antoniotz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι κατοχος του εν λογο κινητου το οποιο ειναι απο Αγγλια.Γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει η νεα αναβαθμιση σε 5.1.1?Ευχαριστω πολυ.
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Bαλε το PhoneInfo και ανεβασε λιγο ενα screenshot με τα csc κλπ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ το ΙΜΕΙ και δημοσια. Καλο θα ηταν οι mods να μεταφερουν το τοπικ στο mobile software. 1
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εμένα ήρθε αλλά φίλε το κινητό έχει αρχίσει να κολλάει σα το διάολο!!! freezari τελείως και μετα κλειδώνει μόνο του και πάλι απο την αρχή, κολλάει στο browsing και σέρνεται κυριολεκτικά στο Fb. Στο Antutu bench από 52000 μου πήγε στο 38000... Έχω κάνει reset και ίσιωσε αλλά μόλις ξανά έβαλα τις εφαρμογές ξανά άρχισε. Κάποια εφαρμογή έχει θέμα ίσως; Θα άρχισω να αφαιρώ και θα δω τι φταίει. Πάντως η πιο χάλια αναβάθμιση για να κολλάει το note έλεος.
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/ Εδω μπορεις να δεις βασει του csc code εαν εχει βγει αναβαθμιση για το Note σου και θα ξερεις περιπου αν και ποτε θα σου ερθει ενημερωση. Σε εμένα ήρθε αλλά φίλε το κινητό έχει αρχίσει να κολλάει σα το διάολο!!! freezari τελείως και μετα κλειδώνει μόνο του και πάλι απο την αρχή, κολλάει στο browsing και σέρνεται κυριολεκτικά στο Fb. Στο Antutu bench από 52000 μου πήγε στο 38000... Έχω κάνει reset και ίσιωσε αλλά μόλις ξανά έβαλα τις εφαρμογές ξανά άρχισε. Κάποια εφαρμογή έχει θέμα ίσως; Θα άρχισω να αφαιρώ και θα δω τι φταίει. Πάντως η πιο χάλια αναβάθμιση για να κολλάει το note έλεος. Ποιο firmware σου εχει εγκατασταθει;
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/ Εδω μπορεις να δεις βασει του csc code εαν εχει βγει αναβαθμιση για το Note σου και θα ξερεις περιπου αν και ποτε θα σου ερθει ενημερωση. Ποιο firmware σου εχει εγκατασταθει; 5.1.1 και μοντέλο τηλεφώνου SM-N910C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα