Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, σήμερα καθώς γυρνούσα σπίτι είδα ένα χαρτάκι καλυμένο στην είσοδο από courier που έγραφε το όνομα μου και έλεγε πως δε με βρήκανε και το πακέτο μου(αντικαταβολή) δε μπόρεσε να παραδωθεί οπότε να περάσω απο κει να το πάρω. Το θέμα είναι πως δε έχω παραγγείλει κάτι(εκτός και αν το αλτσχαιμερ μου χτυπαει τη πόρτα). Πέρα από το ποιος έκανε τη παραγγελία στο όνομα μου(άλλο θέμα αυτό), σχετικά με το πακέτο τι κάνω τώρα? Να περάσω και να τους πω πως δε έχω παραγγείλει τίποτα εγώ? Να το αφήσω να περάσει έτσι?

Δημοσ.

Πήγαινε πες το στα ΕΛΤΑ. Αλλά σε περίπτωση που το έστειλε ο αγοραστής επίτηδες, αστον να περιμένει 2 βδομάδες για να το πάρει πίσω. Σιγουρέψου ότι δεν είναι δικό σου!

Δημοσ.

Πήγαινε μια βόλτα από 'κει και δες αποστολέα. Μπορεί να θυμηθείς κάτι! :) Αν όχι, απλά δεν το παραλαμβάνεις και γυρνάει πίσω μετά από κάποιο διάστημα

Δημοσ.

Τωρα ειναι δυνατόν να σου έρθει πακέτο χωρίς να έχεις παραγγείλει, παντως το πακέτο ειναι απο ελλαδα και επανω λέει απο που

Αν δεν το θέλεις απλά τους λες να το γυρίσουν πισω χωρίς εξηγήσεις κλπ

Δημοσ.

Κομπλέ περνάω απο κει αν είναι..Οτι θα χει γίνει η παραγγελία θα χει γινει, το θέμα είναι γιατί φένομαι εγώ :P
(Σίγουρα από γνωστό θα χει γίνει η δουλεία για να ήρθε κ στη σωστή διεύθυνση...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...