constantineparas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος είναι κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος browser για τα Windows 8.1;
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε πάλι. Βλέπω να ξεκινάει πάλι flame war, Ο καλύτερος browser είναι αυτός που σου αρέσει εσένα περισσότερο και που έχει τα addons που θέλεις. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά να πούμε δυστυχώς ο καλύτερος browser είναι ο chrome και μετά ακολουθεί ο firefox. Έχω διαπιστώσει ότι σε μερικά σάιτ ο firefox δεν δουλεύει τόσο καλά όσο ο chrome.
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ντάξει ο ff εχει πέσει σσε σχέση με παλια, έχει γινει πολύ αργός
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά να πούμε δυστυχώς ο καλύτερος browser είναι ο chrome και μετά ακολουθεί ο firefox. Έχω διαπιστώσει ότι σε μερικά σάιτ ο firefox δεν δουλεύει τόσο καλά όσο ο chrome. Έχεις κάποια συγκεκριμένα να τα δούμε; Εγώ είμαι σε ff και δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο στα sites που μπαίνω. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα που θυμάμαι τώρα είναι το σάιτ της χρυσής ευκαιρίας, όταν πάω να ανεβάσω φωτό σε αγγελία δεν μου τις ανεβάζει ενώ με το chrοme δουλεύει μια χαρά.
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το δοκίμασα αυτό που λες και είχα προβλήματα από την αρχή στην εγγραφή. Τελικά απενεργοποίησα το adblockplus για το my.xe.gr και όλα πήγαν ρολόι. Έκαναν και μια δοκιμή για αγγελία και ανέβαζε κανονικά τις φωτογραφίες.
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο. Δεν υπαρχει καλυτερος χειροτερος. Προσωπικα ειμαι με opera και chrome.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το δοκίμασα αυτό που λες και είχα προβλήματα από την αρχή στην εγγραφή. Τελικά απενεργοποίησα το adblockplus για το my.xe.gr και όλα πήγαν ρολόι. Έκαναν και μια δοκιμή για αγγελία και ανέβαζε κανονικά τις φωτογραφίες. και εγώ το adblock plus έχω αλλά έκανα κανονικά την εγγραφή, οκ ευχαριστώ για την πληροφορία θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά αυτό που είπες
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμαστε και τον adblock edge στον firefox. Λενε ειναι καλυτερος απτον plus.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμαστε και τον adblock edge στον firefox. Λενε ειναι καλυτερος απτον plus. **This addon has been discontinued** άστο ναυάγησε το πρότζεκτ αυτό δες και μόνος σου Σου συνιστώ να το βγάλεις γιατί πολύ σύντομα θα έχεις προβλήματα 1
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν λιγο καιρο ηταν on! Ειμαι με opera και εχω τον ublock origin οποτε μια χαρα tnx
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε πάλι. Βλέπω να ξεκινάει πάλι flame war, Ο καλύτερος browser είναι αυτός που σου αρέσει εσένα περισσότερο και που έχει τα addons που θέλεις. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εδώ λέει ότι ο chrome είναι μακράν ο καλύτερος και το τεκμηριώνει μάλιστα πολύ καλά. Ούτε και σε μένα αρέσει αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εδώ λέει ότι ο chrome είναι μακράν ο καλύτερος και το τεκμηριώνει μάλιστα πολύ καλά. Ούτε και σε μένα αρέσει αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια Published 06/13/13 Τότε έπαιζε η έκδοση 17 του ff Και δεν αναφέρθηκα στον ff στο σχόλιο μου. Είπα ότι καλύτερος είναι αυτός που σου αρέσει περισσότερο και σε βολεύουν τα addons του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα