Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πες.....

Γενικά δεν βοηθάει να πεινάς όταν προσπαθείς να χάσεις το περίσσιο βάρος/λίπος

Δεν πας για πρωταθλητισμό ή body building. Για να βλέπεις το μόριο σου πας :P

Δημοσ.

Εγώ για να διατηρούμε και να μην έχω κοιλιά, Κάνω ελλειπτικό σπίτι 40 λεπτά,15 λεπτά κοιλιακούς - ραχιαίους,και μετά βάρη 1 ώρα,όλα αυτά μέρα πάρα μέρα,και τρώω κανονικά,σοκολάτες,αναψυκτικά,γλυκά,τυρόπιτες κτλπ δεν έτρωγα ποτέ μου,ούτε τώρα φυσικά. Τρώω υγιεινά κατά κάποιο τρόπο. Είμαι 1.83 - 94 κιλά.

Δημοσ.

Εγώ για να διατηρούμε και να μην έχω κοιλιά, Κάνω ελλειπτικό σπίτι 40 λεπτά,15 λεπτά κοιλιακούς - ραχιαίους,και μετά βάρη 1 ώρα,όλα αυτά μέρα πάρα μέρα,και τρώω κανονικά,σοκολάτες,αναψυκτικά,γλυκά,τυρόπιτες κτλπ δεν έτρωγα ποτέ μου,ούτε τώρα φυσικά. Τρώω υγιεινά κατά κάποιο τρόπο. Είμαι 1.83 - 94 κιλά.

Όταν λες κατά κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους επάνω μου. Θέλω να αρχίσω επιτέλους για να το χάσω όλο (από το στήθος που κρέμεται μέχρι και τα μπούτια). Δεν θέλω να πάρω όγκο, αλλά να χάσω λίπος. Πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου ώστε να παίρνει πρωτεΐνες? Επίσης, μαζί με την δίαιτα πρωτεϊνών να κάνω αερόβια άσκηση ή ενδυνάμωση? Παρακαλώ ενημερώστε με γιατί χρειάζομαι βοήθεια.

Κοβεις ψωμια, μακαρονια, παγωτα, μπισκοτα και τα παρομοια. Γενικα "τροφιμα" που περιεχουν αλεβρι και ζαχαρη. Μετα, ποτα, φραπεδες, λαδια και βουτυρα.

Ξοδεψε τα λεφτα σου σε αυγα (βραστο αυγο), κρεατα, φρουτα (με ζουμι, πχ σταφυλια), θαλασσινα, λαχανικα, ξηρους καρπους και οσπρια.

3-4 φορες την εβδοματα τρεξιμο η γρηγορο περπατημα. Γενικα αεροβικη γυμναστικη.

Ειναι καλο οταν ιδρωνει ολο το σωμα, τοτε εχεις αποτελεσμα.

Δημοσ.

Ιδιο ύψος ένα κιλό βαρύτερος.

Δεν είναι καλό το βάρος μας όμως. Πρέπει να πέσουμε κάτω απο 90.

Δημοσ.

Καταρχήν η σωματική δραστηριότητα δεν επηρεάζει την ενεργειακή δαπάνη.1,2

Κατά δεύτερον εστίασε σε πατάτες, ρύζι, καλαμπόκι - με την προσθήκη λαχανικών και φρούτων (ελεύθερα).3,4,5

Δημοσ.

Τρώω αρκετά κρέατα,γι'αυτό και τα κιλά τα παραπάνω.

Trust me δεν είναι απο τα κρέατα (μιλάμε για φυσιολογικές ποσότητες), αλλά απο θερμίδες που παίρνεις απο τα γύρω γύρω που τρως με τα κρέατα (ψωμιά, άσπρο ρύζι, πατάτες κτλ). Με λίγα λόγια υδατάνθρακες κακής ποιότητας. Αντικατέστησε αυτά που τρως μαζι με το κρεας με λαχανικά και σύνθετο υδατάνθρακα (καστανό ρύζι) θα δεις τεράστια διαφορά. Στο εγγυώμαι.

Κατά δεύτερον εστίασε σε πατάτες, ρύζι, καλαμπόκι - με την προσθήκη λαχανικών και φρούτων (ελεύθερα).3,4,5

nope 

εκτός άμα θες να γίνει έτσι. Χρειάζεται να παίρνει πρωτείνη απο τη διατροφη του, άμα θέλει να χτίσει μυική μάζα.

• Like 2
Δημοσ.

για πες.....

1.84 94 κιλα περσυ τετοιο καιρο. Ξεκινησα τρεξιμο Σεπτεμβρη 4 φορες την εβδομαδα, μειωσα την ποσοτητα φαγητου και εκοψα σαβουρες. Τα Χριστουγεννα εφτασα τα 85. Μετα εκοψα το τεξιμο και αρχισα περπατημα γιατι δεν ηθελα να χασω αλλο. Συνεχισα ομως να κραταω μειωμενη την ποσοτητα φαγητου για να μην ξαναπαρω κιλα. Το Πασχα ημουν 79 κιλα χωρις να πω βεβαια οτι πεινασα. Εγινε ομως κατι που δεν μου αρεσε, μαζι με το λιπος που εξαφανιστηκε, εχασα και μυικη μαζα. Ενω ετρωγα σωστο φαγητο επρεπε να τρωω αρκετη ποσοτητα παραπανω, πραγμα που εκανα σταδιακα στη συνεχεια σε συνδιασμο με μονοζυγο καμψεις κτλ και καταφερα μεχρι σημερα να παω στα 84 κιλα χωρις ομως να παρω πολυ λιπος.

Αν ξεκινουσα τωρα το ιδιο, παραλληλα με το τρεξιμο θα εκανα και καμια ασκηση δυναμης τρωγοντας την διπλασια ποσοτητα απ'οτι ετρωγα τοτε. Ο οργανισμος μας θελει ΑΡΚΕΤΟ αλλα σωστο φαγητο, δεν θελει διαιτα, θελει ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Υ.Γ. Το τρεξιμο σου φτιαχνει μεταβολισμο που καις και σιδερα ενω κοιμασαι.

Δημοσ.

Κοβεις ψωμια, μακαρονια, παγωτα, μπισκοτα και τα παρομοια. Γενικα "τροφιμα" που περιεχουν αλεβρι και ζαχαρη. Μετα, ποτα, φραπεδες, λαδια και βουτυρα.

Ξοδεψε τα λεφτα σου σε αυγα (βραστο αυγο), κρεατα, φρουτα (με ζουμι, πχ σταφυλια), θαλασσινα, λαχανικα, ξηρους καρπους και οσπρια.

3-4 φορες την εβδοματα τρεξιμο η γρηγορο περπατημα. Γενικα αεροβικη γυμναστικη.

Ειναι καλο οταν ιδρωνει ολο το σωμα, τοτε εχεις αποτελεσμα.

Μόνο μια απορία, γιατί όχι φραπεδες ?
Δημοσ.

Μόνο μια απορία, γιατί όχι φραπεδες ?

Την ίδια απορία έχω και εγώ. εκτός και αν μιλάμε για φραπέ με φουλ ζάχαρη οπότε... επίσης κάποιος είπε για θαλλασινά, να θυμήσω πως ανεβάζουν τη χοληστερίνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...