Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,εχω ενα λογαριασμο gmail στον οποιο παιρνω αρκετα ενημερωτικα μηνυματα απο καποιον manager μιας εταιριας. Γινεται να φτιαξω κατηγορια,στην οποια θα πηγαινουν αυτοματα ολα τα μηνυματα που θα μου στελνει εκεινος και να μην πηγαινουν μαζι με ολα τα αλλα email που παιρνω?

Υ.Γ Δεν θελω να χρησιμποιησω καποιο προγραμμα αλληλογραφιας,αλλα το κλασικη ιστοσελιδα του ιστοτοπου μεσα απο καποιον περιηγητη

Δημοσ.

Θα επιλέξεις το μήυνμα (tick), θα πας πάνω και θα ανοίξεις τις επιλογές του περισσότερα εκέι έχει μια επιλογή που λέει Φιλτράρισμα παρόμοιων μηνυμάτων, θα την πατήσεις και θα σου βγάλει έναν πίνακα (από, προς....) και θα πρέπει να συμπληρώσεις τα πρωτα στοιχεία. Μετά θα πας κάτω δεξία που λέει Δημιουργια φιλτρου με αυτην την αναζήτηση και εκει έχει ότι θες να γίνεται με αυτό το μήνυμα/μηνύματα. Ότι email έχει αυτά που έβαλες στην αρχή θα γίνεται η ενέργεια που θα επιλέξεις μετά. Αυτό που λέει φίλος πάνω είναι το Εφαρμογή ετικέτας όπου το βλέπεις και πάλι στην κύρια ροή απλά τώρα εχει και ετικέτα, καθώς επίσης και ότι βλεπεις όλα τα αντίστοιχα μηνύματα στην ετικέτα αυτή. Αυτό που θές μπορεί να είναι το τελευταίο που λέει κατηγοριοποίηση αν και δεν το έχω κάνει. 

Δημοσ.

Αν δες θες να το βλέπεις στην κύρια ροή καθόλου και να πηγαίνει κατευθείαν σε ξεχωριστή ροή τότε αυτό υπάρχει σίγουρα στο hotmail γιατι το έχω κάνει. Αυτό με την ετικέτα εμένα με βολεύει πάντως γιατι της αλλάζεις και ένα χρωματάκι και βλέπεις τα μαιλ αυτά να ξεχωρίζουν μέσα στην κύρια ροή.

Δημοσ.

πας ρυθμισεις-> φιλτρα-> δημιουργια νεου και βαζεις το μεηλ του αποστολεα και μετα στο παρακατω βημα-> προσθηκη ετικετας, οπου εκει θα κανεις ενα νεο φακελο και θα διαλεξεις παραλειψη εισερχομενων, ωστε να μπαινουν αυτοματως στο φακελο που ορισες

Δημοσ.

πας ρυθμισεις-> φιλτρα-> δημιουργια νεου και βαζεις το μεηλ του αποστολεα και μετα στο παρακατω βημα-> προσθηκη ετικετας, οπου εκει θα κανεις ενα νεο φακελο και θα διαλεξεις παραλειψη εισερχομενων, ωστε να μπαινουν αυτοματως στο φακελο που ορισες

Που βρε μαιρη ειναι ο νεος φακελος και δεν τον βλεπω εγω?

Δημοσ.

Που βρε μαιρη ειναι ο νεος φακελος και δεν τον βλεπω εγω?

εχ μωρε, φακελος, ετικετα... :P Οπως θες πες το.

Το θεμα ειναι πως στα αριστερα εμφανιζεται ενας "φακελος-ετικετα" με το ταδε ονομα που εκει θα μπουν οσα ελθουν.

Στα εισερχομενα δε θα μπει, αλλά θα φανει οτι εχεις ενα μνμ εκει στα αριστερα διπλα απο την ονομασια της ετικετας αφου θα εχει αυτο "(1)".

• Like 1
Δημοσ.

εχ μωρε, φακελος, ετικετα... :P Οπως θες πες το.

Το θεμα ειναι πως στα αριστερα εμφανιζεται ενας "φακελος-ετικετα" με το ταδε ονομα που εκει θα μπουν οσα ελθουν.

Στα εισερχομενα δε θα μπει, αλλά θα φανει οτι εχεις ενα μνμ εκει στα αριστερα διπλα απο την ονομασια της ετικετας αφου θα εχει αυτο "(1)".

Λεω και εγω στραβώθηκα  :blink: 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, στο setup των φίλτρων εκτός από την χρήσιμη επιλογή που αναφέρθηκε (να γίνεται αυτόματα αρχειοθέτηση ώστε να μην μένει στο Inbox), πρέπει να υπάρχει και επιλογή για μαρκάρισμα ως αναγνωσμένο. Την θέλεις ΚΑΙ αυτήν, κατά πάσα πιθανότητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...