psychogamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 έχω περάσει το xampp κανονικά όλα και τρέχω το site μου από το σπίτι μου(web server) το θέμα είναι ότι δε θέλω να χρησιμοποιώ πια no-ip κτλπ θέλω να αγοράσω ένα domain name , αλλά μετά ποια είναι τα βήματα ώστε να το κάνω configure με το xampp μου ? Υ.Γ : δε θέλω να το δώσω για hosting απλά domain name. με αυτό το πακέτο μπορώ να το κάνω ? http://www.noip.com/domains με το managed dns ? και αν ναι || όχι ποιος άλλος τρόπος μπορεί να υπάρχει ?
mad-proffessor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά να ξέρεις το xampp είναι για localhost development νομίζω και οι ίδιοι το τονίζουν οτι αν ο server μπει σε production environment πρέπει να πας σε dedicated web/db server software(apache,mysql,postgresql,mod_php/php-fpm ).
psychogamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά να ξέρεις το xampp είναι για localhost development νομίζω και οι ίδιοι το τονίζουν οτι αν ο server μπει σε production environment πρέπει να πας σε dedicated web/db server software(apache,mysql,postgresql,mod_php/php-fpm ). μπορώ να το modifarw κάπως ώστε να είναι κ για production environment
Geotsak5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να το modifarw κάπως ώστε να είναι κ για production environment Υπάρχει η μέθοδος port forward αλλά δεν τη συνηστώ καθώς 1) Μπορούν οι άλλοι πολύ εύκολα να βρουν την ip σου και 2) Μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις DDoSed. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις Hamachi αλλά για να μπει ο άλλος στο σιτε σου θα πρέπει να κατεβάσει hamachi και αυτός. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις έναν dedicated server.
lion2486 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα πρέπει να κάνει port forwarding και να έχεις στατική ip (δεν έχω ιδέα αν η no-ip υποστηρίζει την υπηρεσία dyndns με domain). Επίσης όπως είπαν οι παραπάνω καλύτερα να εγκαταστήσεις production environment. Τέλος αν θες παραπάνω από μια σελίδα θα πρέπει να παίξεις με τα apache vhosts. Υ.Γ.: 1. Αν έχεις εικόνες & πολυμέσα & μεγάλα scripts χρησιμοποίησε public hosted links ή cdn για να γλιτώσεις bandwidth. 2. Βάλε μια εγγραφή για κάθε domain σου στο hosts-file ώστε να το βλέπεις εσύ σαν localhost ή/και LAN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα