Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες σελίδες στο facebook και οχι μονο που "δίνουν" προγνωστικα για αγωνες

και μαλιστα μερικα "αχαστα" (!) κατοπιν πληρωμης. Π.Χ για εναν αγωνα πληρωνεις 100-150 ευρω

και σου δινουν 100% προγνωστικο ακομα και ακριβες σκορ (!). Αποδοσεις διαφορες απο 5 με 10 φορες τα λεφτα σου εως και 25 με ανατροπη, εως και 100 συντελεστη με 2 ακριβες σκορ!

Απο οτι ειδα που ανεβαζουν φωτογραφιες καποια μαλλον επαληθευονται (η τα περισσοτερα ?) δεν ξερω... εχει ασχολιθει κανεις? τι ακριβως συμβαινει... αν οντως υπαρχουν τετοιες πληροφοριες γιατι δεν τα κρατανε για τον εαυτο τους να τα οικονομησουν μονοι τους? Βεβαια αν βρεθουν 100 ατομα να δωσουν απο 100

ευρω παιρνει κερδος χωρις αγχος 10.000 σε μια μερα!!! Τι ακριβως παιζει? Δινουν ιδια προγνωστικα σε ολους? ειναι οντως μιλημενα ματς η καποια τρομερη απατη τελικα? Σιγουρα καποιοι θα εχουν να μας πουν εντυπωσεις... ζητανε παντα 100-150 ευρω η αλλαζουν αυτα? Εχω περιεργεια να μαθω

απλα γιατι η μυτη μου μυρισε απατη.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως επαληθευονται ομως αυτα που ανεβαζουν γιατι ανεβαζουν συχνα! Εκτος αν δεν επαληθευονται και γινεται κατι αλλο.

Δημοσ.

ΑΦΟΥ γίνουν τα παιχνίδια φίλε μου....σου ανεβάζω και εγώ ό,τι θες....το σκορ...το λεπτό που μπηκε το γκολ...τις κάρτες...τα κόρνερ...μέχρι και το λεπτό που μπαίνει καμιά κότα μέσα στο γήπεδο!!! ;)

Δημοσ.

Τους παρακολούθησα όλο τον προηγούμενο μήνα να δω τι παίζει.

Ας αρχίσουμε από τα free matches for confidence, δωρεάν δηλαδή αποτελέσματα για να σου αποδείξουν ότι είναι 1000% ''άχαστα''. Ανεβάζουν κάμποσα ματς ημίχρονα/τελικά απόδοσης πάνω κάτω 5.00. Όσα χάνουν τα διαγράφουν ενώ όσα κερδίζουν τα αφήνουν εννοείται οπότε αν δεν παρακολουθήσεις τι παίζει τσιμπάς.

Υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δίνουν ακριβή σκορ, η εξυπνάδα που κάνουν όμως είναι να δημοσιοποιούν το στοίχημα μετά τον αγώνα με ώρα δημοσίευσης πριν τον αγώνα. Στην ουσία φτιάχνουν κάμποσες δημοσιεύσεις, δηλαδή πολλά ακριβή σκορ, πατάνε όμως την επιλογή προβολής ''μόνο εγώ'', αφού τελειώσει ο αγώνας βάζουν την επιλογή ''φίλοι'' ή ''δημοσια'' για το σκορ που επιβεβαιώθηκε. Συνήθως επιλέγουν ματς Αμερικής όπου γίνονται 3 με 5 το πρωί οπότε δύσκολα κάποιος από Ευρώπη θα κάτσει εκείνη την ώρα. Εγώ έκατσα να δω τι παίζει οπότε και το κατάλαβα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις την άλλη μέρα το πρωί, βλέπεις την επιτυχία του και τσιμπάς και σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος υπάρχουν και αυτοί που μοιράζουν το αποτέλεσμα. Ας πούμε ότι έχουν 90 πελάτες, στους 30 δίνουν ποντάρισμα στον άσσο, στους 30 στο Χ και στους τελευταίους 30 το διπλό. Με τα λεφτά τους έχουν παίξει και τα τρία σημεία οπότε ανεβάζουν το κερδισμένο. Οι 30 που κέρδισαν εννοείται ότι θα τους εμπιστευτούνε οπότε πάλι θα σπάσουν το αποτέλεσμα στα 3 κοκ.

Γενικά όπως είναι χιλιοειπωμένο δεν υπάρχουν στημένα ματς ή για την ακρίβεια είναι ελάχιστα και τα γνωρίζουν μόνο λίγοι και φυσικά δεν τα διατυμπανίζουν. Γνώμη μου είναι να παρακολουθείς κάποιες από αυτές τις σελίδες που έχουν επιτυχίες και να ρίχνεις κανένα ψιλό όποτε αξίζει. Κάποιοι έχουν πετύχει ανατροπές που η απόδοση είναι 25+.

• Like 1
Δημοσ.

εγω μιλουσα για ανεβασμενα δελτια ΟΠΑΠ 2 μερες πριν τον αγωνα με π.χ ανατροπη και 25 αποδοση.

Το δελτιο του ΟΠΑΠ εχει ωρα δε μπορει να το αλλαξει αυτο. Εκτος αν ενοειτε οτι με photoshop ξερω γω μετα τον αγωνα

το φτιαχνουν οπως θελουν. Ομως ανεβαζουν και το δευτερο χαρτι απο τον ΟΠΑΠ αυτο που βγαζει η μηχανη οταν κερδιζεις...

Δε μπορει να παιξει 100 ματς ανατροπη για να πιασει 1 ! Γιατι το ριχνει ξερω γω με σεβαστο ποσο.

Σιγουρα ειναι απατη απλα προσπαθω να δω ακριβως τι κανουν.

Δημοσ.

Για να το κάνουν, τότε θα βγάζουν λεφτά. Γιατί να μην παίξουν 100 ματς; Έβαλαν κάνα σοβαρό ποσό; Κάνα 100ρι;

Μη ξεχνάς ότι στους απατεώνες, το μεγαλύτερο όπλο είναι η πειθώ

• Like 1
Δημοσ.

Για να το κάνουν, τότε θα βγάζουν λεφτά. Γιατί να μην παίξουν 100 ματς; Έβαλαν κάνα σοβαρό ποσό; Κάνα 100ρι;

Μη ξεχνάς ότι στους απατεώνες, το μεγαλύτερο όπλο είναι η πειθώ

ναι το δελτιο που ανεβαζουν ειναι με 200 ευρω ας πουμε στην ανατροπη! για κερδος 5000 + !!!

Για αυτο γραφω να δω και εσεις τι διαπιστωσατε...

και επειδη δεν ειναι 1 σελιδα αλλα ξεφυτρωσαν και αλλες...

Δημοσ.

τα κερδισμενα που ανεβαζουν τετιου ειδους πιστευετε δεν ειναι αληθινα? Αυτα με τις αποδειξεις πληρωμης απο ΟΠΑΠ

εννοω

Δημοσ.

παρακολουθώ και εγώ έναν και προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει Φωτοσοπ ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι ότι παίζει μόνο ημίχρονο τελικό 2 ή 3 ματς...Είναι πολλοί οι συνδυασμοί για να τους παίζει όλους. Το πρωί τα ποσταρει με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία και μετά τη νίκη στο μισάωρο το πολύ το κερδισμένο δελτίο.. Οπότε περιπλεκεται η λαμογια...

Βέβαια στο προφίλ είναι ένας από Ντουμπάι με τόπο γέννησης λιβερια και western union στο Αζερμπαϊτζάν...

Τα δελτία είναι απίθανα πάντως...

Ζητάει 140

post-53111-0-83779500-1442012605_thumb.pngpost-53111-0-83779500-1442012605_thumb.pngpost-53111-0-79455700-1442012492_thumb.png

Δημοσ.

Πατήστε στο YouTube να δείτε πως κάνουν "Photoshop" στα δελτία ή τα βίντεο που ποσταρουν.... Δηλαδή έχουν μια σίγουρη απόδοση 25, κ κάθονται κ ζητάν 140 ευρώ? Γιατί δεν πάνε κατευθείαν να ρίξουν 10.000?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...