Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτό λέμε, ότι ναι μεν είναι αληθινά αλλά από πίσω έχει παίξει άλλα πόσα. Και γω άν παίζω ημίχρονο/τελικό 1/1, 2/2, 1/2, 2/1, 1/Χ, 2/Χ. Χ/1, Χ/2, Χ/Χ ε του π@υστη κάποιο θα ρθει. :P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φιλε εχουν βγει δεκαδες βιντεο που εξηγουν πως ειναι η απατη στημενη (με ολες τις παραλλαγες της)

Για τα δελτια του ΟΠΑΠ αν δεν ειναι φωτοσοπ ξεχνας κατι πολυ απλο : κανεις δεν λεει (ή δεν λεει την αληθεια) σχετικα με το ποσα δελτια και ποσους συνδυασμους εριξε για να του βγει αυτο το ενα που ανεβασε στο ΦΒ.

Και δεν το λεω χωρις να εχω καμια προσωπικη αποψη. Γνωστος μου ειναι (ή μαλλον ηταν γιατι πλεον εχω καιρο να τον δω) ακριβως ετσι. Επιανε τραβηγμενα δελτια , σε σημειο που ελεγες "μα πως!!!" , ειχε πιασει μια  φορα θυμαμαι με 0,30 λεπτα καπου 2000κατι κλπ.

Το θεμα ειναι ομως οτι κανεις (Απο αυτους που το βλεπανε στο ΦΒ μονο) δεν βλεπει ποσα εριχνε στον οπαπ . Ε σε πληροφορω οτι

οποτε τον εβλεπα εξω ηταν με καμια 10 δελτια στο χερι ανα πασα στιγμη , δηλαδη πρωινος καφες εριχνε 10 δελτια , απογευματακι αλλα 10 κλπ , φορτωμενα με συστηματα και πολλαπλαστιαστες .

Ε οταν πετας χιλιαρικα καθε μηνα , μια στο τοσο θα σου καθεται και κατι.

Δημοσ.

ναι ρε συ αλλα δε μπορει να παιζει ολα τα δελτια με 200 ευρω και μαλιστα σε σκορ !!!!!!!!!!

Ποσα 200αρια χρειαζεται? Εκτος αν εχει 100 ατομα θυματα τη φορα οποτε δεν τον νοιαζει

Δημοσ.

Εγω παλι ειχα ακουσει για ενα παγκοσμιας φημης μεντιουμ που μπορουσε να σου πει με αλανθαστη ακριβεια τα νουμερα του λοττο. Απλα του εστελνες στη θυριδα του μια ταχυδρομικη επιταγη και το νουμερο του παπουτσιου σου. True story

Δημοσ.

Ταμείο όσοι ακολούθησαν τον Porg χτες με τα σκοράκια 2-1 για αιντχοφεν και γιουβέντους που ποντάραμε 10,000Ε στη δυάδα

Σημερινό δωρεάν tip: over 0.5 goal στο roma-barcelona

Για περισσότερα στημένα σημεία:

50Ε/ σημείο  ή μόνο για σήμερα 450Ε/10 σημεία   πληρωμή μόνο με paysafe

• Like 1
Δημοσ.

Ταμείο όσοι ακολούθησαν τον Porg χτες με τα σκοράκια 2-1 για αιντχοφεν και γιουβέντους που ποντάραμε 10,000Ε στη δυάδα

Σημερινό δωρεάν tip: over 0.5 goal στο roma-barcelona

Για περισσότερα στημένα σημεία:

50Ε/ σημείο  ή μόνο για σήμερα 450Ε/10 σημεία   πληρωμή μόνο με paysafe

ως ικανοποιημενος πελατης να πω οτι δουλευει και δινει σημεια που παντα βγαινουν  . Εχω αγορασει συχνα απο Porg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...