Luxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα επειγει, προσπαθω απο εχθες και ακομα τιποτα.. Το site ειναι το http://www.gearbest.com, εχω βαλει λεφτα στο paypal balance και δε μπορω να κανω την αγορα.. Την πρωτη φορα λεει οτι εγινε κανονικα η παραγγελια και δεχθηκε τα λεφτα απο το paypal balance. Αλλα τα λεφτα εξακολουθουν να υπαρχουν στο balance μου.. Στο << my orders >> εμφανιζει το εξης : Το πρωτο εικονιδιο στο Operation λεει << continue to pay >> , το αλλο ειναι για ακυρωση.. Οταν επιλεγω για να πληρωσω με παει στην paypal και δεν υπαρχει επιλογη για να πληρωσω μεσω balance.. Μονο μεσω καρτας.. Και δε γινεται αφου εχω μεταφερει τα λεφτα στο balance.. Εχω αφησει μονο 20 ευρω περιπου. Αν αφαιρεσω την καρτα για να πληρωσω μεσω balance, μου λεει να προσθεσω μια καρτα.. Τα νευρα μου! ** Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να αργει επειδη το εκανα 20:50 ( ωρα κινας ) και ισως λειτουργει απο αυριο το πρωι..
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει την επιλογή του balance, (ή μάλλον καλύτερα δεν πληρώνει μεσω balance) γιατι απλα δεν επαρκούν τα χρήματα ή ειναι δεσμευμένα, για αυτο και σου ζητάει καρτα. Τωρα με τα cc μην ξεχάσουμε και αυτα που ξεραμε !!!
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε αν ειναι δεσμευμενα σημαινει οτι η αγορα εχει γινει, απλα δεν εχει περαστει επισημα στο site; Δεν εχω ασχοληθει ξανα με paypal balance, ουτε ηξερα οτι υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, οποτε ειμαι λιγο μπερδεμενος.
Luxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ακυρο. Το εκανα. lock the topic pls. Απλα στην ουσια για κατι που κοστιζε 235 ευρω, εδωσα 255 ευρω συνολο με προμηθεια και μετατροπη νομισματος.. Αν ειναι δυνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα