washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1) ...και γιατί του ανοίγεις όταν σου χτυπάει; 2) ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ κάνεις αρκετό θόρυβο (και δη μεσημεριάτικα) ανοιγοκλείνοντας ντουλάπια, τηλεοράσεις και επισκέπτες (:ρ), ε δεν χρειάζεται να έρχεται ο άλλος να στο λέει : φέρσου ανθρώπινα και ψιλομάζεψέ το. Εάν πάλι εσύ το πας νορμάλ και αυτός είναι υπερβολικός (αν και μάλλον καπνός υπάρχει επειδή υπάρχει φωτιά), γραψ' στον στα παλιά σου τα παπάρια ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ (να του φωνάζεις "δεν είμαι μέσα!"). 3) ...τί εννοείς "δεν ξέρεις τί να κάνεις"; ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ :ρ 4) ...αν ΟΝΤΩΣ σου έχει πει ατάκα "εσύ νοικιάζεις - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", είναι βλαμμένος. Σ Τ Α Μ Α Τ Α Ν Α Τ Ο Υ ΑΝ Ο Ι Γ Ε Ι Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ !!!!!!!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Dragkman12341 είπε Εγώ νοικιάζω σπίτι και δουλεύω σχολαω 2 το μεσημέρι και κατά της 3 το μεσημέρι που ξεκινάω να μαγειρεύω μου χτυπάει ο δίπλα την πόρτα ν μου πει να μην ανοιγοκλείνω τα ντουλάπια.και για της άλλες ώρες να μην έχω δυνατή ένταση στην τηλεόραση όταν θα έχω επισκέπτες να μην μιλάμε δυνατά...Δεν ξέρω τι ν κάνω πλέον και αυτός το μόνο που ξέρει ν λέει είναι ότι εγώ νοικιάζω το σπίτι κ δεν έχω δικαιώματα στην πολυκατοικία ενώ αυτός που έχει αγορασμενο το σπίτι κ μένει χρόνια του ανοίκει. εμενα εχει κατεβει στο πατρικο μου πριν πολλα χρονια η απο πανω 4 η ωρα το μεσημερι και εκλαιγε με λυγμους και ουρλιαζε τραβουσε τα μαλλια της κοντευε να τα ξεριζωσει ηταν πρισμενη και κατακοκκινη γιατι τραβηξα το καζανακι στην τουαλετα ωρα κοινης ησυχιας .....Απλα την εκλεισα την πορτα στα μουτρα και κανα 2-3 χρονια δεν μου ελεγε ουτε καλημερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις