Pa0ki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, εγώ λέω να αγνοήσουμε τις "παπάτζες" που έγραψε ο ts και να σχολιάζουμε ο καθένας με βάση όσα φαντάζεται ότι μπορεί να έγιναν 2
NoExit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, καλυτερα γραψε μας τις δικες σου εμπειριες με "ναρκομανεις" ενοικους στην πολυκατοικια σου οπως τοσοι αλλοι στο τοπικ. Θα ειναι πολυ χρησιμο για ολους μας και κυριως για τον ts. 2
kalogeros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο με τα κοινοχρηστα το χουμε και εδω το θεμα και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ασχολειτε κανεις ειναι κατι πακηδες σε ενα διαμερισμα και εχουν 6 μηνες να πληρωσουν και τα χρεωνονται οι υπολοιποι.Τετοιο μπουρδελο που ειναι αυτη η χωρα ο καθενας κατι οτι γουσταρει WHAT?????????????????? Τα κοινόχρηστα κατά βάση βαρύνουν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Συνεπώς, δικαστικά επιδιώξιμα είναι μόνο από τον ιδιοκτήτη με κατάθεση αγωγής από το διαχειριστή. Στη πράξη ο ιδιοκτήτης συμφωνεί με τον ενοικιαστή στη σύμβαση μισθώσεως ότι κάθε κοινόχρηστη δαπάνη που θα βεβαιώνεται στον ιδιοκτήτη θα βαρύνει χάρη της σύμβασης μισθώσεως τον μισθωτή. Πηγή Και Εάν ο ιδιοκτήτης δεν καταβάλει τις οφειλές, τότε μπορεί να κινδυνεύσει με κατάσχεση ή με προσημείωση υποθήκης ή με εγγραφή στον Τειρεσία ή ακόμη και με κατάσχεση των τραπεζικών του λογαριασμών εφόσον το υπόλοιπο του λογαριασμού του είναι άνω των 1.500 ευρώ ή ακόμη και με κατάσχεση του ενοικίου στα χέρια του μισθωτή του (αυτό που νομικά ονομάζεται κατάσχεση εις χείρας τρίτου). Πηγή Ουτε η εταιρεια δεν προκειτε να κανει τιποτα απλα θα τα χρεωσει σε εσας αστο.Η λυση ειναι μια και δεν ειναι πολιτισμενη και εννομη Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το μπουρδέλο (όπως χαρακτήρισες τη χώρα) έχει φροντίσει να σε προστατέψει με τρόπο που είναι ΚΑΙ νόμινος ΚΑΙ πολιτισμένος. Για φαντάσου να δει ο άλλος κατασχετήριο του σπιτιού του για οφειλή 1500 ευρώ. Θα τα πληρώσει μετά τα κοινοχρηστα ή θα τα αφήσει απλήρωτα; 2
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς Silenzio σε εσένα αναφερόμουν. Σου λέει ότι έχει ναρκομανεις; Να συζητήσουμε που το κατάλαβε; Αστείο νομίζω. Να συζητήσουμε αν είναι πρόβλημα; Έγραψα ότι πιτσιρικάς δέχτηκα επίθεση με τραυματισμό από ναρκωμανη. Επίσης είπα ότι οκ από 500 φορές που πέρασα δίπλα από τέτοιους μόνο μια δέχτηκα επίθεση. Υπάρχουν παιδιά εκεί πρέπει να τα βάλουμε σε κίνδυνο επειδή "σιγά μην τύχει". Καλά λες ότι λες για τους περιθωριακους και συμφωνώ. Που το χάνεις όμως. Δεν είπαμε να έχει έναν έγχρωμο στην πολυκατοικία, δεν ειπαμε να πεθάνουν, δεν ειπαμε να μην δώσουμε φαγητό αν χρειάζονται . Μιλάμε για 2 άτομα που είναι εξαρτημένα και με πρόβλημα στη συμπεριφορά. Να κάνουμε τον δικαστή και τον ντετέκτιβ αν δεν είναι όπως τα λέει ο τς; Με λίγα λόγια είναι κάποια άτομα με ιδιαίτεροτητες, όταν υπάρχει κίνδυνος (και όποιος το αμφισβητει είναι γελοίο κατά με)δεν χωράνε κουβέντες για στερεότυπα. Έβαλες βίντεο με αστεγους στο δρόμο. Εκεί ναι υπάρχουν στερεότυπα γιατί δεν μας ενοχλούν και δεν τους βοηθάμε και φταίμε εμείς εκεί που δεν δίνουμε ένα πιάτο φαγητό μισό ευρώ. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του τς. Και σε ρωτάω αν είχες παιδάκια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα να υπάρχουν ναρκωμανεις στην πολυκατοικία ; Και στο τελευταίο, ξεκίνησες να τον λες κουτσομπολη, που ξέρει για τα κοινόχρηστα, δικαίωμα οι άλλοι με τον σκύλο. Σου απάντησε πολύ ωραία για το τι κ πως. Μακάρι όπως λες να μην ήσουν ειρωνικός.. 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω περιμενω ακομα να μας πει ο ts πώς συμπέρανε ότι είναι ναρκομανείς. Μου μυρίζει δεκαετία 50 που όποιος είχε περίεργο μαλλί κατηγοριοποιείτο ως τεντιμπόις και τον ξεφτίλιζαν δημόσια για παραδειγματισμό. Αντίστοιχα αν φέρεις στο χωριό μου έναν τύπο με πίρσινγκ και ταττού οι θείτσες και οι μπαρμπάδες θα σκεφοτύν "πω πω μια αδερφή", "ένα πρεζάκι" κλπ. Για πες ts. (Το άλλο με τα κοινόχρηστα νομίζω έχει απαντηθεί εδώ και ώρα) 2
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω περιμενω ακομα να μας πει ο ts πώς συμπέρανε ότι είναι ναρκομανείς. Μου μυρίζει δεκαετία 50 που όποιος είχε περίεργο μαλλί κατηγοριοποιείτο ως τεντιμπόις και τον ξεφτίλιζαν δημόσια για παραδειγματισμό. Αντίστοιχα αν φέρεις στο χωριό μου έναν τύπο με πίρσινγκ και ταττού οι θείτσες και οι μπαρμπάδες θα σκεφοτύν "πω πω μια αδερφή", "ένα πρεζάκι" κλπ. Για πες ts. (Το άλλο με τα κοινόχρηστα νομίζω έχει απαντηθεί εδώ και ώρα) Εσύ που ξέρεις ότι έχουμε ναρκωμανεις στο κέντρο της Αθήνας; Αν είναι στην κατηγορία που περιγραφεις κομπλεξικος καλή του τύχη αλλά εγώ δεν το συμπεραινω από κάπου..
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ που ξέρεις ότι έχουμε ναρκωμανεις στο κέντρο της Αθήνας; Αν είναι στην κατηγορία που περιγραφεις κομπλεξικος καλή του τύχη αλλά εγώ δεν το συμπεραινω από κάπου.. Δεν εισαι ο topik starter οπότε η γνώμη σου δεν μετράει. Εκτός κι αν μένεις και συ στην πολυκατοικία, που δεν το νομίζω. Επίσης ΔΕΝ νομίζω ότι στο αρχικό ποπεριγράφηκαν καταστάσεις με άτομα χώμα να μην μπορεούν να πάρουν τα πόδια τους στυλ Ομόνοιας. Από το αρχικό ποστ συμπεραίνω πολύ εύκολα ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι με μωρό και σκύλο που παραείναι ροκ, χίπι, δεν ξέρω τι σκατά, για τα δεδομένα της πολυκατοικίας, και αμέσως τους κόλλησαν τη ρετσινιά. Τα κοινόχρηστα, πολλοί (οικογενειάρχες, συνταξιούχοι, νέοι, έλληνες αλλοδαποί και απ' όλα) δεν είναι σε θέση να τα πληρώσουν έγκαιρα, τα τελευταία χρόνια, αλλά προφανώς τέτοια "εξέγερση πολυκατοικίας" βλέπεις όταν σκάσουν μύτη οι outsiders. 1
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάλι είδα ότι λέει η καταγγελία είναι βαριά υπόθεση όταν του είπαν να βάλει σάλτσα στην αστυνομία... Περιμένω να μας πει όμως. (Α δεν είμαι ο τς αλλά και εσύ δεν θα μου πεις πότε θα μιλάω σε μια δημόσια κουβέντα σιγά την μάντρα δεν μετράει ο λόγος νου)
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν σου ειπα να μη μιλάς, αλλά μην απαντάς λες και γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι έγινε. Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη και μόνο ο ts μπορεί να απαντήσει.
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το μπουρδέλο (όπως χαρακτήρισες τη χώρα) έχει φροντίσει να σε προστατέψει με τρόπο που είναι ΚΑΙ νόμινος ΚΑΙ πολιτισμένος. Για φαντάσου να δει ο άλλος κατασχετήριο του σπιτιού του για οφειλή 1500 ευρώ. Θα τα πληρώσει μετά τα κοινοχρηστα ή θα τα αφήσει απλήρωτα; Ε τοτε η εταιρεια που πληρωνουμε για την εισπραξη τον παιζει κανονικα τωρα θα ειναι πανω απο 6 μηνες τα χρωστουμενα
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 WHAT?????????????????? Και Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το μπουρδέλο (όπως χαρακτήρισες τη χώρα) έχει φροντίσει να σε προστατέψει με τρόπο που είναι ΚΑΙ νόμινος ΚΑΙ πολιτισμένος. Για φαντάσου να δει ο άλλος κατασχετήριο του σπιτιού του για οφειλή 1500 ευρώ. Θα τα πληρώσει μετά τα κοινοχρηστα ή θα τα αφήσει απλήρωτα; Την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα στο παρελθόν, ο τζαμπατζής και αυτός που έχει και εκμεταλλεύεται την κρίση για να το παίζει φτωχός και ξοδεύει τα λεφτά του σε άχρηστα πράγματ θα τρέξει να πληρώσει σε χρόνο dt, ο πραγματικά φτωχός και αυτός που πραγματικά δεν έχει δεν θα κάνει τίποτα ή μπορεί να τους πει πάρτε αυτά τόσα έχω και κάντε οτι θέλετε, γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις. Για κατάσχεση ναι, θα του πάρουν το σπίτι θα χρεωθούν νομικά και δικαστικά έξοδα, θα πληρώνουν τους ΕΝΦΙΑ + κόστος συντήρησης + κοινόχρηστα για τα επόμενα 10 έτη μέχρι να βρεθεί αγοραστής και να αποπληρωθούνε όλα. κι αν βρεθει..... πέρα από αυτό ο ιδιοκτήτης έχει και το δικαίωμα να προσφύγει για έφεσε κατά της δικαστικής απόφασης.Το κράτος μπορεί να σου προσφέρει κάτι πολιτισμένο να διεκδικήσεις αυτά που πρέπει θεωρητικά, πρακτικά παίρνεις @@. Δεν κοιτάω επουδενί να υπερασπιστώ τζαμπατζήδες και να ωθήσω και άλλα άτομα να κάνουν μαγκιές με απλήρωτα κοινόχρηστα αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, άκρη δεν βγάζεις εύκολα και η κατάσχεση δεν αποτελεί μεγάλο φόβητρο. Για την περίπτωση του ts, ελπίζω να ξεμπερδέψετε όσο το δυνατόν συντομότερα και ανώδυνα. 2
MRgeldidram7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω περιμενω ακομα να μας πει ο ts πώς συμπέρανε ότι είναι ναρκομανείς. Μου μυρίζει δεκαετία 50 που όποιος είχε περίεργο μαλλί κατηγοριοποιείτο ως τεντιμπόις και τον ξεφτίλιζαν δημόσια για παραδειγματισμό. Αντίστοιχα αν φέρεις στο χωριό μου έναν τύπο με πίρσινγκ και ταττού οι θείτσες και οι μπαρμπάδες θα σκεφοτύν "πω πω μια αδερφή", "ένα πρεζάκι" κλπ. Για πες ts. (Το άλλο με τα κοινόχρηστα νομίζω έχει απαντηθεί εδώ και ώρα) εσυ πως καταλαβαινεις εναν ναρκομανη ;
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εσυ πως καταλαβαινεις εναν ναρκομανη ; Αν δεν λαμβάνουν μεγάλες δόσεις ναρκωτικών ή για σεβαστό χρονικό διάστημα τακτικά πάνω από 10μήνες-1 έτος περίπου δεν τους αντιλαμβάνεσαι εύκολα. Το σημαντικότερο και ευκολότερο ο τρόπος ομιλίας. Μετά τρόπος περπατήματος και στάση σώματος την ώρα που περπατάει. Μετά διάφορες αλλοιώσεις στο σώμα. Αν έχουν περίεργα ωράρια π.χ εξαφανισμένοι το πρωί και το βράδυ κυκλοφορούν στην πολυκατοικία ή μπαινοβγαίνουν από την είσοδο, επίσης η κατάσταση υγιεινής τους και ο χαρακτήρας τους. Αν δεις όλα αυτά μαζί τότε είσαι βέβαιος 99.99%, το καθένα από αυτά ξεχωριστά δεν σημαίνει κάτι όμως, δίνει απλά μια πιθανότητα και τίποτα παραπάνω. Έχω γνωρίσει αλκοολικούς π.χ κοντά στα 60 που δεν έπαιρναν ναρκωτικά, μιλάνε σαν ναρκομανείς, έχουν και θέματα όταν περπατάνε ή είναι μεθυσμένοι. Τώρα αν δεις τον άλλον με τρύπες στο χέρι οποιαδήποτε συζήτηση είναι περιττή.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλιστα. Πιστεψες την παπατζα οτι οι αλλοι προτιμουν να κλειδωθουν εξω απο το σπιτι τους καποια μερα/νυχτα, μπρος στο φοβο της στιχομυθιας "-με την ευκαιρια να σας θυμισω οτι χρωστατε 4 μηνες κοινοχρηστα -νταξει, θα σας τα πληρωσω σε 1 βδομαδα" και να παρουν τα κλειδια. Η το αλλο, οτι ο φιλος μας ενοχλειται απο τις τριχες του σκυλου στο κατα τ'αλλα...πεντακαθαρο πατακι της εισοδου. Μηπως πιστεψες οτι κλεψανε και μια εξαδα νερα απο τον πατερα του για να εξοικονομησουν 0,50 ευρω απο το λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ/ΔΕΥΑΘ κλπ; Κι αν τελικα ολα αυτα ειναι αληθειες, εσυ βλεπεις να δημιουργουν ουσιαστικο προβλημα στην πολυκατοικια περα απο την μη καταβολη κοινοχρηστων; Θυμιζω οτι ο τιτλος μιλαει για "ενοχλητικους γειτονες". Και εν πασει περιπτωση το αν ειναι ναρκομανεις ή οχι που κολαει σε ολα αυτα; ΓΙα ποιο λογο μας το λεει και για ποιο λογο τον ενδιαφερει και για ποιο λογο το συζητημα εδω ως κυριο θεμα του τοπικ; Ναι, να πω την αλήθεια πίστεψα αυτά που λέει ο ts! Αυτά τα δεδομένα έχουμε μέχρι στιγμής, με βάση αυτά απαντάμε! Για το bold κομμάτι, για κάποιους κολλάει αν είναι και δεν το θέλουν. Το βρίσκω δικαιολογημένο προσωπικά αλλά είναι όπως το βλέπει ο καθένας...
Dragkman12341 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Εγώ νοικιάζω σπίτι και δουλεύω σχολαω 2 το μεσημέρι και κατά της 3 το μεσημέρι που ξεκινάω να μαγειρεύω μου χτυπάει ο δίπλα την πόρτα ν μου πει να μην ανοιγοκλείνω τα ντουλάπια.και για της άλλες ώρες να μην έχω δυνατή ένταση στην τηλεόραση όταν θα έχω επισκέπτες να μην μιλάμε δυνατά...Δεν ξέρω τι ν κάνω πλέον και αυτός το μόνο που ξέρει ν λέει είναι ότι εγώ νοικιάζω το σπίτι κ δεν έχω δικαιώματα στην πολυκατοικία ενώ αυτός που έχει αγορασμενο το σπίτι κ μένει χρόνια του ανοίκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις