Προς το περιεχόμενο

tp link m5350


hablando

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

ειμαι χρηστης καρτοκινητου whatsup, κανω χρηση πακετου τηλεφωνιας κ mobile data ανανεωσιμα καθε μηνα. Ψαχνω την ιδανικη λυση για να χρησιμοποιησω το TP LINK.

 

Απο ΟΤΕ μου προτειναν δυο λυσεις. Η πρωτη να παρω διπλη SIM ωστε να μην αγορασω νεο νουμερο, ομως μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να κανω ταυτοχρονη χρηση, χωρις να διευκρινιζουν αν προκειται για χρηση τηλεφωνιας η mobile data.

Σχετικα με αυτη τη λυση, αν εχω στο smartphone απενεργοποιησει τα data και ενεργοποιησω το TP LINK με τη δευτερη sim, θα εχω data εκει ή οσο λειτουργει η SIM στο smartphone(τηλεφωνία on,data off) δεν μπορω να κανω χρηση των data στο TP LINK?

 

Η δευτερη λυση ειναι αγορα νεου νουμερου whatsup. Η ερωτηση μου ειναι, επειδη το TP LINK δεν εχει δυνατοτητα χρησης τηλεφωνιας ωστε να κανω ανανεωση χρονου-ενεργοποιηση πακετου data, θα μπορω αυτα να τα κανω απο το smartphone(ή μεσω web browser) μεσω του whatsup application?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την ίδια συσκευή και what's up με διπλή sim. Δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα data στη μία συσκευή και τη φωνή στην άλλη. Ενώ παλαιότερα το είχα καταφέρει με CU, στο What's up η συμπεριφορά είναι λίγο απρόβλεπτη. Μπορεί να σου απενεργοποιήσει την συσκευή που νομίζεις ότι έχεις ενεργή ανάλογα με το τι κάνει η άλλη.

 

Για το 2ο, λογικά δεν έχεις πρόβλημα, μιας και μπορείς από το web περιβάλλον του tp-link να στέλενεις sms. Στη χειρότερη να βγάζεις την κάρτα μία στις τόσες για να ενεργοποιείς το πακέτο (ή να πάρεις διπλή sim για να αποφύγεις το βγάλσιμο), και το υπόλοιπο το τσεκάρεις με sms.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...