kikitsablp89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος, αν και αρκετές φορές έχω συμβουλευτεί το φόρουμ. Μια από αυτές τις φορές, διάβασα για το banggood και αποφάσισα να το τσεκάρω. Έκανα λογαριασμό και έβαλα κάποια πράγματα στη wishlist για όταν θα έχω χρήματα, γιατί τώρα γιοκο τσοκο..... Το θέμα είναι ότι την επόμενη ημέρα, μου ήρθε email από την paypal ότι κάποιος προσπάθησε να κάνει reset τον κωδικό μου (όχι εγώ, προφανώς) και σήμερα μου ήρθε στα ανεπιθύμητα ένα email από το [email protected], και με χρώματα που θυμίζουν paypal, και λέει το εξής : Dear Client,We have noticed that some data from your account information seems inaccurate or unverified. You have to check your information in order to continue using our service smoothly, please check your account information by clicking the link below. Το link (όταν περνάω από επάνω) βγάζει ότι θα με πάει στο www.elenadelledonne.com/και-κάτι-άλλα-τύπου-update-your-account. Οκ, δεν υπήρχε περίπτωση να το πατήσω για κανένα λόγο και έχω ήδη ειδοποιήσει την paypal ότι δεν ήθελα ποτέ να αλλάξω κωδικό. Απλά ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος άλλος εδώ είχε παρόμοια εμπειρία με το συγκεκριμένο site, γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο που ήρθε η ειδοποίηση για τον κωδικό μου την επόμενη ημέρα και ξαφνικά μου έρχονται τέτοιου είδους spam..... Με κάνει πολύ διστακτική στο να ψωνίσω από εκεί (στο μέλλον πάντα!). Ελπίζω να μην είναι off topic. Thanks!
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παντως μονο θετικα εχω να πω για το σαιτ , εψαξες στο ιντερνετ μηπως βρεις καμια παρομοια περιπτωση;
kikitsablp89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά,spam που αφορούν την Paypal, ναι. Spam που αφορούν το banggood όχι. Και εγώ καλά σχόλια έχω διαβάσει για το site εδώ, αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο το timing....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα