psychogamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Η τι online resources ; επίσης κάθε πότε μπορείς να δώσεις για να το πάρεις ? υπάρχει και κάποιο άλλο για την πληροφορική ? χωρίς παρακολούθηση κτλπ που θα μπορούσα να δώσω ? ευχαριστώ Υ.Γ : Συγνώμη που το γράφω σε αυτό το τοπικ , δεν έβρισκα πουθενά αλλού να το αναρτήσω
loic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το ειχα παρει πριν πολλα χρονια, μονο και μονο για αιτησεις σε ΑΣΕΠ. Πηγα κανονικα σε φροντιστηριο, αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε κοστισει καπου κοντα στο 400αρι, ισως και λιγο παραπανω. Το βιβλιο πραγματικα δεν θυμαμαι αν μας το ειχαν δωσει απο το φροντιστηριο ή αν το ειχα πληρωσει, μαλλον το δευτερο. Καποια στιγμη ο ειχα δωσει σε ατομο που ενδιαφεροταν επισης για να παρει την πιστοποιηση, οποτε δεν το εχω πλεον. Παρολο που ειχε κυκλοφορησει το Office 2007, στα μαθηματα καναμε Office 2003. Επισης για την ενοτητα "Internet", χρησιμοποιουσαμε το Outlook Express των XP. Δεν ξερω πλεον σε τι Windows και σε τι Office εξεταζεσαι, μαλλον πρεπει να το ρωτησεις. Το βασικο ειναι το εξης: Επειδη γινεται προσομοιωση των τεστ στο PC μεσω εφαρμογης, πρεπει να μπεις στη λογικη του που να κανεις κλικ και τι βηματα να ακολουθησεις ωστε να θεωρηθει σωστη η απαντηση που δινεις. Οποτε πολυ φοβαμαι οτι αν δεν κανεις πρακτικη σε αυτα τα τεστ, ισως να μην ειναι τοσο ευκολο να το παρεις, παρολο που ισως γνωριζεις καλα την χρηση Windows - Office. Τελος, δεν ξερω αν μπορεις να πας να δωσεις χωρις να παρακολουθησεις μαθηματα, καλο θα ηταν να παρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις...
psychogamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τελος, δεν ξερω αν μπορεις να πας να δωσεις χωρις να παρακολουθησεις μαθηματα, καλο θα ηταν να παρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις... όντως αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει πολύ , εφόσον ξέρω να τα χρησιμοποιώ δε βρίσκω τον λόγο για την παρακολούθηση , ελπίζω να μη χρειάζεται κιόλας εξάλλου όλα στο υπολογιστή από ότι κτλαβα είναι
loic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι... το καταλαβαινω αυτο που λες, το θεμα ειναι οτι στις εξετασεις σε στελνει το φροντιστηριο, σε μια προκαθορισμενη ημερομηνια και αφου εχεις ολοκληρωσει τα μαθηματα της ενοτητας που πας να δωσεις, οποτε δεν ξερω τι γινεται στη περιπτωση που εισαι μονος σου, γι'αυτο και σου γραφω οτι θα πρεπει να το ρωτησεις. Επιμενω παντως πως αν δεν εχεις κανει εξασκηση στον προσομοιωτη των τεστ, ισως να τα βρεις σκουρα...
psychogamer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι... το καταλαβαινω αυτο που λες, το θεμα ειναι οτι στις εξετασεις σε στελνει το φροντιστηριο, σε μια προκαθορισμενη ημερομηνια και αφου εχεις ολοκληρωσει τα μαθηματα της ενοτητας που πας να δωσεις, οποτε δεν ξερω τι γινεται στη περιπτωση που εισαι μονος σου, γι'αυτο και σου γραφω οτι θα πρεπει να το ρωτησεις. Επιμενω παντως πως αν δεν εχεις κανει εξασκηση στον προσομοιωτη των τεστ, ισως να τα βρεις σκουρα... θα δω επίσης αυτά εδώ τα βίντεο http://www.ecdltest-themata.gr/ecdl-expert-test-kostos/test-ecdl-expert-word.html
kostakiss Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα,ξελασπώνω το τόπικ μιας και θα ήθελα να πάρω να έχω την πιστοποίηση. καλό θα κάνει,κακό δεν θα κάνει και επειδή πιστεύω υπάρχουν δωρεάν λύσεις...ποια είναι η καλύτερη-αξιόπιστη? η με αυτην http://www.ecdltest-themata.gr/ecdl-expert-test-kostos/test-ecdl-expert-word.html είμαστε οκ? ευχαριστω
Kyriakos131211 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως έδωσα πρόσφατα το αντίστοιχο της Global Cert , αντίστοιχη της ECDL . Έδωσα τις τρεις βασικές ενότητες που είναι και οι απαραίτητες για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα . Το κόστος ήταν 70 ευρώ για να ανοίξω καρτέλα στο όνομα μου και έδινα από 30 ευρώ για κάθε ενότητα . Τα μαθήματα γινόντουσαν μέσω υπολογιστή με demo video . Σε λιγότερο από δυο μήνες το τελείωσα . Good Luck !
arnold94 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μια απορια αυτο το βιβλιο αν το παρω θα βοηθησει παραλληλα με το φροντιστηριο ή μπα? http://www.skroutz.gr/books/109974.ECDL-Expert-4-%CF%83%CE%B5-1.html?keyphrase=expert+ecdl
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Η κάθε ενότητα έχει σαν εξέταση 30€ περίπου. Έκδοση κάρτας και πτυχίου άλλα 30€ +30€. Σύνολο για 3 ενότητες 150€. Με 150€-200€ μπορείς να πάρεις πακέτο σε φροντιστήριο που τα περιλαμβάνει αυτά και θα κάνεις και 20 ώρες μάθημα με καθηγητή + όσες ώρες tests θες. Αν έχεις άπειρο χρόνο, μπορείς να ασχοληθείς και μόνος σου, αλλά και πάλι ουσιαστικό όφελος δεν θα έχεις αφού τα ίδια χρήματα θα δώσεις και τόσο καλά δεν θα τα μάθεις, θα φάς και άπειρες ώρες και χωρίς τεστς προσομοίωσης είναι αρκετά πιθανό να μείνεις. Εταιρίες/φορείς πιστοποίησης υπάρχουν πολλές. H ecdl είναι μια απο αυτές. Δεν είναι καλύτερη, όλες ίδιες είναι. Διαλεξε απλά την πιο φθηνή 1
arnold94 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κατι τελευταιο για το φροντιστηριο ειμαι αναμεσα σε καποιο win.net και σε ενα που το χει ενα κυριος πιο οικογενειακα...καλυτερα το δευτερο ε?
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κατι τελευταιο για το φροντιστηριο ειμαι αναμεσα σε καποιο win.net και σε ενα που το χει ενα κυριος πιο οικογενειακα...καλυτερα το δευτερο ε? Για μάθημα ή για εξετάσεις? Για μάθημα θα ρωτήσεις τι τύπου μάθημα κάνει το κάθε φροντιστήριο (video μαθηματα, με καθηγητη, πόσες ώρες, σε τμημα κλπ?) Για εξετάσεις όπου και να πας το ίδιο είναι μια απορια αυτο το βιβλιο αν το παρω θα βοηθησει παραλληλα με το φροντιστηριο ή μπα? http://www.skroutz.gr/books/109974.ECDL-Expert-4-%CF%83%CE%B5-1.html?keyphrase=expert+ecdl Αν κάνεις μαθήματα μην πάρεις βιβλίο. Αν είναι σωστός ο καθηγητής θα σε καλύψει απόλυτα με σημειώσεις κλπ
arnold94 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ναι ελεγα φροντιστηριο για μαθημα αυτο το win.net που ειπα ειναι το φροντιστηριο so easy που κανει κ αγγλικα ειναι καλα εκει;
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ναι ελεγα φροντιστηριο για μαθημα αυτο το win.net που ειπα ειναι το φροντιστηριο so easy που κανει κ αγγλικα ειναι καλα εκει; Για μάθημα θα ρωτήσεις τι τύπου μάθημα κάνει το κάθε φροντιστήριο (video μαθηματα, με καθηγητη, πόσες ώρες, σε τμημα κλπ?) 1
arnold94 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 θελω να μου πεις τη γνωμη σ ποσες ωρες ειναι ικανοποιητικα να κανω για τη καθε ενοτητα και ποσο να κοστισουν συνολο τα μαθηματα...γιατι πηγα στα δυο φροντιστηρια και ρωτησα και θελω να το εξακριβωσω....επισης να σ πω οτι ειμαι κατοχος του πιστοποιητικου ICT στις βασικες ενοτητες σαν το αντιστοιχο core περιπου να προσθεσω στο φροντιστηριο so easy για το ecdl expert μου ειπαν 8 ωρες η καθε ενοτητα συνολο 640€...ειναι καλη η τιμη;η να παω σε ενα αλλο φροντ. που κανει μαθηματα και για το γυμνασιο,λυκειο και χρεωνει 12 € την ωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα