patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μα για να χασεις πρεπει να τρως λιγοτερο, για περαστε και απο το http://www.calories.com.gr το τρεξιμο λιγες θερμιδες καιει, βοηθαει και στο μεταβολισμο βεβαια κι οπως λενε και οι εδω ειδικοι, δες και http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω για τις πληροφοριες αν και εγω δεν θελω να χασω χεχε
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αχχχαχα αν σου πω οτι νομιζα οτι εσυ εισαι ο θεματοθετης;
Big Boss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικό είναι να κόψεις υδατάνθρακα μαχαίρι. Θα παίρνεις όλη την ενέργεια σου από πρωτείνες και ακόρεστα λιπαρά. Μην φοβάσαι λιπαρά όπως κάνουν πολλοι λανθασμένα είναι πολυ σημαντικά.Η καύση λίπους μεγιστοποιείται όταν τρως λιπαρά. 5-6 μικρά γέυματα,τουλάχιστον 300 θερμίδες κάτω από όσες καις Ο ελάχιστος υδατάνρθακας που θα καταναλώνεις θα είναι σύνθετος μόνο.(ολικής και λαχανικά,φρούτα έχουν απλό αλλά μπορείς να φας) Από τρέξιμο να δοκιμάσεις πρόγραμμα interval.1-2 λεπτά τρέξιμο-2 λεπτά περπάτημα για 20-25 λεπτά.Προσπάθησε να μη ξεπερνάς το 65% της καρδιάς γιατί μετά καις μυς.(γύρω στους 120 με 130 παλμούς) έως 3 φορές την εβδομάδα και βάλε και δυο φορές βάρυ κυκλικό για αρχή.Μη κάνεις 15-20 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση δεν έχει νόημα,όγκο δε παίρνεις εφόσον τρως λιγότερες θερμίδες από όσες καις. Μη πάρεις πρωτείνες σε αυτό το στάδιο. Λογικά αν κάνεις καθιστική ζωή ο μεταβολισμός σου θα είναι πολύ αργος οπότε θα χρειάζεσαι γύρω 2000-2400 θερμίδες την ημέρα.(παίζει ρόλο και ύψος και βάρος όμως) Αυτά από εμένα..... P.S: όταν είχα ξεκίνησει στα 15 ήμουν ~46% λίπος και έφτασα 9.2% σε 3 χρόνια κάνοντας αυτά πάνω κάτω. 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικό είναι να κόψεις υδατάνθρακα μαχαίρι. Θα παίρνεις όλη την ενέργεια σου από πρωτείνες και ακόρεστα λιπαρά. Μην φοβάσαι λιπαρά όπως κάνουν πολλοι λανθασμένα είναι πολυ σημαντικά.Η καύση λίπους μεγιστοποιείται όταν τρως λιπαρά. 5-6 μικρά γέυματα,τουλάχιστον 300 θερμίδες κάτω από όσες καις Ο ελάχιστος υδατάνρθακας που θα καταναλώνεις θα είναι σύνθετος μόνο.(ολικής και λαχανικά,φρούτα έχουν απλό αλλά μπορείς να φας) Από τρέξιμο να δοκιμάσεις πρόγραμμα interval.1-2 λεπτά τρέξιμο-2 λεπτά περπάτημα για 20-25 λεπτά.Προσπάθησε να μη ξεπερνάς το 65% της καρδιάς γιατί μετά καις μυς.(γύρω στους 120 με 130 παλμούς) έως 3 φορές την εβδομάδα και βάλε και δυο φορές βάρυ κυκλικό για αρχή.Μη κάνεις 15-20 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση δεν έχει νόημα,όγκο δε παίρνεις εφόσον τρως λιγότερες θερμίδες από όσες καις. Μη πάρεις πρωτείνες σε αυτό το στάδιο. Λογικά αν κάνεις καθιστική ζωή ο μεταβολισμός σου θα είναι πολύ αργος οπότε θα χρειάζεσαι γύρω 2000-2400 θερμίδες την ημέρα.(παίζει ρόλο και ύψος και βάρος όμως) Αυτά από εμένα..... P.S: όταν είχα ξεκίνησει στα 15 ήμουν ~46% λίπος και έφτασα 9.2% σε 3 χρόνια κάνοντας αυτά πάνω κάτω. 1) http://we24.gr/2015/09/aerovia-ikanotita/ 2) πως μετρας το λιπος; πας σε διαιτολογο, ετσι;
Porg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικά με την αερόβια και αν καίμε μυς: http://www.xbody.gr/veltisth-kaysh-lipous-me-aerobia http://www.iatronet.gr/askisi/gymnastiki-askisi/article/8524/pws-ginetai-kafsi-lipoys-me-tin-aerovia-askisi.html
splash18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ρε παιδια είμαι 31 ετων, 1.78 υψος και 80 κιλα σε κανονικο προς αδυνατο σωμα..εχω όμως κοιλια και θελω να την ριξω. Τρωω ένα γευμα μεσημερι και ένα το βραδυ όχι τιποτα σοβαρο ισα που τσιμπαω το βραδυ Κανω εδώ κ 5 μερες περπατημα 7 χιλιόμετρα περιπου. Μαρινα φλοισβου μεχρι λεωφ Αλιμου και πισω. Πιστευετε ότι θα μου πεσει και αν ναι ποτε ? Η να ξεκινησω να κανω τρεξιμο ?
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η λίγη διατροφή δεν είναι σε καμία περίπτωση και σωστή διατροφή! Φέρε μου να στο υπογράψω όπου θες 2
splash18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλα ναι αυτό ξαναπες το...χρειαζεται όπως ειπαν παραπανω τα παιδια πολλα μικρα γευματα ολη μερα λλα τωρα τι κανουμε είναι το θεμα ? με το περπατημα θα δω αποτελέσματα?
noFEARgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μπορει να σου φανει περιεργο αλλα αυτο που τρως μονο 2 φορες την μερα ειναι κακο . καντα 5 μικροτερα γευματα την μερα, σταματα τους υδατανθρακες το βραδυ και κανε αυτα τα 7 χιλιομετρα με γυρω στα 6-7 χιλιομετα την ωρα . δλδ ουτε τρεξιμο ουτε περπατημα 1
splash18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ναι το περπατημα ετσι το χανω όχι εντελως χαλαρο αλλα νευρικο αλλα δεν τρεχω κιολας
noFEARgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε συνεχισε . μην περιμενεις να δεις αποτελεσματα απο την πρωτη βδομαδα . να ξερεις τα κυταρα που υπαρχουν στο λιπος δεν ειναι ευκολα να φυγουν . θελει υπομονονη και μην τα παρατησεις . παντως αν δεν κανεις και καποια γυμναστικη με βαρη θα χασεις και μυικη μαζα 1
HALF EVIL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στα πεταχτά κόβεις τελείως πίτσες σουβλάκια κοκακολες αναψυκτικά, γλυκά , τηγανιτά λάδια ζάχαρη, ψωμιά και αρχίζεις να τρως βραστά , βραστές πατάτες , μακαρόνια ρύζια , άσπρο κρέας κοτόπουλο γαλοπούλες , ψάρι κτλ πράσινες σαλάτες , μαρούλι, λάχανο μπρόκολο, φάε λαχανικά φάε ντομάτες αγγούρια , χωρίς αλάτι ολα αυτα μονο με λίγο ωμό λαδι απο πάνω ! κανε αυτά και φάε οσο θέλεις, μεχρι σκασμού δεν έχεις κανένα θέμα ! πάμε στην ασκηση τωρα , για αρχη βγες απο το σπίτι και περπάτα , κανε βόλτες όσο αντέχεις , 10 λεπτά την πρώτη μερα 15 την επόμενη , 20 μετά κτλ κτλ ! μόνο αυτά που σου λεω αν κάνεις θα δεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου κ στην ποιότητα ζωης σου από το πρώτο 15νθημερο κι άλας ! ! μπορείς να τα κάνεις ?? αν ναι κανε τα και εδώ είμαστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο μετά .. Τι άλλο θα του κόψεις σύντροφε; Το ν(ο)ήμα της ζωής έμεινε μόνο 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους επάνω μου. Θέλω να αρχίσω επιτέλους για να το χάσω όλο (από το στήθος που κρέμεται μέχρι και τα μπούτια). Δεν θέλω να πάρω όγκο, αλλά να χάσω λίπος. Πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου ώστε να παίρνει πρωτεΐνες? Επίσης, μαζί με την δίαιτα πρωτεϊνών να κάνω αερόβια άσκηση ή ενδυνάμωση? Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί χρειάζομαι βοήθεια. αερόβια άσκηση με τα 1000 Δύο είναι τα βασικά: 1) άσκηση 2) φαγητό Άσκηση Περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο βοηθάει αρκετά. Πιάσε όποιο γουστάρεις και κάνε 5 φορές την εβδομάδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θες ένα ρυθμό λίγο πιο πάνω από το πολύ χαλαρό ΚΑΙ λίγο πιο κάτω από το με κουράζει. Κάτι που να βολεύει εσένα Μην πας να κάνεις σαν πουτάνα που έγραψαν πιο πάνω. Θα κάνεις 3-4-5 φορές, άντε για 2-3 εβδομάδες το πολύ και μετά θα το παρατήσεις επειδή θα σκέφτεσαι ωχ πάλι αυτό θα κάνω; Στους περισσότερους έτσι γίνεται για αυτό σταματάμε όλοι τα γυμναστήρια και κάθε είδους άσκηση Ο σκοπός είναι να συνεχίσεις την άσκηση για 2-3 μήνες. Τότε θα δεις διαφορές (και ακόμα πιο θεαματικές όταν συνδιάσεις το ανάλογο φαγητό, because science: it always kicks ass) Ο γενικός κανόνας είναι: Τακτικό τρέξιμο/ποδήλατο >> τακτικό περπάτημα/βόλτες/σκύλος Φαγητό 5-6 φαγητά την ημέρα είναι δύσκολο όταν έχεις κι άλλες δουλειές να κάνεις. Σίγουρα 2-3 νορμαλ φαγητά, απλά το βασικότερο είναι να κόψεις τις βλακείες Σοκολάτες, κρουασάν, πίτσες, ζαμπονοτυρόπιτες (και γενικά πίτες), ψωμί, γλύκα, παγωτά, αναψυχτικά, φαστφουντάδικα, σάλτσες/μαγιονέζες/κετσαπ/κτλ (φαντάζομαι πήρες μια ιδέα μέχρι τώρα. Ότι αγαπάς, σε παχαίνει ) είναι απαγορευτικά. Περιόρισε τα ΜΑΞΙΜΟΥΜ μία ή δυο φορές την εβδομάδα Να μειώσεις δραματικά τους υδατάνθρακες (τα από πάνω δηλαδή και ότι άλλο ξεχνάω). Σουβλάκια ή γύρος από μόνα τους δεν είναι τόσο θέμα. Αν όμως τα τρως (που θα τα τρως γιατι συνήθως έτσι έρχονται) με πίτες, πατάτες, ψωμιά και κοκα κόλες τότε τον ήπιες. Γενικά όταν έρχονται έτσι καλύτερα να επιλέξεις είτε μόνο με πατάτες είτε μόνο με πίτα ξέρω γω (μόνα τους ακόμα καλύτερα. κρέας είναι). ΠΡΟΣΟΧΗ: απέφυγε αναψυκτικά με φαγητό γιατί σου δημιουργούν πείνα. Γενικά βραδινό θα πρέπει κάαααααααποια στιγμή να μειώσεις/κόψεις αλλά προτεραιότητα έχουν όλα τα υπόλοιπα (δηλαδή να παίρνεις λιγότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις και να αθλείσαι πολύ συστηματικά). Κοινώς ψιλοχέστηκες αν τις πρώτες δυο μέρες φας κανένα βραδινό Ο γενικός κανόνας είναι: θερμίδες που καίω (σε άσκηση) >> θερμίδες που παίρνω/τρώω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα