antonis_peros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Ονομαζομαι Αντωνης, ειμαι 20 χρονων και σπουδαζω Προγραμματισμο υπολογιστων σε πανεπιστημιο της βορειας ιταλιας εδω και ενα χρονο... Τωρα που περασε λιγος καιρος ομως πιστευω οτι οι σπουδες στον προγραμματισμο δεν ειναι για μενα.. Και ειναι δυσκολες επειδη σαφως γινονται στα ιταλικα αλλα και δεν ειναι ετσι οπως τις περιμενα με σκοπο να θελω να αλλαξω πανεπιστημιο τωρα πια...Σκεφτομουνα να παω σε καποιο κολεγιο στην ελλαδα οπως το Μητροπολιτικο κολεγιο Αθηνων ή το Aegean College.. Τι γνωμη εχετε για αυτα τα κολεγια? Το χαρτι που δινουν ισοδυναμει με χαρτι ΑΕΙ της ελλαδας? εαν οχι με τι ισοδυναμει το πτυχιο που δινουν? επισης οταν τελειωσω θα μπορω να κανω καποιο μεταπτυχιακο σε κολεγιο του εξωτερικου? πιστευετε οτι γενικα ειναι μια καλη ιδεα να σπουδασω σε κολεγιο?... και κατι τελευταιο.. υπαρχει καποιο τηλεφωνο ή καποιο γραφειο στην ελλαδα που να μπορω να παρω βοηθεια σε τετοια θεματα? Ευχαριστω προκαταβολικα ολους οσους θα ασχοληθουν μαζι μου Edit. κατι τελευταιο που ξεχασα να αναφερω... Ενδιαφερομαι για σπουδες στην διοικηση τουριστικων επιχειρησεων μιας και ειμαι απο την ροδο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα