mary Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλουμε να στείλουμε στα σόγια μερικές φωτό αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι παίζει με εκτύπωση φωτογραφιών. Συμφέρει να πάω σε φωτογραφείο, στο γερμανό ή να τις στείλω online για εκτύπωση; Έχει κανείς εμπειρία για το τελευταίο και που;
dimitris74 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 τι φωτογραφίες? δικές σου με απλή φωτογραφική μηχανή? απο επαγγελματία φωτογράφο που έχει τραβήξει σε raw? στην πρώτη περίπτωση Εγώ πάω σε mediamarkt Και χαζεύω κάνα τέταρτο μέχρι να τις πάρω. στην δεύτερη πρέπει να μιλήσεις με αυτόν που τις τράβηξε γιατί απο μηχάνημά σε μηχάνημά αλλάζουν χρώματα διαστάσεις και μπορεί αυτο που θα βλέπεις να μην έχει σχέση με αυτό που θα πάρεις στο χαρτί
mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Από κινητά τραβηγμένες είτε ανάλυσης 8mp είτε 16mp,με βάθος 300dpi. Έχουν κοπεί και είναι έτοιμες για εκτύπωση 10*15εκ αλλά δε ξέρω που να πάω για οικονομικές και καλές
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντα οι κωλογερμαναράδες είναι οι φθηνότεροι
dollyyy19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειναι θεμα φθηνιας.ειναι βολικες οι τοποθεσιες.
mary Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις εκτυπωτή στο σπίτι σου; Εχω αλλά δε προκειται να φαω ενα μελανι ετσι. Στα media markt πόσο παει η φωτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα