Προς το περιεχόμενο

www.princessdiary.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλώς σας βρήκα :) δημιούργησα το site www.princessdiary.gr εδώ και λίγες μέρες. το περιεχόμενο και οι διαφημίσεις του είναι ακόμα σε μορφή demo. θα ήθελα όμως μια γνώμη από κάποιον γνώστη αλλά ουδέτερο προς εμένα καθώς οι φίλοι μου δεν λένε κακή κουβέντα ακόμα κι αν ειναι μαύρο χάλι :P. ευχαριστώ

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τις συμβουλές! το θεμα με το λογοτυπο που το εχουν πει αρκετοι, οποτε πρεπει να το αλλαξω! ειδα και τα sites που μου προτεινεις, σιγουρα πρεπει να κανω αλλαγες και στο design, το σημαντικο προς το παρον ειναι να γεμισω με υλη ωστε να μπορω να δω και που θα χρειαστει να εμφανιζω το καθε περιεχομενο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο section "Σχέσεις", κάθε άλλο παρά για σχέσεις είναι τα άρθρα :P Επίσης, αφορά την μόδα, είναι στα αγγλικά και φαίνεται ότι είναι... δανεικό. 

Δημοσ.

είναι το αρθρο του demo αυτο που διαβασες!!! χαχα εχεις απολυτο δικιο απλως μεχρι να γεμισει το site με δικα μας αρθρα, εχω αφησει μεσα το περιεχομενο του demo. εννοειται πως αυτα θα φυγουν σε περιπου 10 μερες που υπολογιζω να εχουμε αρκετα αρθαρα ωστε να κανουμε και την επισημη εναρξη της ιστοσελιδας με διαφημισεις κλπ

ευχαριστω για την παρατηρηση σου παντως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...