pinelakias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους επάνω μου. Θέλω να αρχίσω επιτέλους για να το χάσω όλο (από το στήθος που κρέμεται μέχρι και τα μπούτια). Δεν θέλω να πάρω όγκο, αλλά να χάσω λίπος. Πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου ώστε να παίρνει πρωτεΐνες? Επίσης, μαζί με την δίαιτα πρωτεϊνών να κάνω αερόβια άσκηση ή ενδυνάμωση? Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί χρειάζομαι βοήθεια.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους επάνω μου. Θέλω να αρχίσω επιτέλους για να το χάσω όλο (από το στήθος που κρέμεται μέχρι και τα μπούτια). Δεν θέλω να πάρω όγκο, αλλά να χάσω λίπος. Πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου ώστε να παίρνει πρωτεΐνες? Επίσης, μαζί με την δίαιτα πρωτεϊνών να κάνω αερόβια άσκηση η και ενδυνάμωση? Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Τα μαυρα .. και πανω απο ολα πρεπει να το παρεις απόφαση ! εσυ θα βοηθήσεις τον εαυτό σου , δεν θα σε αδυνατίσουν οι όποιες συμβουλές ακούσεις άλλα οι όποιες προσπάθειες καταβάλεις ! 1
pinelakias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τα μαυρα .. και πανω απο ολα πρεπει να το παρεις απόφαση ! εσυ θα βοηθήσεις τον εαυτό σου , δεν θα σε αδυνατίσουν οι όποιες συμβουλές ακούσεις άλλα οι όποιες προσπάθειες καταβάλεις ! Επιτέλους το έχω πάρει απόφαση. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω την διατροφή μου, ώστε το κάθε γεύμα μου να περιέχει πρωτεΐνες. Απλά δεν είμαι σίγουρος άμα αυτή είναι η καλύτερη λύση στο θέμα και ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες.
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε σωστη διατροφη και ΜΠΟΛΙΚΟ τρεξιμο!
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στα πεταχτά κόβεις τελείως πίτσες σουβλάκια κοκακολες αναψυκτικά, γλυκά , τηγανιτά λάδια ζάχαρη, ψωμιά και αρχίζεις να τρως βραστά , βραστές πατάτες , μακαρόνια ρύζια , άσπρο κρέας κοτόπουλο γαλοπούλες , ψάρι κτλ πράσινες σαλάτες , μαρούλι, λάχανο μπρόκολο, φάε λαχανικά φάε ντομάτες αγγούρια , χωρίς αλάτι ολα αυτα μονο με λίγο ωμό λαδι απο πάνω ! κανε αυτά και φάε οσο θέλεις, μεχρι σκασμού δεν έχεις κανένα θέμα ! πάμε στην ασκηση τωρα , για αρχη βγες απο το σπίτι και περπάτα , κανε βόλτες όσο αντέχεις , 10 λεπτά την πρώτη μερα 15 την επόμενη , 20 μετά κτλ κτλ ! μόνο αυτά που σου λεω αν κάνεις θα δεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου κ στην ποιότητα ζωης σου από το πρώτο 15νθημερο κι άλας ! ! μπορείς να τα κάνεις ?? αν ναι κανε τα και εδώ είμαστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο μετά .. 7
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 βγες εξω και τρεξε σα πουτανα κ τα υπολοιπα θα ρθουν απο μονα τους, ετσι εκανα εγω κ κοντευω το -20 και τριγλυκεριδια απο 200αρια στα 90
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 επισης καλο ειναι το τελευταιο σου γευμα να ειναι περιπου 2 ωρες πριν κοιμηθεις οχι αργοτερα
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 κανενα γευμα το βραδυ διαφωνω, κι εγω 2 φορες ετρωγα, αλλα εκοψα το βραδινο, το βραδυ φρουτακι, γαλατακι, τετοια πραγματα, αλαφρα
Porg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή το φρουτάκι, γαλατάκι, κτλ αλαφρά δεν θεωρούνται γεύμα; 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ε οχι, τσιμπολογημα μπορει, γευμα για μενα θεωρειται στρωνω τραπεζι
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω αυτο εννουσα κατι ελαφρυ αλλα και παλι 2-3 ωρες πριν κοιμηθείς το πολυ , τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει
Porg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω αυτο εννουσα κατι ελαφρυ αλλα και παλι 2-3 ωρες πριν κοιμηθείς το πολυ , τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει Ποιος σου το είπε;
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι λενε μωρε οι ειδικοι, διαιτολογοι, διατροφολογοι κλπ, σου λεει να το χωνεψεις πριν κοιμηθεις ας πουμε
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος σου το είπε; όνομα-πίθετο 1.30.40 https://youtu.be/VERJTu-dhbs 3
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 και φιλοι μου που ασχολουνται λενε αμα δεν φας δεν καις πλεον λιπος αλλα μυικο ιστο αλλα λογικα ειναι myth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα