/κωδικό. Γράψτο της έτσι "Request scanning update"
margie1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ θα ζητησω σκαναρισμα αν δεν ερθει αυτη τη βδομαδα ευχαριστω!!
margie1990 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα καλα πηγα και το παρελαβα απο τα κεντρικα του πειραια!μου ειπαν οτι το ειχαν απο χθες εκει αλλα θα το εφερναν σπιτι μου αυριο επειδη δεν ειχαν προσωπικο :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα