bedazzled Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μας κοροιδεύουν μέχρι και οι Ανγουιλιανοί.Oh mon dieu! Ναι την έστειλαν να σπουδάσει στην Καλιφόρνια σκηνοθεσία...Σίγουρη επιτυχία! Εγώ πιο πολύ τρελαίνομαι που βλέπω στο φέισμπουκ Έλληνες να κάνουν ταξίδια στις ΗΠΑ(Λος Άντζελες, Μαιάμι, Νέα Υόρκη).Αυτά τα ταξίδια θέλουν τουλάχιστον 5000 ευρώ.Τι σκατά, πούλησαν κανένα σπίτι; Εγώ πάλι που και δουλειά έχω και λεφτά, δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά, όχι από τσιγκουνιά, αλλά από φόβο του τι θα μου ξημερώσει και δεν θα έχω μία στο μέλλον.Οπότε λογικά έτσι θα συνεχιστεί η ζωή μου, με διαρκή φόβο και περιορισμένα έξοδα.Έχουμε και τον φόβο του κουρέματος καταθέσεων.Τρομοκρατία κανονική. Ενώ φίλοι μου με τον μισθό των 400 ευρώ, πως τα καταφέρνουν και διακοπές πάνε και βγαίνουν.Λογικά δεν θα έχουν μία στην άκρη. Γνωρίζω ομορφούλες που έχουν τρελαθεί στα ταξίδια και στις Gucci τσάντες (μιλάμε έχει πάρει φωτιά το Instagram) οι οποίες τα βγάζουν με βίζιτες... Τώρα για τους άντρες, τι να σου πω, δεν ξέρω πως το κάνουν. Τα τρώνε από καμία πλούσια θείτσα; Λίγο σπάνιο θα έλεγα. Αυτό απλά δείχνει ότι η άγνοια και η ανωριμότητα δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο, πρέπει να χαιρόμαστε Μα τα ΜΜΕ παγκοσμίως προβάλλουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα. Μήπως εμείς δεν νομίζουμε ότι όλοι οι Αμερικάνοι είναι χοντροί και τρώνε hamburgers; Ε μετά γιατί να μην νομίζει ο μέσος Αμερικάνος ότι όλοι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και μπαταχτσήδες; Κόψτε την τηλεόραση και θα βρείτε την υγειά σας λέω εγώ.
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 alex_000 : Να ψάξεις στο Internet να μάθεις για το εάν υπάρχουν λεφτόδενδρα; Απλά μετά από 200 χρόνια συνύπαρξης ομάδων συντεχνιών πρέπει τώρα να γίνεις κράτος ή να εξαφανιστείς γιατί οι υπόλοιπες κοινωνίες πήραν συλλογικές αποφάσεις και σε ξεπέρασαν εδώ και καιρό.
thetruth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι να χαλιεσε με το τι κανει ο καθενας; με το πως χαλαει τα λεφτα του; Τον εαυτουλη σου κοιτας να περνας καλα και να εχεις την υγεια σου, αν εξω εισαι καλυμμενος τοτε γιατι σκωτιζεσε; Οι μιζεροι ανθρωποι θα μιζεριαζουν το θεμα ειναι να μην σε παρασυρουν στην απαισιοδοξια/ψυχοφαρμακα/καταθλιψη τους.
φραμπάλα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωρίζω ομορφούλες που έχουν τρελαθεί στα ταξίδια και στις Gucci τσάντες (μιλάμε έχει πάρει φωτιά το Instagram) οι οποίες τα βγάζουν με βίζιτες... Τώρα για τους άντρες, τι να σου πω, δεν ξέρω πως το κάνουν. Τα τρώνε από καμία πλούσια θείτσα; Λίγο σπάνιο θα έλεγα. καλά εσύ το μπιπ και ψόφησε δε γνωρίζω καμία βιζιτού,ούτε γυναίκες με γκούτσι τσάντες μιλάω για μεσοαστούς του βασικού μισθού που και διακοπές κάνουν και βγαίνουν και σμαρτφόουν των 300 θα αγοράσουν το θέμα είναι ότι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα δεν φτάνει για αυτή την απλή φυσιολογική ζωή οπότε συμπεραίνω ότι τσοντάρουν και οι γονείς (οι οποίοι δεν παίρνουν κι αυτοί τον βασικό μισθό αυτά δεν καταλαβαίνω
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μας κοροιδεύουν μέχρι και οι Ανγουιλιανοί.Oh mon dieu! Ναι την έστειλαν να σπουδάσει στην Καλιφόρνια σκηνοθεσία...Σίγουρη επιτυχία! Εγώ πιο πολύ τρελαίνομαι που βλέπω στο φέισμπουκ Έλληνες να κάνουν ταξίδια στις ΗΠΑ(Λος Άντζελες, Μαιάμι, Νέα Υόρκη).Αυτά τα ταξίδια θέλουν τουλάχιστον 5000 ευρώ.Τι σκατά, πούλησαν κανένα σπίτι; Εγώ πάλι που και δουλειά έχω και λεφτά, δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά, όχι από τσιγκουνιά, αλλά από φόβο του τι θα μου ξημερώσει και δεν θα έχω μία στο μέλλον.Οπότε λογικά έτσι θα συνεχιστεί η ζωή μου, με διαρκή φόβο και περιορισμένα έξοδα.Έχουμε και τον φόβο του κουρέματος καταθέσεων.Τρομοκρατία κανονική. Ενώ φίλοι μου με τον μισθό των 400 ευρώ, πως τα καταφέρνουν και διακοπές πάνε και βγαίνουν.Λογικά δεν θα έχουν μία στην άκρη. Μερικές ερωτήσεις... 1ον, είναι τόσο περίεργο/κακό που έστειλαν το παιδί να σπουδάσει κάτι που μπορεί να γουστάρει; Έχουν τα λεφτά και την έστειλαν. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. 2ον, τί σε νοιάζει και γιατί τρελαίνεσαι αν βλέπεις Έλληνες να κάνουν ταξίδια στις ΗΠΑ και αλλού; Κι αυτοί προφανώς έχουν τα χρήματα και την άνεση να κάνουν τέτοια ταξίδια. Και καλά κάνουν αφού μπορούν! Δεν θα μας ρωτήσουν κιόλας. [και είναι δικό τους θέμα επίσης πού βρήκαν τα χρήματα για το ταξίδι] 3ον, εσύ έκανες όπως λες την επιλογή σου να μην πηγαίνεις διακοπές και να ζεις με τον φόβο του τί θα σου ξημερώσει. Αυτό σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι πρέπει να σκέφτονται και να πράττουν έτσι; [Και άρα αν κάνουν το αντίθετο είναι αυτόματα κάτι το κατακριτέο;] My point is: δεν βλέπω το νόημα να κοιτάμε διαρκώς τί κάνει ο διπλανός μας. Θέλει να φάει τα λεφτά του σε διακοπάρες, σε αγορές ακριβών ρούχων κλπ; Δεν μας πέφτει λόγος! Δικά του λεφτά είναι, ό,τι θέλει θα τα κάνει και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν. [μήπως εδώ μπαίνει στην μέση ο παράγοντας ζήλεια....; μια υπόθεση κάνω..] 4
bedazzled Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλά εσύ το μπιπ και ψόφησε δε γνωρίζω καμία βιζιτού,ούτε γυναίκες με γκούτσι τσάντες μιλάω για μεσοαστούς του βασικού μισθού που και διακοπές κάνουν και βγαίνουν και σμαρτφόουν των 300 θα αγοράσουν το θέμα είναι ότι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα δεν φτάνει για αυτή την απλή φυσιολογική ζωή οπότε συμπεραίνω ότι τσοντάρουν και οι γονείς (οι οποίοι δεν παίρνουν κι αυτοί τον βασικό μισθό αυτά δεν καταλαβαίνω Τότε κάτι δεν μας λες... μεσοαστός με €500/μισθό δεν μπορεί να ξοδέψει 10 μισθούς (€5000) για να πάει Αμερική. Παλιά γινόταν με διακοποδάνεια, αλλά αυτά τέλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 H πρωθυπουργός μας κρατούσε στα χέρια τσάντα των 16.000 ευρώ λες και έχει ναυτιλιακή εταιρεία και πετρελαιοπηγές.Κι αναρωτιέστε ακόμη γιατί υπάρχουν πολλοί που κάνουν ταξίδια των 5.000 ευρώ;Κανονικά θα έπρεπε να αναρωτηθούμε όλοι μαζί γιατί αφού στις χρεοκοπημένες τριτοκοσμικές χώρες ο μισθός του δικαστικού είναι 40 ευρώ, πως γίνεται να πληρώνει το ελληνικό δημόσιο μισθούς και συντάξεις Γερμανίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις