Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε πάλι. Βλέπω να ξεκινάει πάλι flame war,

Ο καλύτερος browser είναι αυτός που σου αρέσει εσένα περισσότερο και που έχει τα addons που θέλεις.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικά να πούμε δυστυχώς ο καλύτερος browser είναι ο chrome και μετά ακολουθεί ο firefox.

Έχω διαπιστώσει  ότι σε μερικά σάιτ ο firefox δεν δουλεύει τόσο καλά όσο ο chrome.

Έχεις κάποια συγκεκριμένα να τα δούμε; Εγώ είμαι σε ff και δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο στα sites που μπαίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό που λες και είχα προβλήματα από την αρχή στην εγγραφή. Τελικά απενεργοποίησα το adblockplus για το my.xe.gr και όλα πήγαν ρολόι. Έκαναν και μια δοκιμή για αγγελία και ανέβαζε κανονικά τις φωτογραφίες.

Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό που λες και είχα προβλήματα από την αρχή στην εγγραφή. Τελικά απενεργοποίησα το adblockplus για το my.xe.gr και όλα πήγαν ρολόι. Έκαναν και μια δοκιμή για αγγελία και ανέβαζε κανονικά τις φωτογραφίες.

και εγώ το adblock plus έχω αλλά έκανα κανονικά την εγγραφή, οκ ευχαριστώ για την πληροφορία θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά αυτό που είπες :-D

Δημοσ.

Δοκιμαστε και τον adblock edge στον firefox. Λενε ειναι καλυτερος απτον plus.

**This addon has been discontinued**

άστο ναυάγησε το πρότζεκτ αυτό δες και μόνος σου

Σου συνιστώ να το βγάλεις γιατί πολύ σύντομα θα έχεις προβλήματα :-)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άντε πάλι. Βλέπω να ξεκινάει πάλι flame war,

Ο καλύτερος browser είναι αυτός που σου αρέσει εσένα περισσότερο και που έχει τα addons που θέλεις.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εδώ λέει ότι ο chrome είναι μακράν ο καλύτερος και το τεκμηριώνει μάλιστα πολύ καλά.

Ούτε και σε μένα αρέσει αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια :-D

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εδώ λέει ότι ο chrome είναι μακράν ο καλύτερος και το τεκμηριώνει μάλιστα πολύ καλά.

Ούτε και σε μένα αρέσει αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια :-D

Published 06/13/13

B) Τότε έπαιζε η έκδοση 17 του ff

Και δεν αναφέρθηκα στον ff στο σχόλιο μου. Είπα ότι καλύτερος είναι αυτός που σου αρέσει περισσότερο και σε βολεύουν τα addons του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...