Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε ναρκομανείς σου ειπε έχει δεν σου ειπε ότι μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο η γειτόνισσα. Τι θες να πεις ότι δεν ξεχωρίζει τους ναρκωμανεις, ότι θέλει κουτσομπολιό για να το προσέξει ή ότι δεν μπορεί να είναι ενοχλητικοί έως επικίνδυνοι; Άμα έχει παιδιά ο φίλος είναι κουτσομπολης για σένα;

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι κάποιου σημείου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον αν είναι ναρκομανής, δεν έχουν εμφανιστεί δηλαδή όλα τα συμπτώματα στην συμπεριφορά και στο σώμα, αρκετές φορές μπορεί να τύχει να μπερδέψεις ναρκομανή με αλκοολικό. Πολλές φορές υπάρχουν διάφορες φοβίες ή στερεότυπα και μπορεί άθελά σου να θεωρείς κάποιον οτι είναι κάτι ενώ δεν είναι. Τώρα δεν ξέρω πως έχει καταλάβει ο ts οτι μιλάμε για ναρκομανείς και τι στοιχεία έχει για αυτό.

Δημοσ.

Μμμαλιστα θες να σου αποδείξω ότι ναρκομανής μπορεί να κλέψει εστω και ένα μολύβι;

Με πιο δικαίωμα ειρωνεύεσαι να μ πεις και λες "ο μπαμπάκας, κουτσομπολης κατηχητικο κτλ" με ένα ποστ έτσι ούτε καν να έχεις προτείνει κάτι πριν.

Μμμμ τελικά μόνο τα δικά σου δικαιώματα προέχουν έτσι;

Και όχι μόνο εσύ και ο άλλος ο Χολμς που πάλι ειρωνικός έκανε 4 ερωτήσεις καχύποπτα πάλι κ αυτος τον είπε κουτσομπολη. Ο τσ του απαντησε κυριλέ και μετά δεν είπε ενα συγνώμη για το ύφος..Κλείνω εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα σε άλλη πολυκατοικία που έμενα, ο κάτω ήταν τραγουδιστής και τραγούδαγε ΟΛΗ μέρα, συν έπαιζε κιθάρα, σαξόφωνο και ντραμς, αλλά ήταν και γερό ντράγκι ο τυπάς... Το κρατούσε κρυφό απ όλους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί ο ιδιοκτήτης να μην ήξερε ότι είναι ναρκομανείς. 

http://asteiakia.gr/anekdota/i_synaylia

Δημοσ.

<p>Μονο εμενα ενοχλει το ΤΟΣΟ σπαστικο και δηθεν κουλτουριαρικο υφακι του Τοξοβολου??<br />

Δεν ειναι δυσκολο να ξεχωρισει κανεις εναν καμμενο ναρκωμανη..Και δεν μιλαω για πρεζα,αλλα ακομα και για μαυρο....Εχω 1 γειτονα που κανει συχνη χρηση και φαινεται με το που μιλαει (δεν το λεω μονος μου,το παραδεχεται και ο ιδιος)....<br />

</p>

• Like 1
Δημοσ.

Οπτική επαφή έχει ρε φίλε τι απόδειξη θες να σου φέρει τις ενέσεις; Άμα ο άνθρωπος ειναι 70 χρονών και δεν ξεχωρίζει ναρκωμανη-αλκοολικο τι να πω. Αλλά να του την πέφτουμε επειδή είπε φαίνεται είναι παράλογο. Κάνουν μπαμ αυτοί οι άνθρωποι την κολοκυθιά παίζουμε; Βλέπουμε 50 τζανκι τη μέρα Α! που το ξέρουμε κουτσομποληδες είμαστε;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι οτι η εταιρεία αναλαμβάνει να κάνει τους υπολογισμούς και τον επιμερισμό διαφόρων παγίων και χρεώσεων στα κοινόχρηστα ανάλογα με τους συντελεστές τα τετραγωνικά και αυτά που ορίζονται στα συμβόλαια και το καταστατικό της πολυκατοικίας για τον κάθε ιδιοκτήτη, εκδίδει το χαρτί με τα κοινόχρηστα για κάθε διαμέρισμα και ο καθένας πληρώνει τον διαχειριστή. Τώρα για νομικά μέσα δεν έχω ακούσει, αλλά λογικά αν το ζητήσει η πολυκατοικία για κάποιον κακοπληρωτή θα έχουνε και δικηγόρο για τέτοια θέματα.

Χωρίς να το ζητήσει κανείς γίνεται. Η εταιρεία τους κυνηγάει από μόνη της!

Δημοσ.

πανω που ημουν ετοιμος να την ξεχασω την ολη ιστορια μπαινω στον ινσομνια και τσουπ να τα παλι 

σοβαρα τωρα μηπως πρεπει να παω να τους ζητησω συγνωμη και να τους αγορασω σκυλοσπιτο για οποτε το παρατανε εξω και να τους πω πως τα κοινοχρηστα ειναι περασμενα ξεχασμενα ;

(πως στον πεο γινεται να ειμαι ο κακος της ιστοριας με ολα οσα εγιναν ;  )

Δημοσ.

Δεν σε ειπε κανεις κακο απλα κατα την γνωμη μου το να λες τον αλλον πρεζακια και κλεφτη επειδη δεν σου αρεσει η οψη του ειναι υπερβολη και αδικο.Δεν ειμαι εκει δεν ξερω τι παιζει απλα σου λεω πως το λαμβανω

Δημοσ.

Παρελαση ρατσιστικων μηνυματων στο παρον thread. Ευγε...

Και παρεπιπτοντως, οσα εγραψε ο ts στο ποστ του ειναι πταισματα αν οχι obvious τρολαρισμα (ο σκυλος τους γεμιζει τριχες το πατακι και αυτο ειναι ενοχλητικο :lol: / αλλαξατε κλειδαρια στην κεντρικη εισοδο χωρις να τους δωσετε αντικλειδι αλλα σας ενοχλει που χτυπουν κουδουνια για να μπουν σπιτι τους, ισως θα επρεπε να ανοιξουν υπογειο τουνελ, κλπ).

Αλλα ναι ειναι ναρκομανεις, οποτε ολα αυτα δεν ειναι αποδεκτα. Φαινεται δεν εχει πεσει σε "καθαρους απο ουσιες" και "καθως πρεπει" ενοικους που σου κανουν τη ζωη πραγματικα δυσκολη. Και σας ενοχλουν τριχες (κυριολεκτικα).

Μαζι και οσοι/οσες τον ακολουθησαν σε αυτο το γραφικο παραληρημα περι ναρκομανων ενοικων που τους "ενοχλουν", καταθετοντας τις δικες τους "αναπαντεχες εμπειριες" με "τετοιους" ενοικους... Ασε μας κουκλιτσα μου.

• Like 3
Δημοσ.

Και όχι μόνο εσύ και ο άλλος ο Χολμς που πάλι ειρωνικός έκανε 4 ερωτήσεις καχύποπτα πάλι κ αυτος τον είπε κουτσομπολη. Ο τσ του απαντησε κυριλέ και μετά δεν είπε ενα συγνώμη για το ύφος..Κλείνω εδώ

ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα.

δεν είχα ειρωνεία απλά κάποιες συμπεριφορές και στερεότυπα πρέπει κάποτε να σταματήσουν, σκέψου λίγο, ότι άσχετα από το αν είναι ναρκομανείς ή όχι οι συγκεκριμένοι γείτονες, αν θα ήταν δυνατό τέτοια συμπεριφορά να είχε ο καθένας π.χ. να μη πληρώνει τον οποιοδήποτε λογαριασμό, να θορυβεί, να έχει ενοχλητικό σκύλο κλπ κλπ άρα εδώ συζητάμε για ποιο ακριβώς θέμα ?

παρατηρούμε μια λανθασμένη πράξη-συμπεριφορά από κάποιο μετανάστη, ομοφυλόφιλο, ναρκομανή ή οποιονδήποτε άλλο περιθωριακό που σε συνάδει με τα χρηστά ήθη της εποχής μας και κατευθείαν αναπαράγουμε με όποιο τρόπο μπορούμε (φιλους-συγγενείς-ιντερνετ-επαγγελματικό χώρο κλπ) και τονίζουμε τη συγκεκριμένη ιδιότητα π.χ. με έκλεψε ο Αλβανός, φωνασκεί και δε πληρώνει ο πρεζάκιας κλπ για να μην αναφέρω ότι επινοούμε και φανταζόμαστε καταστάσεις, ΑΝ όμως την ίδια πράξη την κάνει ένας ημεδαπός τότε δε λέμε ο δολοφόνησε ο Έλληνας αλλά εκεί χρησιμοποιούμε το όνομά του.

δυστυχώς η κοινωνία μας είναι σάπια και υποκριτική και δεν είμαι αντικοινωνικός και το λέω, μιλάω για καταστάσεις που παρατηρώ καθημερινά με τον οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ήταν επίθεση προσωπική λοιπόν τα 4 ερωτήματά μου, ούτε ειρωνική σε  καμία περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε, εγώ δεν βλέπω κανένα ρατσιστικό μήνυμα! Όταν πας να μείνεις σε μια πολυκατοικία προσαρμόζεσαι σε κάποιους κανόνες. Αν δεν το κάνεις αυτό είναι επιλογή σου και λογικά θα σου την πούνε και θα έχεις αντιδράσεις! Αν δεν θέλεις αυτούς τους κανόνες μπορείς να πας να ζήσεις κάπου μόνος σου!

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να κατηγορούμε τον φίλο που άνοιξε το θέμα γιατί δεν θέλει οι γείτονές του να είναι ναρκομανείς ή άλλους που δεν θέλουν στο δίπλα διαμέρισμα να μένουν 10 άνθρωποι χωρίς κανέναν κανόνα υγιεινής...

Για τα κλειδιά που γράφτηκε ότι δεν τους δώσανε, ο άνθρωπος απάντησε ότι μόνοι τους δεν πήγαν να τα πάρουν επειδή χρωστάνε πολλά κοινόχρηστα!

Αλλά μην τον βγάλουμε και φταίχτη τον άνθρωπο ρε παιδιά, έλεος! :)

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε, εγώ δεν βλέπω κανένα ρατσιστικό μήνυμα! Όταν πας να μείνεις σε μια πολυκατοικία προσαρμόζεσαι σε κάποιους κανόνες. Αν δεν το κάνεις αυτό είναι επιλογή σου και λογικά θα σου την πούνε και θα έχεις αντιδράσεις! Αν δεν θέλεις αυτούς τους κανόνες μπορείς να πας να ζήσεις κάπου μόνος σου!

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να κατηγορούμε τον φίλο που άνοιξε το θέμα γιατί δεν θέλει οι γείτονές του να είναι ναρκομανείς ή άλλους που δεν θέλουν στο δίπλα διαμέρισμα να μένουν 10 άνθρωποι χωρίς κανέναν κανόνα υγιεινής...

Για τα κλειδιά που γράφτηκε ότι δεν τους δώσανε, ο άνθρωπος απάντησε ότι μόνοι τους δεν πήγαν να τα πάρουν επειδή χρωστάνε πολλά κοινόχρηστα!

Αλλά μην τον βγάλουμε και φταίχτη τον άνθρωπο ρε παιδιά, έλεος! :)

Μαλιστα.

Πιστεψες την παπατζα οτι οι αλλοι προτιμουν να κλειδωθουν εξω απο το σπιτι τους καποια μερα/νυχτα, μπρος στο φοβο της στιχομυθιας "-με την ευκαιρια να σας θυμισω οτι χρωστατε 4 μηνες κοινοχρηστα  -νταξει, θα σας τα πληρωσω σε 1 βδομαδα" και να παρουν τα κλειδια.

Η το αλλο, οτι ο φιλος μας ενοχλειται απο τις τριχες του σκυλου στο κατα τ'αλλα...πεντακαθαρο πατακι της εισοδου.

Μηπως πιστεψες οτι κλεψανε και μια εξαδα νερα απο τον πατερα του για να εξοικονομησουν 0,50 ευρω απο το λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ/ΔΕΥΑΘ κλπ;  :lol:

Κι αν τελικα ολα αυτα ειναι αληθειες, εσυ βλεπεις να δημιουργουν ουσιαστικο προβλημα στην πολυκατοικια περα απο την μη καταβολη κοινοχρηστων; Θυμιζω οτι ο τιτλος μιλαει για "ενοχλητικους γειτονες".

Και εν πασει περιπτωση το αν ειναι ναρκομανεις ή οχι που κολαει σε ολα αυτα; ΓΙα ποιο λογο μας το λεει και για ποιο λογο τον ενδιαφερει και για ποιο λογο το συζητημα εδω ως κυριο θεμα του τοπικ;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...