mythodea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες! Θέλω τη βοήθειά σας για φίλτρα νερού κάτω πάγκου που σκέφτομαι να πάρω. Έχω χάσει τη μπάλα με τόσες πολλές μάρκες που υπάρχουν και γι αυτό θα 'θελα κάποιος αν έχει προσωπική πείρα-γνώση να με βοηθήσει. Εγώ θέλω απλά να έχω ένα φίλτρο που κάνει τίμια αυτό που υπόσχεται, δηλαδή ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ κι όχι να πάρω φύκια για μεταξωτές κορδέλες. A, και μένω Νίκαια Αττικής, αν βοηθάει αυτή η πληροφορία για το είδος του φίλτρου βάσει της περιοχής μου. Ψάχνοντας έπεσα σε αυτά εδώ, τι λέτε; [1] Site: Waterwaves [2] Site: Aquaphor [3] Site: Camelot
KingGeorge84 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ψαχνόμουν αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξω κάπου. Είναι όλα τόσο μπερδεμένα...Πολλές μάρκες κι εταιρίες! Εγώ τελικά κατέληξα εδώ http://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/ γιατί μου φάνηκαν πιο εξυπηρετικοί και ίσως πιο τίμιοι στις απαντήσεις τους. Προσωπικά έβαλα ένα φίλτρο νερού κάτω από τον πάγκο της κουζίνας μας, μάρκας Doulton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα