Προς το περιεχόμενο

Pokemon games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 843
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' όσο μου είπε ένας φίλος κάποιος απο από το ninty.gr παρέλαβε από το public.

Λογικά κάποιο λάθος θα έγινε μάλλον, επίσης πιστεύει ότι θα πάρουμε τα games αύριο και όχι την Τετάρτη. :P

Δημοσ.

Σίγουρα από λάθος βρέθηκαν σε μερικά χέρια πιο νωρίς .. 23 είναι η επίσημη κυκλοφορία, αλλά ίσως να προμηθεύτηκαν τα κομμάτια πιο νωρίς και έγινε λάθος με τις αποστολές.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά κάποιο λάθος θα έγινε μάλλον, επίσης πιστεύει ότι θα πάρουμε τα games αύριο και όχι την Τετάρτη. :P

Μακάρι να τα έχουμε απο αύριο. Αν μάθει κανείς κάτι ας ενημερώσει ;)

Δημοσ.

Μάλλον Τρίτη εγώ λέω. Τρίτη και Πέμπτη γίνονται παραλλαβές αν δεν κάνω λάθος.

Και να την πάρω πάντως, μέχρι να την ξεκινήσω.... Θα έχει βγεί η επόμενη.. :P

Δημοσ.

Και εγώ για Τρίτη βλέπω το νωρίτερο αλλά εγώ προσωπικά Tετάρτη θα την πάρω καθώς Tρίτη δουλεύω όλη μέρα.

To console club έχεις το "event" με τον Pikachu οπότε δεν νομίζω να τις δώσουν την Τρίτη (παρόλο που τις προηγούμενες τις είχα μια μέρα πριν :P )

Δημοσ.

Και εγώ για Τρίτη βλέπω το νωρίτερο αλλά εγώ προσωπικά Tετάρτη θα την πάρω καθώς Tρίτη δουλεύω όλη μέρα.

To console club έχεις το "event" με τον Pikachu οπότε δεν νομίζω να τις δώσουν την Τρίτη (παρόλο που τις προηγούμενες τις είχα μια μέρα πριν :P )

Μήπως είχες καμία ενημέρωση από το console club ή κανείς άλλος σχετικά με την αποστολή του παιχνιδιού; Προσωπικά ανυπομονώ παρόλο που δεν ήμουν λάτρης των καινούργιων generation, σνομπαρία λόγω  ηλικίας -.-

Ευτυχώς με έπιασε μια νοσταλγία και τις ξανά ξεκίνησα από την αρχή :D

Από τις καινούργιες γενιές απόλαυσα πάρα πολύ τη white 2 και ελπίζω η sun να με κερδίσει ακόμη περισσότερο.  Το μόνο που με χαλάει είναι οι alolan Meowth & Persian αλλά θα το ξεπεράσω :P

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια ενημέρωση, εφόσον δεν έλαβα μήνυμα στο κινητό τότε δεν έχουν αρχίσει να τις δίνουν. :P

Και εγώ μια από τα ίδια, δεν πειράζει θα έχω περισσότερο χρόνο να συμπληρώσω το pokedex στην ΩRuby.

Απ' όσο γνωρίζω τα πόκεμον της νέας γενιάς δεν θα είναι συμβατά με τις προηγούμενες γενιές (λογικό), το αντίθετο όμως ισχύει; Δηλαδή από ORAS X/Y κάνουμε κανονικά μεταφορά στην Sun/Moon, σωστά;

Δημοσ.

Κάτσε να γίνει συμβατό το Pokebank με τις Sun/Moon (τον Ιανουάριο δηλαδή) και τότε θα μπορείς να μεταφέρεις τα pokemon από RBY και X/Y/OR/AS σε Sun/Moon

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί  έχουμε τα πρώτα δύο  event για Sun & Moon

Η επίσημη σελίδα των Pokemon ανακοίνωσε ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα δοθεί QR κωδικός για να κατεβάσετε το νέο μυθικό Pokemon Magearna στις Sun & Moon. Για να σκανάρετε τον QR κωδικό θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει την κύρια ιστορία του παιχνιδιού.

Ο συγκεκριμένος κωδικός θα υπάρχει στο Pokemon.com μέχρι της 5 Μαρτίου του 2017.

Επίσης το Munchlax που φέρει το item Snorlium Z ,το οποίο χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει τη Z-Move του Snorlax, Pulverizing Pancake! Το Munchlax είναι lvl 5 και περιλαμβάνει τις κινήσεις Hold Back,Tackle,Metronome & Happy Hour.
To event αυτό,που αποτελεί το πρώτο online distribution των Pokemon Sun & Moon ,θα διαρκέσει μέχρι της 11 Ιανουαρίου του 2017.

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς στην αναμονή, λογικά απόγευμα ..

Μόνο στην Ιαπωνία πουλήθηκαν 2 000 000 κομμάτια λένε! Πάμε ρε! Ίσως, τι ίσως; Είναι το μεγαλύτερο franchise όχι μόνο της Nin, αλλά θα τολμήσω να πω όλων των εποχών;!

http://nintendoeverything.com/pokemon-sun-and-pokemon-moon-are-gamestops-best-performing-games-of-2016-highest-pre-orders-in-five-years/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...